آلو هابانرو سالسا – ماریسا مور تغذیه


با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی آشنا شوید! این دستورالعمل سالسا آلو هانبرو ترکیبی از اوج تولید تابستان را به روشی شیرین و تند می دهد. آن را روی ماهی ، مرغ برای غذای اصلی سرو کنید ، یا از آن به عنوان یک میان وعده با چیپس ترد ترد ترد کنید.

3 قوطی سالسا با آلو.  هابانروس و چیپس در یک کاسه آبی

این پست بال. با حمایت سازندگانمن® محصولات کنسرو خانگی.*

این ترش شیرین ، میوه ای و تند ، این آلو هابانرو سالسا بهترین میوه های فصل تابستان را در کنار هم جمع می کند. این طرز تهیه آسان کنسرو تابستانی که با آلو تازه ، گوجه فرنگی و فلفل تند هانابرو تهیه شده است ، سالسای کاملی است تا طعم تابستان را بچشد.

شاید تعجب کنید که بدانید تهیه آن چقدر آسان است و می توانید سالسای شخصی خود را تهیه کنید! چند مرحله وجود دارد اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. بنابراین بیایید شروع کنیم

شما نیاز خواهید داشت

آلو قرمز یا سیاه
گوجه فرنگی آلو
پیاز قرمز
فلفل هابانرو
نمک
گشنیز
بطری آب لیمو
تکیلا (اختیاری)
4 توپ (16 اونس)® شیشه پینت
قابلمه یا قابلمه برای پخت سالسا
توپ® کنسرو حمام آب یا یک قابلمه بزرگ و عمیق با در و قفسه
Jar Lifter و Headspace Checker
حوله آشپزخانه تمیز

کوزه توپ دار با کاسه ای آلو ، نمک ، هابانروس ، آب لیمو بطری شده و گشنیز آسیاب شده

در این دستور العمل چند مرحله وجود دارد ، اما واقعا به راحتی و به سرعت جمع می شود. من دستور العمل کامل و مفصل را در زیر آورده ام ، اما می خواهم چند مرحله کلیدی را در اینجا بیان کنم.

پس از شستن همه محصولات ، گوجه فرنگی ها را آماده کرده و در فر داغ قرار دهید.

گوجه فرنگی را کمی تفت دهید

این یک دستور عالی برای استفاده از گوجه فرنگی تازه از باغ است.

اگرچه برخی از دستور العمل های سالسا نیاز به برشته شدن گوجه فرنگی چهار بار دارند ، اما ما قصد نداریم آن را تا این حد پیش ببریم.

هدف در اینجا این است که گوجه فرنگی ها کمی رسیده شوند ، در تابستان متوجه طعم گوجه فرنگی شوید و بتوانید به راحتی پوست آن را جدا کنید.

سمت بریده آلوهای برش خورده را روی یک ورقه پخت قرار دهید. کباب کردن هنگامی که به اندازه کافی سرد شد ، پوست گوجه فرنگی را به آرامی برش دهید و گوجه فرنگی را خرد کنید.

نکته: برای قوام ، گوجه فرنگی و آلو را به همان اندازه برش دهید.

گوجه فرنگی بو داده روی پوست

از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

آلو در اوایل تابستان در فصل است. آنها در اواخر فصل در بهترین حالت خود قرار دارند ، بنابراین اکنون زمان مناسبی برای انتخاب برخی از آنها است. در حالی که در بازار کشاورزان محلی شما به فروش می رسد ، زمان مناسبی برای تهیه آلو و بطری آنها برای این سالسا است.

در این دستور می توانید از آلو قرمز یا سیاه استفاده کنید. آلو سیاه رنگ غنی را اضافه می کند. هر دو طعم شیرین ترش را اضافه می کنند.

آلو را حتما بشویید. آلوها را به اندازه گوجه فرنگی های برش خورده و برش دهید.

کنسرو سالسای خانگی

هنگامی که گوجه فرنگی ، آلو ، پیاز و فلفل هانابرو خرد شد ، زمان پخت آن فرا رسیده است ، سپس می توانید سالسا را ​​انجام دهید!

گوجه فرنگی مقدار زیادی مایع آزاد می کند. اما در این دستور غذا از آب لیمو و تکیلا اختیاری نیز استفاده می شود. آب لیمو کلید است.

حتما آب لیمو را در یک بطری بخرید برای اطمینان از میزان اسیدی سالسا. از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز

برای راهنمایی بیشتر ، این سوالات متداول کنسرو کردن خانه را حتماً بررسی کنید.

یادآور: پس از اتمام پردازش ، به یاد داشته باشید که کوزه های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از هم فاصله دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب در اختیار آنها قرار گیرد. بگذارید شیشه به مدت 12-24 ساعت بماند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات دیگر به پایین بروید.

شیشه سالسا روی یک حوله سفید

تنظیم حرارت

در این دستور سالسا انعطاف پذیری وجود دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 2-3 حبانرو برای این دستور غذا استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید که چیلی می تواند محدودیتی داشته باشد. برخی از آنها داغ تر از دیگران خواهند بود – حتی در همان دسته.

با حذف دانه ها و دنده های هانابرو می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید. من برای اولین دسته سالسا دو حبانرو گذاشتم ، اما احتمالاً دفعه بعد به سه عدد اضافه خواهم کرد.

پیشنهاد: هنگام خرد کردن فلفل هانابرو از دستکش استفاده کنید. روغن فلفل قرمز تند به انگشتان شما می چسبد و به راحتی شسته نمی شود – حتی با آب و صابون.

درباره فلفل هابانرو در مقیاس ملایم تا بسیار گرم ، فلفل هانابرو فقط یک عدد از بالا پایین است. Habaneros بسیار گرم است.

این فلفل قرمز یا نارنجی می تواند تا 100 برابر تندتر از فلفل هالاپینو باشد و ادویه و طعم فوری را به هر غذایی اضافه می کند.

فلفل هابانرو در سوپر مارکت های محلی در اکثر شهرهای بزرگ بسیار آسان است. همچنین می توانید آنها را در یک خواربارفروشی کارائیب یا بازار بین المللی کشاورزان پیدا کنید.

کاشت فلفل در باغ بسیار آسان است ، بنابراین حتی ممکن است بتوانید آنها را در حیاط خلوت خود پرورش دهید.

یک قوطی سالسا را ​​با قاشق که فلفل و آلو در آن است باز کنید

خدمات ایده ها

این سالسای هلو هلو با غذاهای مختلف بسیار خوب ست می شود.

من فقط با چیپس تورتیلا دوست دارم. کرانچ شور با سالسای شیرین و میوه ای تعادل طعم عالی است و یکی از تنقلات جدید مورد علاقه من است!

اما راه های زیادی برای لذت بردن از این سالسا وجود دارد.

  • آن را روی ماهی کبابی ، مرغ یا گوشت خوک بریزید.
  • طعم های میوه ای را به همبرگر یا بسته بندی بوقلمون اضافه کنید.
  • یک تاپیک شیرین و تند به تاکوهای گیاهی یا ماهی اضافه کنید.

در کباب بعدی خود یک لیوان سالسا بخورید یا آن را برای شب گردی دختران باز کنید. در یک کاسه بریزید و با چیپس موز یا تورتیلا ، ورقه های خیار تازه و جیکاما برای غوطه ور کردن سرو کنید.

کوزه سالسا را ​​با تورتیلا باز کنید

اگر ترکیب گوجه فرنگی آلو برای شما مناسب نیست ، این دستور العمل ملایم و شیرین آناناس Jalapeno Relish را امتحان کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده می کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

آلو هابانرو سالسا

با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل آسان کنسرو تابستانی آشنا شوید! آن را روی ماهی ، مرغ برای غذای اصلی سرو کنید ، یا از آن به عنوان یک میان وعده با چیپس ترد ترد ترد کنید.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پختن20 دقیقه

زمان خنک کننده12 زمان

کل زمان12 زمان 50 دقیقه

عادت زنانه: پیش غذا ، میان وعده

غذا: آمریکایی

کلید واژه ها: دستور تهیه کنسرو خانگی

خدمات: 4 شیشه 16 اونس (پینت)

کالری: 14کیلوکالری

مولفه

  • 2 پوند گوجه فرنگی ، خرد شده و نصف شده
  • 3 پوند آلوهای سفت رسیده ، بدون هسته و برش خورده 1
  • 1 پیاز قرمز متوسط ​​، خرد شده ، حدود 1 فنجان
  • 2 حبه سیر ، چرخ کرده
  • 2 قاشق تکیلا (اختیاری)
  • من فنجان بطری آب لیمو
  • 1 قاشق نمک
  • 2 قاشق دانه گشنیز ، برشته و خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده)
  • 2-3 هابانروس ، چرخ کرده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را نصف کرده و از طرف دیگر روی یک ورقه پخت قرار دهید. گوجه فرنگی ها را به مدت 20 دقیقه سرخ کنید و 10 دقیقه دیگر سرخ کنید. بگذارید سرد شود پوست را بردارید ، سپس تقریباً خرد کنید.

  • یک قوطی آب جوش آماده کنید. کوزه ها را در آب جوش گرم کنید ، نجوشانید ، تا زمانی که آماده استفاده باشید. درپوش را در آب گرم و صابون بشویید و با باند کنار بگذارید.

  • گوجه فرنگی را با بقیه مواد در یک قابلمه فولادی ضد زنگ ترکیب کنید. به جوش بیاورید ، سپس بجوشانید و مرتباً هم بزنید تا آلوها نرم شوند و سالسا غلیظ شود ، حدود 20 دقیقه.

  • سالسای داغ را داخل شیشه داغ بریزید و 1/2 اینچ از فضای سر باقی بماند. حباب های هوا را بردارید. لبه شیشه را پاک کنید. درپوش شیشه را در مرکز قرار دهید و نوار را بچسبانید ، انگشتان را محکم تنظیم کنید. شیشه را در ظرف آب جوش قرار دهید. این کار را یک به یک تکرار کنید تا همه شیشه ها پر شوند.

  • ظرف را 20 دقیقه با ارتفاع تنظیم کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید شیشه به مدت 5 دقیقه بماند. ظرف را برداشته و به مدت 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید. درپوش را برای مهر و موم بررسی کنید. وقتی مرکز فشرده می شود نباید خم شوند.

یادداشت

یادداشت:

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • زمان شمارش معکوس را شروع نکنید تا زمانی که همه کوزه ها داخلش باشند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین در چنین شرایطی ، پس از 20 دقیقه جوشاندن آب در قوطی.

تغذیه

کالری: 14کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 3آره | پروتئین: 1آره | چربی: 1آره | چربی های اشباع شده: 1آره | چربی های غیر اشباع: 1آره | چربی اشباع شده: 1آره | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 73میلی گرم | فیبر: 1آره | قند: 3آره | ویتامین A: 195IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 4میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

*افشاگری: این یک پست حمایتی است که بخشی از مشارکت جاری با بخش حفظ و نگهداری تازه برندهای نیول است. او کوزه ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه کرده است. همه نظرات و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید