آووکادو پای لیمویی در ظرف: دوستدار Paleo و Vegan


پای لیمو آووکادو

نکته خنده دار در مورد Key Lime Pie: من آن را تا پنج یا شش سال پیش امتحان نکردم. برای طولانی ترین مدت ، من فکر می کردم که “شخص پای” نیستم. اما وقتی آن را امتحان کردم ، عاشق شدم. بله ، من به مهمانی Key Lime Pie دیر رسیدم ، اما این من را از تلاش برای جبران زمان از دست رفته با جوشاندن این دسر در هر فرصتی که بتواند باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من زیاد نانوا به معنای سنتی نیستم. من عاشق دسرهای ساده ، شیرین و خوشمزه هستم که می توانم همه اشتباهات و عیب های خود را در آن پنهان کنم. بنابراین یک پوسته پای بدون پخت ، بله لطفا! اگر بخواهم صادقانه بگویم ، پای آووکادوی کلیدی لیمویی من در یک کوزه هر چیزی جز معتبر یا سنتی نیست ، اما خوشمزه است و این همه مهم است. اگر می توانید از آهک های کلیدی استفاده کنید ، با خیال راحت از آنها استفاده کنید. من از آهک های معمولی استفاده کرده ام تا مطمئن شوم این “پای” کاملاً بی تکلف است و من از این بابت خوبم.

پای آهک آووکادو

اگر فکر می کنید آووکادو در پای لیمو ترش عجیب به نظر می رسد ، شاید حق با شما باشد. اما ، خوشمزه است. من عاشق آووکادو به دسرهای خامه ای هستم ، درست مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه من. آنها توانایی شگفت انگیزی در تهیه دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و تقریباً نمی توان آنها را شناخت. من می گویم تقریباً چون طعم ملایمی دارند. اما همه مواد دیگر ، به ویژه آب لیمو اضافه شده ، طعم را تا حد زیادی رقیق می کند.

چیز

این پای آووکادویی با لیمو در شیشه به آسانی درست می شود و همچنین با مقدار کمی از مواد تشکیل شده است. برد – برد!

مواد لازم برای لیوان پای آووکادویی

در اینجا چیزی است که برای پوسته نیاز دارید:

نارگیل خرد شده بدون شیرین: برای طعم فوق العاده نارگیل و به این دلیل که نارگیل و آهک بسیار خوب با هم ترکیب می شوند.

Pecans: برای مقداری ترد و طعم

خرما Medjool: برای کمک به چسباندن پوسته به یکدیگر و ارائه شیرینی طبیعی.

در اینجا چیزی است که باید پر کنید:

آووکادو: برای پر کردن خامه ای. مطمئن شوید که از آووکادوی رسیده استفاده می کنید که برای بهترین عطر و طعم قهوه ای نشده یا برش خورده است.

آب لیموترش: برای این کار به چند لیمو احتیاج دارید تا آب کافی برای تهیه این طعم مانند پای لیموترش تهیه شود. می توانید از آهک های معمولی یا آهک های کلیدی استفاده کنید (اگر می توانید آنها را پیدا کنید).

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر): برای مقداری شیرینی. برای سایر گزینه ها به جایگزینی ها مراجعه کنید.

کره نارگیل: برای افزودن مقداری خامه ترش و طعم نارگیل بیشتر.

خامه نارگیل (برای بالا آمدن): برای لذت بردن و خوشمزه بودن ، مقداری شلاق نارگیلی خامه ای عروسک کنید. این اختیاری است ، اما توصیه می شود. شما می توانید در این پست ببینید چگونه می توانید در خانه خود را درست کنید.

طرز تهیه پای آهک کلیدی در یک کوزه

تنها چیزی که نیاز دارید مواد بالا و یک غذاساز (یا مخلوط کن) برای تهیه این پایهای آهکی کلیدی سالم است.

اولین کاری که باید انجام دهید ساختن پوسته است. در غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، فلفل دلمه ای ، خرما و نمک را بکوبید تا مخلوط به هم بچسبد. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد تشکیل دهنده پوسته در غذاساز

بعد ، زمان پر کردن است. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کرده و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

پر کردن مواد اولیه در غذاساز

زمان ترکیب آن است. مخلوط پرکن را روی پوسته قرار دهید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت سرد شود. هنگام آماده شدن برای خوردن ، مقداری خامه نارگیل را روی آن بریزید و با برش ها و پوست آهک تزیین کنید.

طرز تهیه خامه نارگیل خود را در خانه بررسی کنید!

پای لیمو آووکادو

نحوه ذخیره سازی

باقی مانده ها در ظرفی در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری می شوند. رنگ پرکن به دلیل آب لیمو باید سبز روشن باشد.

من اینها را چند روز در یخچال خود گذاشته ام و به لطف آب لیمو و آووکادوی رسیده آنها هنوز سبز روشن بودند.

پای لیمو آووکادو

نکات

  • برای اطمینان از کارایی این دستور ، چند آووکادوی رسیده تهیه کنید. شما نیاز دارید که آنها در آن حالت رویایی باشند – نه قهوه ای و کاملاً رسیده. این باعث می شود که طعم پر شده کاملاً مناسب باشد و قهوه ای نشود یا طعم بدی نداشته باشد.
  • همیشه لیمو و شیرین کننده را بچشید و به دلخواه تنظیم کنید.
  • فراموش نکنید که مقداری نمک به پوسته و سس اضافه کنید. این به طعم و شیرینی بیشتر کمک می کند.

جایگزینی

  • عسل: این را با یک شیرین کننده مایع دیگر عوض کنید. شربت افرا کار می کند ، ممکن است کمی تغییر رنگ دهد ، اما ساده ترین مبادله خواهد بود.
  • فاقد آجیل: از دانه کدو تنبل به جای پانک استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره ندارید ، می توانید آن را حذف کنید. روغن نارگیل را جایگزین نکنید زیرا محصول کاملاً متفاوتی است. کره نارگیل خامه و طعم خاصی به آن می بخشد ، بنابراین من آن را دوست دارم.
پای آهک آووکادو

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر این کیک لیمو آووکادو را تهیه می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید ، و/یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمی هزینه کمی برای شما بدون هیچ هزینه اضافی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. اینجا فاش شد.

شیر آووکادو در شیشه

این پای خامه ای آووکادویی کلیدی در یک کوزه تمام طعم لیموی Key را دارد ، بدون هیچ گونه لبنیات! به عنوان یک دسر سریع بدون پخت که در زمان کوتاهی آماده می شود ، عالی است.

زمان تبرید 20 دقیقه

مولفه

پر كردن

  • 2
    بزرگ
    آووکادوها
    پخته شده ، نه قهوه ای
  • 1/4
    فنجان
    آب لیمو
    طعم اضافی از 1/2 آهک ، برای تزئین
  • 2 1/2
    قاشق
    عسل خام
    یا سایر شیرین کننده های مایع
  • 2
    قاشق
    کره نارگیل
  • 1/8
    قاشق
    نمک کوشر

دستورالعمل ها

  1. در غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، فلفل دلمه ای ، خرما و نمک را بکوبید تا مخلوط به هم بچسبد. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کرده و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

  3. مخلوط پرکن را روی پوسته قرار دهید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت سرد شود. وقتی آماده خوردن هستید ، مقداری خامه نارگیل روی آن بریزید (اختیاری) و با برش ها و پوست آهک تزیین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید