انجیر برشته با دارچین و بادام


فصل انجیر الهام بخش یک دسر ساده و میوه ای است که می توانید در چند لحظه آن را میل کنید: انجیر سرخ شده با دارچین و بادام. انجیر در آب و هوای مدیترانه ای مانند کالیفرنیا به وفور رشد می کند ، به همین دلیل من یک درخت انجیر ماموریتی در حیاط خلوت خود دارم. اگر مراقب نباشم ، گوزن ها آن انجیر رسیده را قبل از اینکه فرصتی پیدا کنم ، درو می کنند ، آنها در باغ من بسیار با ارزش هستند. انجیر را نیز در یونان و دیگر مناطق دریای مدیترانه مشاهده کرده ام که بخش مهمی از این رژیم غذایی است. آنها عاشق نور خورشید هستند و برای رشد و پیشرفت نیازی به سر و صدا ندارند. انجیر در انواع مختلف – رنگ ها ، بافت ها ، اندازه های مختلف – وجود دارد و یکی از میوه های متنوع طبیعت است که در غذاهای خوش طعم و همچنین شیرین به خوبی ترکیب می شود. مراقب باشید انجیر در اواخر تابستان در بازار کشاورزان یا سوپر مارکت خود به فصل برسد و در صورت موجود بودن از این میوه های خوشمزه لذت ببرید.

یکی از راههای مورد علاقه من برای لذت بردن از انجیر ، طبیعت است – به یک میوه رسیده و آبدار (پوست ، دانه ها و همه) بریده شده و هر لقمه را میل کنید. اما من همچنین از دستورالعمل های ساده انجیر آماده شده که در آن میوه به درستی می درخشد ، لذت می برم. این دستور العمل گیاهی (بدون گیاهخواری) و بدون گلوتن بسیار آسان است ، شما می توانید آن را در کمتر از 15 دقیقه و فقط با 5 ماده (بدون احتساب انبارهای اصلی) تهیه کنید. طعم دارچین ، هل و بادام همراه با انجیر ، روغن زیتون فوق بکر و شراب این معجون ساده میوه بو داده را تشکیل می دهد.

انجیر سرخ شده با دارچین و بادام را می توان به تنهایی میل کرد ، اما به همان اندازه خوشمزه است که روی سبزی سالاد ، با کراکر و حمص ، روی پنکیک ، مخلوط شده با بلغور جو دوسر و بستنی وانیلی گیاهی سرو می شود. یک دسته بزرگ تهیه کنید ، سپس آن را در ظرفی محکم در یخچال نگهداری کنید تا در طول هفته با غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید.

احساس؛ عقیده؛ گمان

تماشا کردن نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامPinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپکلاس ها علامت مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد محکم قلب

شرح

طعم دارچین ، هل و بادام همراه با انجیر ، روغن زیتون فوق بکر و شراب این معجون ساده میوه بو داده را تشکیل می دهد.



  1. انجیر را بشویید و برش دهید ؛ نصف کنید.
  2. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. هل و هل را اضافه کنید.
  3. انجیرها را حدود 6-7 دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید تا شروع به نرم شدن کنند.
  4. بادام و شراب سفید را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا غلیظ و حباب دار شود.
  5. گرم سرو کنید.
  6. 6 وعده ، 1/2 فنجان در هر وعده مصرف می کند.

یادداشت

این دستور روی بستنی یا شیرینی گیاهی عالی سرو می شود. همچنین به عنوان روکش پنکیک یا وافل خوشمزه است.

  • دسته بندی: شیرین
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه سرو: 1 وعده
  • کالری: 187
  • قند: 26 گرم
  • سدیم: 2 میلی گرم
  • چربی: 7 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 32 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 2 گرم

کلید واژه ها: دستور انجیر گیاهی ، دستور دسر انجیر ، دستور العمل انجیر گیاهی

برای دستور العمل های دیگر که از انجیر استفاده می کنند ، مراجعه کنید:

جو دوسر ادویه دار شبانه با انجیر و گردو
کدو تنبل بو داده با خرما ، انجیر و پسته
سالاد انجیر و پیکان با وانیگرت ترخون بالزامیک

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید