اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در واقع ، این چهار مخلوط شامل سودا ، بلغم ، خون و صفرا است و خواص آنها باعث بدخلقی افراد می شود. ما دارای چهار مزاج مختلط با دو ویژگی غالب گرما و سرما و دو ویژگی دیگر خشک و مرطوب هستیم ، اما در مجموع نه نوع مزاج (شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج ساده) داریم که در بالا توضیح داده شد. طبیعت مرکب ساخته شده است). اگر چهار ترکیب متعادل کننده در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک از آنها بر دیگری مسلط نباشد ، طبیعت نهم یعنی پرابهاوا پرابهاوا به دست می آید. اهمیت گرما و خنکی غذا در اینجا نشان داده شده است که با هماهنگی گرما و سردی غذا بر خلاف گرایش افراد ، می توان تعادلی را برای دستیابی به گرایش سخاوتمندانه ایجاد کرد. آتمانی در این قسمت از سایت دکتر رضا متخصص تغذیه اصفهان اطلاعاتی در مورد اهمیت غذاهای گرم و خنک به شما ارائه می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی آن را بسیار زیبا خلاصه کرده است:

چهار مخالف شورشی چند روزی خوشحال بودند

چون یکی از این چهار نفر رئیس شد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو کاپای اصلی یعنی کافا و سودا اسیدی هستند و افرادی که بر هر دو این کفا ها تسلط دارند طبیعت سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعت آنها گرم است.

طبیعت آرام:

اکثر مردم روحیه سردی دارند. بیشتر آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً وحشت ندارند. آنها معمولاً درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها می ریزد و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم انجماد آنها فعال است ، اسیدیته در خون آنها بیشتر است و احتمال ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند MS و پارکینسون را افزایش می دهد. معمولاً این افراد دچار ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف هستند. نبض آنها کند است و عروق باریک هستند.

فازی های داغ:

افراد گرم مزاج خوشایندتر و خوشایندترند ، اما زود عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و سریع گرم می شوند. به دلیل مصرف زیاد شیرینی ، جوش و خارش در بدن شروع می شود و تمایل بیشتری به نوشیدن آب دارند. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک شدن در هوای گرم برای آنها آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اندام ها همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذاهای متوسط:

غذاها نیز بین این دو مزاج (که ملایم هستند) قرار می گیرند. به عنوان مثال ، برخی از متون شیر ، کشک گوسفندی و نان گندم را به عنوان یک رژیم غذایی متوسط ​​توصیف می کنند.

اهمیت گرما و خنکی غذاها متخصصان تغذیه اصفهان

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خردل ، خرما ، خرمالو ، ریحان اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذاهای سرد:

نان جو ، مونگ ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، دانه کدو تنبل ، ذرت ، ماست ، دستگاه مرغ ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر با ماهیت متفاوت:

الف) وست دمای پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و خنکی طبیعت است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد کودک: رشد سریع و رنگ مشکی نشانه گرما و چراغ های کوچک و سفید نشانه سرما است. فرها نشانه خشکی و چربی نشان دهنده رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد سرد مزاج سفید هستند و پوست قرمز و گرم نشانه گرما است.

د) خواب: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، در حالی که کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افراد گرم کارها را سریع انجام می دهند ، اما افراد سرد کارها را به آرامی انجام می دهند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا آتمینانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و کمیت و نحوه غذا خوردن ، نقش اساسی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای بازدید از صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان کلیک کنید.


ترکیبات پیشنهادی:

نوع مناسب چربی برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

آسیب مواد قندی را بررسی کنید

غذاهای دودی پر خطر



دیدگاهتان را بنویسید