ایده های آسان وعده غذایی تابستانی – Osinga Nutrition


تابستان زمان بسیار خوشی است ، به ویژه در این زمان عجیب در جهان. تابستان امسال نیز بسیار گرم است – بنابراین شما نمی خواهید وقت زیادی را در آشپزخانه صرف کنید در حالی که وسایل خانه را گرم می کنند.

به همین دلیل است که امروز غذاهایی را که برای تابستان مورد علاقه شما هستند ، برای شما می آورم – آنها به حداقل تجهیزات احتیاج دارند و به سرعت تند می زنند!

  1. سالاد گالور – هیچ چیز تابستان را مانند یک سالاد تازه و ترد نمی گوید. طعم و ترکیبات مختلف را کاوش کنید و از این وعده غذایی رایگان تابستانی لذت ببرید!
  2. غذاهای فریزر – ما دوست داریم یک غذای خوب بپزیم اما گاهی اوقات ما فقط نمی خواهیم تمام هفته آن را بخوریم! بنابراین ما در حال ساخت یک فریزر مواد غذایی هستیم که در صورت عدم وقت پخت تا یک هفته کاملاً کار می کند.
  3. وعده غذایی پیش رو – چه چیزی راحت تر از این است که مواد را شانه کنید و سپس آنها را در یخچال بیاندازید؟ این دقیقاً همان کاری است که من برای جو دوسر یک شبه انجام می دهم – فوق العاده!
  4. وعده های غذایی ورق – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را ببرید و روی ورقه پخت قرار دهید..و در فر که می رویم! چه آسان است؟
  5. آب مخلوط کن/اسموتی – هیدراته و تغذیه کنید دوستان من! من اینها را به صورت دسته ای مخلوط می کنم و حداقل 3 روز خوب می مانند.
  6. غذای سرگرم کننده – همیشه جایی برای آن غذاهای سرگرم کننده وجود دارد! آنها باید هر هفته با شما متفاوت باشند

به من بگویید کدام یک از این دستور العمل ها را می خواهید امتحان کنید!

عدس شیرینی عدس پای چوپان

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 50 دقیقه

  • 1 پوند سیب زمینی سفید
  • 1 پوند سیب زمینی های شیرین
  • 3 قاشق کره گیاهی
  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1 پیاز قطعات
  • 3 میخک ها سیر قطعات
  • 2 فنجان سبزیجات منجمد
  • 2 فنجان عدس کنسرو شده خشک و شسته شده
  • 2 قاشق آویشن تازه
  • تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید

  • هر سیب زمینی بزرگ را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب پر کنید تا کاملا پوشانده شوند. روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​زیاد بجوشانید. روی آن را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که به راحتی با چاقو بیرون بیایند بپزید.

  • پس از پخت ، صاف کرده و سپس به قابلمه برگردانید. با پوره سیب زمینی له کرده و کره وگان را اضافه کنید. برای لغو.

  • در یک تابه بزرگ ، روغن زیتون را گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی قهوه ای شود (حدود 5 دقیقه).

  • وقتی قهوه ای شد ، سبزیجات یخ زده را به یک قابلمه با 1/4 فنجان آب یا آبغوره اضافه کنید. حرارت دهید تا سبزیجات منجمد نشوند. عدس پخته شده و پونه کوهی را به مدت 1 تا 2 دقیقه به قابلمه اضافه کنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. کمی با سیب زمینی له کنید تا غلیظ شود.

  • مخلوط سبزیجات و عدس را به یک ظرف پخت 2 لیتری که کمی چرب کرده اید منتقل کنید. روی آن را با پوره سیب زمینی بریزید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. به مدت 5 دقیقه دیگر ، یا تا زمانی که سیب زمینی ها سرخ شوند ، روی تفت دهید.

  • قبل از سرو بگذارید سرد شود.

پاستا حمص پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 40 دقیقه

  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو تنبل برش آن
  • 1 حبه های سیر بریده نشده
  • 1 سرد سرد برش آن
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 فنجان حمص
  • 1 قاشق روغن زیتون
  • 8 oz ماکارونی خشک
  • 1 قاشق پونه کوهی
  • 1 قاشق ریحان خشک شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک ظرف پخت بزرگ ، گوجه فرنگی گیلاس ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی خشک شده و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • در وسط ظرف پخت خود یک چاه درست کنید و حمص را در آن بریزید. روی هموس را ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده بگذارید ، سپس در فر قرار دهید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند ، بپزد.

  • در همین حال ، ماکارونی را طبق دستور بسته بپزید.

  • وقتی سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر خود را با چنگال خوب له کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس هموس را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید. ماکارونی پخته شده را مخلوط کرده و میل کنید.

آب سبز

  • 1 فنجان اسفناج
  • 1/2 موز جمع آوری شده
  • 1/2 انبه جمع آوری شده
  • 1 قاشق آب لیمو
  • 1 فنجان اب

جو دوسر نارگیلی توت فرنگی

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 فنجان توت فرنگی برش آن
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 2 قاشق نارگیل خرد شده

سالاد توفو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 10 دقیقه

  • 1 کیت سالاد از قبل بسته بندی شده به دو تقسیم شده است
  • 8 oz توفو
  • 4 قاشق نشاسته ذرت
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 2 قاشق سس باربیکیو
  • توفو را به مکعب برش دهید. آنها را به طور مساوی روی یک سطح صاف مانند دستمال کاغذی یا یک تخته برش که با یک حوله تمیز پوشانده شده است ، قرار دهید. روی آن را با یک لایه دستمال کاغذی بپوشانید ، یک ورقه پخت را روی آن بگذارید و سپس چیزی سنگین ، مانند یک کتاب بزرگ یا ماهیتابه چدنی. به این ترتیب 15 دقیقه فشار دهید.

  • در حالی که توفو فشار می دهد ، کیت سالاد را بین دو ظرف تقسیم کنید.

  • در یک کاسه فلزی متوسط ​​، نشاسته ذرت ، روغن و سس BBQ را مخلوط کنید. مکعب های فشرده توفو را داخل آن بریزید. همچنین می توانید آنها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید یا آنها را در سرخ کن هوا به مدت 13 دقیقه در دمای 390 درجه فارنهایت بپزید.

  • توفو پخته را با یک کیت سالاد ترکیب کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید