بایدها و نبایدهای بیماری کلیوی و تغذیه


رژیم غذایی در بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیوی هستند محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل بعدی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند دارند. همچنین محدودیت های غذایی مختلفی برای افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، وجود دارد. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و مواد زائد را فیلتر می کند. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها ممکن است سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت نکنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بیشتری برای افزایش سطح خون این مواد معدنی هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی تیره

نوشیدنی های تیره علاوه بر کالری و قند موجود در نوشیدنی های گازدار حاوی افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای افزایش طعم ، افزایش ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، در حین فرآوری فسفر اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند.

در رژیم غذایی کلیه باید از نوشیدنی های گازدار تیره خودداری کرد ، زیرا حاوی فسفر به شکل مواد افزودنی است که بیشتر جذب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید