بیکینگ پودر چیست؟


  • ما برای محصولات خریداری شده از طریق پیوندهای خاصی در این مقاله کمیسیون دریافت می کنیم.

  • بیکینگ پودر چیست و چرا در پخت آن اهمیت دارد؟ ما به تمام سوالات مربوط به بیکینگ پودر شما پاسخ می دهیم و تفاوت آن با جوش شیرین را توضیح می دهیم.

    شما ممکن است یک ماده معمولی در همه نان های مورد علاقه خود دیده باشید و این فقط یک تصادف نیست. این یک ماده شیمیایی افزایش دهنده است که به افزایش حجم کیک ها و پخت های شما در حین پخت و پز نرم و سبک کمک می کند.

    از دستور پخت کیک شما ، آن دستور کیک شکلاتی بی خطر ، یا کیک لیمویی که بارها و بارها پخته اید ، در هر دستور پخت بیکینگ در مواد ذکر شده است و برای تهیه بهترین پخت نهایی باورنکردنی است. به

    تفاوت بین بیکینگ پودر و جوش شیرین چیست؟

    در کتاب The Pastry Chef’s Guide ، شیرین سر بریتانیایی Ravneet Gill توضیح می دهد: “بی کربنات سودا با واکنش اسیدیته به دی اکسید کربن عمل می کند ، که باعث می شود کیک ، شیرینی یا مخلوط بیسکویت شما گسترده و پخته شود.”

    از طرف دیگر ، بیکینگ پودر ، خمیرمایه ای است که از جوش شیرین ، خامه تارتار و پرکننده معمولاً به شکل آرد ذرت تهیه می شود. طعم خنثی تری نسبت به جوش شیرین دارد اما استفاده بیش از حد از آن می تواند منجر به بلایای پخت شود ، همانطور که در زیر توضیح می دهیم.

    راونیت توضیح می دهد: “کرم تارتار یک اسید است ، بنابراین اساساً حاوی اسید مخصوص خود است. برای روشن کردن بافت و افزایش حجم کیک ، بیسکویت و غیره استفاده می شود.

    تا به حال به این فکر کرده اید که چرا کیک شما در وسط پخت و پز بالا نمی رود؟ این به این دلیل است که بیکینگ پودر دو واکنش دارد ، اول وقتی مرطوب است و سپس وقتی گرم می شود. این مزایایی دارد ، زیرا به این معنی است که پس از مخلوط کردن ، لازم نیست مخلوط را مستقیماً در فر قرار دهید. با توجه به Leith’s Baking Bible ، پودر بیکینگ همچنین افزایش قابل اطمینان تری را ایجاد می کند.

    آیا بکینگ پودر منقضی می شود؟

    از آنجا که بکینگ پودر حاوی مواد فعال است ، ماندگار نیست و بنابراین ممکن است منقضی شود. اگر بعد از اتمام از آن استفاده کنید خطرناک نیست ، اما احتمالاً به نتیجه دلخواه شما نمی رسد. به گرما و رطوبت واکنش نشان می دهد ، بنابراین مهم است که آن را در یک مکان خشک و خنک ذخیره کنید و سعی کنید از آن در تاریخ انقضا استفاده کنید.

    آیا بیکینگ پودر زیاد می تواند کیک را خراب کند؟

    بله ، بیکینگ پودر زیاد می تواند کیک را خراب کند. استفاده زیاد از آن نه تنها طعم کیک شما را بد می کند ، بلکه باعث بالا رفتن سریع حجم و افزایش حجم آن می شود. سپس با خنک شدن کیک فرو می رود. تخصص ما را بررسی کنید ؛ “مشکل کیک من چیست؟” برای عیب یابی بیشتر در پخت.

    ویدئوی زیر تفاوت را به اندازه نصف قاشق چایخوری نشان می دهد.

    https://www.youtube.com/watch؟v=2R6i9oA02wE

    استفاده بیش از حد از جوش شیرین باعث خراب شدن کیک ها و شیرینی های شما می شود و به احتمال زیاد طعم ناخوشایندی در دهان شما باقی می گذارد. اگر طعم پخته شده شما طعم تلخ یا صابونی دارد ، احتمالاً به این دلیل است که از جوش شیرین زیاد و اسید بسیار کمی مانند آب مرکبات ، دوغ یا شکلات استفاده کرده اید. Ravneet به شما توصیه می کند که اسید را در دستور غذا افزایش دهید یا جوش شیرین را کاهش دهید تا این مشکل برطرف شود.

    چرا در دستور غذا به بیکینگ پودر و جوش شیرین نیاز است؟

    بیسکویت پودر کوکی ها

    همیشه دستورالعمل را دنبال کنید و مطمئن شوید که به مقدار مناسب مواد اولیه پایبند هستید

    اگر متوجه شده اید که در یک دستور العمل نیاز به بیکینگ پودر و جوش شیرین وجود دارد ، به عنوان مثال ، در Quinoa Crunchy ما ، مهم است که گوش دهید. این به این دلیل است که دستور العمل نیاز به افزایش بیشتری دارد تا بهترین رشد را داشته باشد. اگر آن را روشن بگذارید ، احتمالاً متوجه خواهید شد که کیک یا پخت آنقدرها که انتظار دارید بالا نرفته است.

    آیا بیکینگ پودر فاقد گلوتن است؟

    در حالی که بیکینگ پودر و جوش شیرین به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند. برخی از مارک ها ممکن است از نشاسته گندم در مواد استفاده کنند یا ممکن است مواد را در محیط هایی که اقلام حاوی گلوتن را نیز حمل می کنند ، پردازش کنند. بنابراین همیشه بهتر است جایگزین هایی را انتخاب کنید که دارای علامت فاقد گلوتن هستند یا در صورت داشتن حساسیت لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید.

    از چه چیز دیگری می توانم برای این کار استفاده کنم؟

    جوش شیرین یک جایگزین محبوب برای بسیاری از محصولات تمیز کننده است. از جوش شیرین تهیه شده است ، می توانید از آن برای تمیز کردن نیز استفاده کنید. احتمالاً بهترین نتیجه را نخواهید گرفت زیرا فقط حاوی قسمتی نوشابه است اما جایگزین اقتصادی خوبی است و ارزش امتحان کردن را دارد.

    ویدئوی هفته



    دیدگاهتان را بنویسید