تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو جزء تهیه آرد هستند. اینها قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن حجم محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است در این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه در اصفهان قصد داریم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. در دمای فر گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید ، مواد را سریع آماده کرده و در فر بگذارید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و از یک ترکیب اسیدی مانند اسید تارتاریک و جوش شیرین با پرکننده هایی مانند نشاسته تشکیل شده است. وقتی از بیکینگ پودر استفاده می شود ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. کدام یک از دو ماده مورد استفاده در دستور پخت بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


ترکیبات پیشنهادی:

گوشت بخورم یا نه


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است و طعم تلخی را در محصول ایجاد می کند ، مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوط هایی مانند آب میوه و ماست متضاد باشد ، اما بیکینگ پودر دارای اجزای اسیدی و قلیایی است و بنابراین تاثیری بر طعم ندارد. سقوط به

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر معمولاً حاوی مواد دیگری است که طعم آنها خنثی است ، مانند شیر. البته می توان به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که در دستور تهیه کیک بیکینگ پودر توصیه می شود ، از جوش شیرین و همچنین جوش شیرین استفاده نمی شود. حاوی مواد اسیدی برای افزایش نیست. حجم. از کیک ، اما می توان به جوش شیرین به جای بیکینگ پودر به خامه ترش اضافه کرد.

تفاوت بین جوش شیرین و بیکینگ پودر متخصصان تغذیه اصفهان


دکتر رضا آتمینانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و کمیت و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای بازدید از صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


ترکیبات پیشنهادی:

با رژیم غذایی از شر بوی بد دهان خلاص شوید

لاغری نامناسب و پوکی استخوان

با پنج ماده مغذی چربی شکم خود را از بین ببرید

خمیر مایه یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید