خرد شدن توت فرنگی ، ریواس و نارگیل – به طور کلی


توت فرنگی ، ریواس و نارگیل خرد می شود

Crumble My Sorry به نظر فروتنانه ، زمستان کاملاً ایجاب می کند که ما برای دسر و صبحانه خرد کنیم. نه تنها قند کمی دارد و فوق العاده مغذی است ، بلکه ما را از داخل به بیرون گرم می کند. در ماه های سردتر ، همیشه ایده خوبی است که به سمت گرم شدن ، آسیاب کردن ، غذاهای پخته (به فکر سبزیجات ریشه ای ، سوپ ، بلغور جو دوسر و غیره) بروید تا از هضم ما حمایت کند ، زیرا بدن ما به ما اجازه می دهد تا برای گرم نگه داشتن کار کنیم.

به منظور گرم کردن صبحانه ، در اینجا گلدان های خرد شده توت فرنگی ، ریواس و نارگیل وجود دارد. آنها فاقد گلوتن و لبنیات هستند و دارای ترکیبی شگفت انگیز از نارگیل ، بادام ، ریواس و توت فرنگی هستند. در صورت عدم وجود توت فرنگی ، می توانید به طور کامل از بلوبری استفاده کنید.

6 خدمت می کند

مولفه

1 دسته ریواس (به قطعات 4 سانتی متر برش دهید)
توت فرنگی تازه یا یخ زده 900 گرم (در صورت استفاده از یخ زده ابتدا آن را ذوب کنید)
2 قاشق غذاخوری gf آرد ساده
فنجان آب

Crumble Topping:

1 فنجان نارگیل (خشک یا خرد شده)
40 گرم بادام
2 قاشق غذاخوری آرد ساده GF
کمی نمک دریا
فنجان روغن نارگیل (دمای اتاق)
2 قاشق غذاخوری عسل

روش:

فر را روی 180*گرم کنید.

ریواس ، توت فرنگی ، آرد و آب را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مخلوط میوه را بین 6 قابلمه سرامیکی تقسیم کرده و گلدان ها را روی سینی فر قرار دهید. در غیاب ظروف جداگانه ، مطمئناً می توانید از یک ظرف متوسط ​​استفاده کنید.

برای طعم دادن ، با استفاده از مخلوط کن ، نارگیل ، آرد همه منظوره ، بادام ، نمک ، روغن نارگیل و عسل را با هم آسیاب کنید تا خرده ای شکل شود. در صورت عدم وجود مخلوط کن ، با خیال راحت بادام را با پودر بادام خرد کرده و مواد را در انگشتان خود قرار دهید (برای این گزینه نارگیل خشک را تشویق می کنم).

روی مخلوط خمیر را به طور مساوی روی گلدان ها بریزید.

روی قابلمه ها را با فویل بپوشانید و به مدت 35 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا بالای آن طلایی شود.

گرم یا سرد را با بستنی یا یک عروسک بزرگ نارگیل یا ماست یونانی میل کنید. و بعد ، البته ، کرم وجود دارد ..

لطفاً نظر خود را در مورد ساختن آن به من اطلاع دهید ، خوشحال می شوم نظرات شما را بدانم. اگر نوع شیرین بدنبال الهام بیشتر در زمستان است ، به یازده مورد از خوشمزه ترین دسرهای زمستانی نگاه نکنید.



دیدگاهتان را بنویسید