خرما براونی (برای کار راحت تر!)



مطالعه ای را مطالعه کردم که نشان می داد زنانی که در 4 هفته قبل از زایمان خرما می خورند ، نیاز به القا و مداخله در زایمان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. این یک مطالعه کوچک بود ، اما خوردن خرما ضرری ندارد ، درست است؟

به همین دلیل خرما خریدم.

و آنها یک هفته دست نخورده در انبار من نشستند.

متوجه شدم که برای خوردن خرما به چیزی وسوسه انگیزتر نیاز دارم (زنان مورد مطالعه 6 خرما در روز داشتند). من در بیشتر دوران بارداری هوس شیرینی می کردم ، پس چرا خرما نخورم و آن را کیک براونی درست نکنم؟

طولی نکشید که یک ظرف کامل از این قبیل خرما را مرور کردم

خرما قهوه ای

  • 2 فنجان خرما
  • 1 1/2 فنجان گردو (من قبل از افزودن طعم دلپذیر معدنی را برشته کردم)
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا کاکائو
  • 5 قاشق غذاخوری پروتئین آب پنیر شکلاتی (من از تغذیه برهنه استفاده کردم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق غذاخوری آب خرما
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 فنجان چیپس شکلات (اختیاری)
  1. خرما را به مدت 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. 1 قاشق غذاخوری آب خرما رزرو کنید. در حالی که خرما خیس است ، گردوها را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که برشته و معطر شود ، برشته کنید.
  2. همه مواد را در غذاساز مخلوط کرده و تا یکدست شدن آماده کنید.
  3. خمیر را به یک قالب کوچک بریزید و محکم فشار دهید تا یکنواخت شود. روی آن چیپس شکلات و نمک دریا بپاشید (اختیاری).
  4. حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

و تا آنجا که به کار آسان کمک می شود … من به شما می گویم چه اتفاقی می افتد!

دیدگاهتان را بنویسید