خوردن جنبش غذای محلی – راینا دان لوتز



محصولات آگاه از نظر زیست محیطی و مربیگری گسترش ذهن از عشق به زمان شروع همه چیز نشأت می گیرد ، جنبش زیرزمینی و جایگزینی که باعث ایجاد آگاهی زیست محیطی ، احساسات بازگشت به سرزمین ، غذای ارگانیک ، توسعه خود و مصرف شروع “راه برگشت” در 1960s. [Join the community and group that’s getting OUT of the big toxic food system: Eat the Counter Culture.]

به همین دلیل آن نوستالژی قدیمی را در سایت ما و در رسانه های اجتماعی خواهید یافت. اگر آمادگی تغییر جهان را دارید ، با شما شروع می شود …

جنبش غذای محلی “چگونه ، کجا و توسط چه کسی” غذای ما پرورش می یابد. این امر قدردانی جدیدی را برای تولید غذا به ارمغان می آورد و مدارس و کودکان ما را به غذای سالم و تازه متصل می کند تا مغز در حال رشد آنها تغذیه شود. این سیستم عصبی ما را برای سلامت روان بهتر تغذیه می کند. طعمش واقعا خوبه!

طعم غذاهای واقعی شگفت انگیز است.

ما در این زمان به شدت به آن نیاز داریم.

همه چیز در نیمه اول قرن 20 آغاز شد ، زمانی که شیوه های کشاورزی مدرن در مقیاس بزرگ ظاهر شد.

اصطلاح “کشاورزی ارگانیک” (غذایی که بدون کمک مواد شیمیایی ساخته شده توسط انسان تولید می شود) در دهه 1940 به عنوان واکنشی نسبت به تغییر به سمت کودهای نیتروژن مصنوعی و آفت کش ها مطرح شد. سپس در دهه 1960 تجدید حیات در غذاهای طبیعی و ارگانیک در محافل جایگزین سلامتی پدیدار شد و موج دوباره همانطور که اکنون می بینیم برمی گردد: “خوردن سالم”. آگاهی از محیط زیست باعث افزایش تقاضا و تبدیل به کشاورزی ارگانیک شده است.

هر کسی که خاک را درک کند می داند که غذای ارگانیک سالم تر است. تنها راه اجتناب از کوکتل سموم شیمیایی موجود در غذاهای تجاری تجاری ، خوردن غذاهای ارگانیک است. غذاهای ارگانیک حاوی مواد مغذی بیشتری هستند زیرا خاک با استانداردهای مسئول و با شیوه های پایدار مدیریت و تغذیه می شود. خاک متعادل گیاهان سالم تولید می کند.

خوردن مواد ارگانیک به طور خودکار شما را در برابر GMO ها محافظت می کند. مواد غذایی GE و ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) منابع غذایی ما را با سرعتی هشدار دهنده که قابل درک نیست ، آلوده می کنند. کشاورزی ارگانیک آلودگی را کاهش می دهد و از آب و خاک ما محافظت می کند زیرا مواد شیمیایی کشاورزی ، آفت کش ها و کودها محیط ما را آلوده می کنند ، منابع آب ما را مسموم می کنند و ارزش زمین های حاصلخیز را از بین می برند. خاک ، آب و غذای ناسالم انسان را بیمار می کند.

دیدگاهتان را بنویسید