درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون – متخصصان تغذیه و رژیم های لاغری


محلول آب انگور

محلول آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

تغذیه بر اساس ویژگی های ژنتیکی و اولین رخداد رژیم درمانی فردی محور

تغذیه بر اساس ویژگی های ژنتیکی و اولین رخداد رژیم درمانی فردی محور

2019-10-10

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان پارکینسون):

  • از خوردن غذاهای سرشار از پروتئین (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیش از مقدار تجویز شده در رژیم غذایی خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین باعث افزایش یبوست می شود.
  • بهتر است تخم مرغ و غذاهای دریایی را جایگزین گوشت قرمز کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها ممکن است اثرات ضد التهابی و محافظتی بر سلول های عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، دانه انگور ، توت ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف بیش از 2 واحد لبنیات در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در طول هفته مصرف کنید ، مانند:
  • ماهی قزل آلا ، قارچ و محصولات غنی از ویتامین D.
  • منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی مصرف کنید.
  • روزانه 1 تا 2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • افزایش مصرف مایعات را در طول روز فراموش نکنید.

درمانگر تغذیه و مشاور تغذیه ، دکتر احمد سعیدی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و کمیت و نحوه خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید