در آشپزخانه با بردلی – سارا گلدشتاین


نام: برد ساراکی

حرفه: مقیم قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی قرنطینه شده اید؟ دوست دخترم سارا (سلب مسئولیت ، من هستم) و سگ ما ، کنجیک

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی شما در حال حاضر: برنامه من روز به روز و هفته به هفته متفاوت است. در حال حاضر ، من یک هفته در میان و آخر هفته ها در بیمارستان هستم و از خانه کار می کنم. به طور کلی ، من هنوز نگران آینده هستم ، اما جرقه های امید راه خود را نشان می دهند.

اخیراً از چه غذایی لذت می برید؟ بوک چوی. من از آن بخارپز ، کبابی یا به سادگی سرخ شده با روغن زیتون ، نمک و فلفل لذت می برم. اخیراً در سبزهای دلچسب!

3 مورد مواد غذایی غیرقابل مذاکره/لوازم اصلی انبار چیست؟1. پنیر (و مقدار زیادی از آن)

2 عدد تخم مرغ

3. اپل

ذکر افتخاری از لوبیا و حبوبات ، پودر پروتئین و آجیل (بیشتر بادام و بادام هندی). من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم و هنوز باید مطمئن شوم که به طور کلی پروتئین کافی دریافت می کنم.

چگونه و از کجا از آشپزی خود الهام می گیرید؟ کتاب آشپزی/وبلاگ مورد علاقه دارید؟ باید بگویم ، من از دیدن سارا در آشپزخانه بیشترین الهام را دارم. او یک آشپز شهودی است که به نظر می رسد همیشه غذاهای خوشمزه را با مواد محدود می پزد. من سعی می کنم در طول راه ترفندها و نکاتی را از او بگیرم و دو کتابی که ما در حال طبخ آن هستیم ، مسافرخانه ناهار خوری آلیسون رومن و زیتون و گورماندو است.

غذای مورد علاقه شما که در قرنطینه خود (با دستور غذا) درست کردید چیست؟ غذای مورد علاقه من در چند ماه گذشته سوپ پیاز فرانسوی بود. گرم ، دلچسب ، خوش طعم و از همه مهمتر ، بسیار خوش طعم بود. دستور غذا را می توانید در زیر پیدا کنید!

یک نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ بیشتر گیاهان تازه در همه چیز (و خودم آنها را رشد دهم!) من معمولاً یک جستجوی سریع آنلاین انجام می دهم تا دریابم که با غذایی که می خورم بهترین کار را می کند – جعفری ، گشنیز ، رزماری ، آویشن و شوید رایج ترین در آشپزخانه های ما هستند.

اگر سفارش می دهید ، رستوران مورد علاقه شما برای پذیرایی چیست؟ ما غذای زیادی سفارش ندادیم اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان بود. ما انواع غذاها را پیدا کردیم که شامل مرغ کره ، آلو گوبی ، پالاک پانیر و برنج دال ماخانی و تن نان سیر است. بسیار توصیه شده!

آیا سرگرمی های جدید ، کتاب های مورد علاقه یا پادکست های مورد علاقه دارید؟ برای ورزش ، اخیراً دویدن را شروع کردم. که قطعاً لباس قوی من نیست. با این حال ، من با هر دویدن بهتر می شوم و این به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از مقابله با روزم روشن کنم. دوست دارم کنجی را با خودم بیاورم که معمولاً چند ساعت بعد از اتمام کار ناپدید می شود. کتاب مورد علاقه توصیه شده کتاب زندگی پنهان درختان نوشته پیتر ووهلبن است. این یک یادآوری عالی برای کاهش سرعت و توجه آگاهانه به محیط اطراف است. ما می توانیم از طبیعت و درختان اطرافمان چیزهای زیادی یاد بگیریم.

آیا می توانید فعالیت یا فعالیتی را که شما را در این مدت ایمن/پایدار/هوشیار نگه می دارد ، پیشنهاد دهید؟ من فکر می کنم بسیار مهم است که بدنمان را هر روز و حتی الامکان صبح ها به حرکت درآوریم (بیرون یک امتیاز است). وقتی در خانه کار می کنم سعی می کنم کار “معمولی” را بازسازی کنم ، استراحت کنم و تا جایی که می توانم بازی کنم ، با تشخیص اینکه این همیشه ممکن نیست. چیز دیگری که به من کمک می کند این است که به خاطر داشته باشم که از سلامتی ، خانواده ، دوستان و اجتماع خود قدردانی کنم. بارها و بارها به خودم یادآوری می کنم که این امر به مرور از بین می رود و همه ما فقط باید تلاش خود را انجام دهیم.

دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

مولفه:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، نازک خرد شده

4 حبه سیر ، چرخ کرده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 فنجان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد

6 فنجان آب گوشت گاو/قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده

3 عدد برگ بو

1 باگت کوچک ، به 1/2 قطعه برش دهید

2 فنجان روغن خرد شده

1/2 فنجان پارمیجیانو رنده شده

جهت:

1. در یک قابلمه سوپ بزرگ ، کره را ذوب کرده و روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​بدون پوشش بپزید و گاهی اوقات هم بزنید تا پیازها کارامل شوند. هنگامی که شروع به قهوه ای شدن می کنند ، مرتباً هم بزنید و فوندانت را از ته قابلمه خرد کنید.

2. شراب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا هرگونه فوندانت از ته قابلمه برداشته شود ، تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد تصفیه شده را اضافه کرده و یک دقیقه بپزید ، در حالی که مرتباً هم می زنید.

4. در مرحله بعد ، آبگوشت ، سس Worcestershire ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید ، بجوشانید و روی آن را بپوشانید و روی آن را بپوشانید ، به مدت حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که طعم آن مطابق میل شما باشد.

5. فر را از قبل گرم کنید و ورقه های نان باگت را بپزید تا لبه های آنها ترد و طلایی شوند. برای لغو.

6. غذاهای مخصوص جوجه های گوشتی را جداگانه روی ورقه های پخت قرار دهید و سوپ داغ را بین آنها تقسیم کنید. روی هر کدام 1 یا 2 تکه باگت قرار دهید و روی Gruyere و سپس Parmigiano به طور مساوی بپاشید. سرخ کنید تا پنیر آب شود و حباب دار شود.

7. به طور متناوب ، در صورت استفاده از کاسه های معمولی سوپ ، مقداری پنیر روی هر تکه نان تست بریزید و به گوشت جوجه گوشتی برگردید تا ذوب شود. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و روی هر کدام نان تست پنیر بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید