در آشپزخانه با جیک و دانیل – سارا گلدشتاین


نام (ها): جیک و دانیل گلدبرگ

حرفه (ها): جیک کارآفرین و بنیانگذار NIKUFarms.com است. دانیل مدیر محصول است که در حال حاضر در مرخصی زایمان به سر می برد.

در این مدت با چه کسانی قرنطینه شده اید؟ هم ما هستیم و هم کودک 3 ماهه ما!

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی شما در حال حاضر: اتاق نوزاد هم اتاق اوست و هم دفتر جیک ، بنابراین ما در طول روز کمی کار در اتاق انجام می دهیم. قهوه درست کنید و روی ایوان بنشینید ، برای کار به اتاق بچه بروید ، کودک با مادر به گردش می رود ، ناهار می خورد ، با کودک بازی می کند ، کمی نظافت می کند ، شام می پزد ، کودک می خوابد ، می خواند و تکرار می کند!

اخیراً از چه غذایی استفاده می کنید؟ ما دیوانه هوموس خانگی هستیم. هر زمان که جیک دسته جدیدی تهیه می کند ، هر روز آن را صبحانه می کنیم تا تمام شود.

3 مورد مواد غذایی غیرقابل مذاکره در حال حاضر چیست؟

  1. نخود خشک شده
  2. گوشت
  3. سیب

چگونه و از کجا از آشپزی خود الهام می گیرید؟ ما قسمت های بیشتری از کانال YouTube Bon Appetite را مشاهده کرده ایم و از آنجا الهام گرفته ایم. جیک برخی از دستور العمل های کتاب آشپزی “Ottolenghi Simple” را امتحان می کند ، اما بسیاری اوقات ما تمام مواد لازم برای تهیه بیشتر دستور العمل ها را نداریم زیرا به دست آوردن برخی موارد در این مدت دشوار است.

غذای مورد علاقه شما در دوران قرنطینه چیست؟ استیک کناری سیر عسلی BBQ’d. جیک مالک nikufarms.com است ، بنابراین ما به طور منظم گوشت های مرتعی را در خانه خود تحویل می گیریم و هرگز نباید نگران تمام شدن اقلام گوشتی در فروشگاه مواد غذایی باشیم. یکی از مزارع شریک او نیز عسل می فروشد ، بنابراین ما می دانیم که بیشتر مواد لازم برای تهیه آن را در اختیار داریم.

استیک پهن کن جیک به مدت 24 ساعت: فنجان عسل (مزرعه NIKU) 1 فنجان سس سویا 4 حبه سیر خرد شده و خرد شده. سپس روی BBQ ذغال ما می پزد تا به 140 درجه برسد (ما معتقد به پختن گوشت با دماسنج هستیم ، بنابراین گوشت هر بار بی عیب و نقص می آید). ما گوشت را نازک خرد می کنیم و سپس به صورت سالاد ، پوره سیب زمینی ، ساندویچ ، حمص یا به تنهایی ادامه می یابد.

یک نکته آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ هنگام پخت ، تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند. بدیهی است که این امر به تخم مرغ ها کمک می کند تا یکنواخت تر مخلوط شوند و خمیر یکنواخت تر شود!

اگر سفارش می دهید ، رستوران مورد علاقه شما برای پذیرایی چیست؟ به طرز شگفت انگیزی ، از زمانی که از نظر اجتماعی منزوی شده ایم ، فقط یک بار سفارش داده ایم. این پیتزای پیتزا نوا بود و جالب اینکه وقتی آن را خوردیم متوجه شدیم که غذای بیرون ممکن است گران قیمت باشد.

آیا سرگرمی های جدید/کتاب های مورد علاقه/پادکست های مورد علاقه دارید؟ دانیل مشغول پختن دسر (چه کسی نکرده است) و نقاشی است. ما در واقع در مجموعه کتاب های گابریل آلون توسط دانیل سیلوا در مورد یک مامور مخفی اسرائیلی هستیم. مجموعه کتاب ها بسیار عالی هستند زیرا تعداد زیادی کتاب خواهید داشت که می توانید بیشتر بخوانید. این کتاب 20 کتاب دارد!

آیا می توانید پیشنهاد یا فعالیتی ارائه دهید که شما را در این مدت ثابت نگه داشته و سالم نگه دارد؟ حداقل یک بار در روز بیرون بروید ، حتی زمانی که بیرون هوا بسیار سرد است. برای ما این بدان معناست که فقط یک لیوان شراب را در ایوان جلویی در پایان روز میل کنید.



دیدگاهتان را بنویسید