دونات پخته شده نارگیل لیمو نارگیل + منوی هفتگی – Prevention RD


افرادی که مرا می شناسند می دانند که از خرید مواد غذایی متنفرم. این همه گیری بهانه کاملی برای استفاده از خدمات تحویل مواد غذایی بود و من احتمالاً فقط چند بار در 18 ماه گذشته به فروشگاه مواد غذایی رفته ام. با این اوصاف ، دستورات اخیر من اساساً یکپارچه بود.

سفارشات دیرهنگام ، سفارشات اولیه ، اقلام گمشده ، جایگزین های نامناسب … تقریبا هدف را شکست می دهد. مشکلات جهان اول ، بله! اما مطمئناً وقتی برای اولین بار مجبور شدم برای مواد اولیه گمشده به سفر بروم ، علاقه ام را به تهیه شام ​​برانگیخت.

بنابراین ، امروز ما فقط یک مغازه خواربار فروشی نداریم ، بلکه 2 عدد داریم….بعد از نیازی به گفتن نیست ، بعدازظهر طولانی بود ، بعد از خرید هدایای کیف خوب و بازدید از فروشگاه مهمانی برای خرید پیناتا ، آب نبات ، بادکنک و غیره. بچه های ما به دلیل بیماری همه گیر یک تن را دویده اند و با هیجان آماده شدن برای جشن تولد و بله … بعد از ظهر بود ، مطمئناً!

ما نیز مانند یک دیوانه مشغول تفریح ​​تابستانی بودیم. دیروز در قایق ، من و دختران دراز کشیدیم تا در میان امواج بخوابیم. در گرمای 90+ درجه ما شلاق خورده بودیم و می دانستیم امروز بهترین روز خواهد بود

جنون او حتی می تواند پر از شکر شود. من قول دادم که آخر هفته این هفته پیراشکی درست کنم و دیروز صبح ، کتابم را خواندم … بنابراین امروز آن روز بود. و وقتی دختران اجازه می دادند بخوابم تا زمانی که من به طور طبیعی حداکثر تا ساعت 7:30 صبح از خواب بیدار شوم ، بیش از این خوشحال شدم که مجبور شدم.

من عاشق دانه های خشخاش لیمو هستم ، اما احساس کمی پیچ خوردگی نارگیل هم داشتم. مثل من ، دخترانم نارگیل را دوست دارند و مطمئناً به آنها طعم کمی بافتی و لیمو ترش تند می دهد. طرفداران بزرگ او ، همه ما!

مولفه

دونات:

  • 1 پیمانه آرد

  • 1/2 فنجان شکر دانه دار

  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

  • 1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش

  • 2 قاشق غذاخوری کره ، آب شده

  • 1/3 فنجان شیر 2 درصد

  • 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده

  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره نارگیل

  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ

  • پوست 2 عدد لیمو

لعاب و روکش:

  • 1 پیمانه پودر قند

  • 1 قاشق غذاخوری 2 درصد شیر

  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره نارگیل

  • 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل شیرین

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 8 چاه تابه دونات را با اسپری آشپزی غیر چسبناک مه آلود کنید. برای لغو.
  2. در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، نمک و دانه های خشخاش را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه دیگر ، کره را با مایکروویو به مدت 20-30 ثانیه ذوب کنید. اجازه دهید کمی کم کم خنک شود ، سپس شیر و آب لیمو را به آرامی هم بزنید. عصاره و تخم مرغ را اضافه کنید ؛ خوب بزنید.
  4. مواد مرطوب را در خشک بریزید و مخلوط کنید. محلول را با قاشق داخل چاه های پیراشکی ، تقریباً دو سوم پر کنید.
  5. به مدت 15-17 دقیقه بپزید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود و سپس آن را به یک سینی فر بچسبانید تا کاملاً خنک شود.
  6. در همین حال ، در یک کاسه کوچک ، پودر قند ، شیر و عصاره را مخلوط کنید تا لعاب ایجاد شود.
  7. هنگامی که پیراشکی ها کاملاً خنک شدند ، پیراشکی ها را در لعاب فرو کرده و روی آنها را با پودر نارگیل شیرین شده بپاشید. بلافاصله سرو کنید

اطلاعات تغذیه:

بازده: 8
اندازه سرو: 1 عدد دونات آماده شده

مبلغ در هر وعده:
کالری: 177چربی کل: 4.1 گرمکلسترول: 30 میلی گرمسدیم: 155 میلی گرمکربوهیدرات ها: 33.1 گرمفیبر: 0.6 گرمقند: 20.5 گرمپروتئین: 2.9 گرم

عاشق پیراشکی؟ من با شما آنجا هستم!

منوی هفتگی: 29 آگوست – 2 سپتامبر

خوب باش ،

دیدگاهتان را بنویسید