دکتر آنوشه متخصص تغذیه برای جلوگیری از عدم تحمل لاکتوز چه باید بکند؟


اکثر مردم به اندازه کافی شیر که یکی از غنی ترین منابع کلسیم است دریافت نمی کنند. متأسفانه برخی از افرادی که می خواهند شیر مصرف کنند نمی توانند ، زیرا نمی توانند قند شیر را به تنهایی هضم کنند. یعنی عدم تحمل لاکتوز دارند. بدن آنها به اندازه کافی آنزیم لاکتاز برای هضم قند شیر تولید نمی کند. این آنزیم در هنگام تولد بسیار فعال است و با افزایش سن کاهش می یابد. کاهش مصرف شیر پس از دوران نوزادی باعث کاهش تولید لاکتاز می شود. بنابراین ، استفاده مداوم از شیر از بدو تولد و ادامه آن تا دوره بعدی زندگی می تواند از عدم تحمل لاکتوز جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید