راههای حفظ گیاهان تازه


این راهی آسان و مقرون به صرفه برای صرفه جویی در گیاهان دیررس است تا بتوانید در طول سال از آنها لذت ببرید. تنها چیزی که نیاز دارید گیاهان دلخواه شماست ، روغن زیتون ، یک سینی یخ و یک فریزر برای یادگیری نحوه ذخیره گیاهان تازه.

زیبایی استفاده از گیاهان تازه



گیاهان بخش فوق العاده ای از آشپزی هستند که از رژیم مدیترانه ای الهام گرفته شده است. آنها راهی عالی برای افزودن طعم زیاد به مواد و غذاهای معمولی هستند. ما اغلب از آنها در انواع غذاها ، سس ها و سس ها استفاده می کنیم.

گیاهان همچنین می توانند نیاز به نمک اضافه شده در بسیاری از غذاها را با استفاده از گیاهان تازه برای طعم ، کاهش دهند.

کاهش ضایعات و هزینه های مواد غذایی

گیاهان تازه


ما خوش شانس هستیم که فضایی برای باغ گیاهان دارویی در خانه داریم. بسیاری از افراد هستند که فضا یا ظرفیت باغ ندارند ، بنابراین باید برای خرید ظروف به خرید گیاهان متکی باشند.

گیاهان زیادی وجود دارد که ما آنها را رشد نمی دهیم ، فقط به این دلیل که از آنها به اندازه کافی برای نیاز به یک گیاه کامل استفاده نمی کنیم یا در باغ با آنها خوش شانس نبوده ایم. من در مورد شما گشنیز صحبت می کنم!


با این حال ، من از اینکه آنها اغلب هدر می روند متنفرم ، مخصوصاً وقتی مجبور هستید یک دسته کامل را به طور همزمان خریداری کنید. دستور غذا نیاز به 1/4 فنجان یا حتی 1 قاشق غذاخوری گیاه دارویی دارد ، بنابراین مگر اینکه وعده های غذایی را مانند رئیس برنامه ریزی کنید ، بقیه دسته هدر می رود.

باغ ما هم اکنون مملو از مریم گلی ، نعناع ، رزماری و ریحان است ، اما با سرد شدن هوا ، گیاهان برای زمستان به خواب می روند.

این راهی آسان برای ذخیره آن گیاهان تازه باقی مانده برای استفاده بعدی است.

فریز کردنگیاهان تازه در روغن G

آیا می دانید که می توانید گیاهان را از انجماد در روغن زیتون نجات دهید؟ این یک فرآیند آسان است که به شما گیاهان یخ زده می دهد که می توانید در طول سال از آن استفاده کنید.

نحوه منجمد کردن گیاهان تازه

ابتدا می خواهید سبزی های تازه خود را خرد کنید (هرچند آنها را برای انجماد کنار بگذارید ، مگر اینکه بخواهید معجون گیاهی درست کنید). از آنجا که ما معمولاً با غذاهایی که نیاز به گیاهان ریز خرد شده دارد می پزیم ، آنها را آماده کردیم.

هنگامی که گیاهان خرد شده خود را تهیه کردید ، کافی است حدود 1 قاشق غذاخوری از هر گیاه را در قوطی یک سینی یخ قرار دهید. حدود 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید ، به طوری که همه گیاهان پوشیده شوند.

حفظ گیاهان تازه با روغن زیتون

روی سینی یخ را بپوشانید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. هنگامی که مکعب ها کاملاً یخ زدند ، می توانید آنها را برداشته و در یک ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر ذخیره کنید. حتماً برچسب گیاهان موجود در هر ظرف را بنویسید.

توجه – ما از طریق آزمایش و خطا دریافتیم که همه گیاهان به خوبی منجمد نمی شوند. گیاهان نرم مانند شوید و جعفری همیشه در برابر درجه حرارت سرد مانند دیگران مقاومت نمی کنند. گیاهان دلچسب مانند رزماری ، پونه کوهی ، مریم گلی و پونه کوهی موفقیت های زیادی با ما داشته اند.

نحوه استفاده از گیاهان یخ زده

گیاهان دم کرده در روغن زیتون

ما این مکعب های گیاهی منجمد را برای مواردی مانند –

  • کباب مرغ ، ماهی ، استیک یا سبزیجات
    • در حین سرخ شدن 1-2 مکعب را به تابه اضافه کنید
  • هنگام تهیه سس ماکارونی استفاده کنید
    • ریحان منجمد یا پونه کوهی در این مورد عالی عمل می کند سس خانگی اسپاگتی روش
    • در حالی که ماکارونی پخته شده ، گوجه فرنگی خشک شده ، زیتون ورقه شده ، سیر ، و پودر فلفل قرمز را برای یک غذای ماکارونی خوشمزه مخلوط می کنید ، 1-2 مکعب پونه کوهی یا ریحان منجمد را درون تابه بریزید.
  • اضافه کردن به ماریناد برای مرغ ، ماهی یا سبزیجات
    • به سادگی چند مکعب گیاهان یخ زده (رزماری و آویشن ترکیب فوق العاده ای هستند) ، مقداری سیر ، یک لیمو لیمو و مقداری مرغ خام به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا ترشی شود. هنگام آماده شدن برای یک غذای خوشمزه ، گریل کنید ، بپزید یا سرخ کنید.
  • ساخت پستو
  • افزودن به سس سالاد خانگی
  • استفاده در سوپ و خورش
  • هنگام تهیه مرغ برشته در قابلمه فوری قرار دهید

از آنجا که گیاهان را به مقدار قاشق غذاخوری در فریزر نگهداری می کنید ، بسته به نوع تهیه ، می توانید تصمیم بگیرید که چه مقدار به دستور غذا اضافه کنید.

سایر روشهای عالی برای حفظ گیاهان دارویی

بسیاری از روشهای عالی دیگر برای ذخیره و نگهداری آن گیاهان تازه وجود دارد. برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از –

نحوه بستن پستو

ساختن دسته بزرگی از آن پستو ریحان خانگی و سپس در فریزر نگهداری کنید.

آبگوشت سبزیجات خانگی

اضافه کردن سبزیجات باقی مانده به کیسه های “ضایعات سبزیجات” در فریزر برای تهیه یک قابلمه خوشمزه از آن آبگوشت سبزیجات خانگیبه

ما هرگز سعی نکرده ایم گیاهان خود را شخصاً خشک کنیم ، اما این راهنمای کامل خشک کردن گیاهان واقعاً دقیق به نظر می رسد و دنبال کردن آن آسان است.

گیاهان دم کرده در روغن زیتون

گیاهان دم کرده در روغن زیتون

به اشتراک گذاشتن یک ترفند آسان و الهام گرفته از رژیم مدیترانه ای برای ذخیره گیاهان تازه برای استفاده های بعدی. اگر می خواهید ضایعات غذایی را کاهش دهید عالی است.

نویسنده برایان مک داول ، RDN در خانه متخصص تغذیه

  • 10-12
    قاشق
    گیاه دلخواه ، خرد شده
    (به نکات زیر به نکات توجه کنید)
  • 10-12
    قاشق
    روغن زیتون

  1. گیاهان مورد نظر را خرد کنید و حدود 1 قاشق غذاخوری از گیاه را در قوطی یک سینی یخ قرار دهید

  2. هر جعبه را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید ، به اندازه ای که کل گیاه را بپوشاند

  3. روی سینی یخ را بپوشانید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. مطمئن شوید که سینی یخ مسطح است

  4. هر مکعب را بردارید و در یک ظرف قابل آب بندی قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید

  5. به یاد داشته باشید که نام هر گیاه را روی ظرف بنویسید تا بعداً بتوانید آن را تشخیص دهید.

گیاهان نرم مانند جعفری و شوید واقعاً به خوبی منجمد نمی شوند. گیاهان دلپذیر مانند آویشن ، آویشن ، مریم گلی و رزماری خوب عمل می کنند.

با افزودن 1/2 قاشق غذاخوری گیاه به همان سینی یخ ، می توانید ترکیبات گیاهی (آویشن و رزماری ترکیب خوبی هستند) تهیه کنید. به یاد داشته باشید که در هر محفظه چه نوع گیاهی وجود دارد تا بعداً به راحتی شناسایی شود.

(46 بار بازدید ، 1 بازدید امروز)

برچسب ها: بودجه ، کره ، گیاهان دارویی آخرین اصلاح: 7 سپتامبر 2021

دیدگاهتان را بنویسید