سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا – امی لونگارد



مدتی از آخرین پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مقاله ، ما در حال حاضر در سومین ماه بیماری همه گیر COVID-19 هستیم و هنوز فاصله گذاری اجتماعی زیادی را تمرین می کنیم. این تغییر بزرگ در شیوه زندگی ما ، فشار مورد نیاز من برای آموزش کلاسها و کارگاههای آنلاین بود. در حالی که من در چند ماه گذشته معمولاً در اتاوا به صورت حضوری تدریس می کنم ، من کاملاً آنلاین شده ام و هر هفته کلاس های مجازی و کارگاه های سلامتی شرکتی را در آشپزخانه خود با افرادی از کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور برگزار می کنم. این یک راه فوق العاده برای برقراری ارتباط با وجود این واقعیت است که ما از نظر جسمی دور هستیم.

با گرم شدن هوا و در حال گذار به دستور العمل های سبک تر بهار و تابستان ، فکر کردم زمان آن رسیده است که یک دستور جدید را به اشتراک بگذارم. در این زمان از سال من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم که می توانند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی بایستند. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ، سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم قرمز و لوبیا درست کردیم. یکی از شرکت کنندگان در مسابقه ، علیشا ، گفت: “این بهترین سالاد کینوا است!” و افراد دیگر نیز در مورد آن غر می زنند. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی و چغندر غنی از آنتی اکسیدان و کلم قرمز باشد. این غنی از نظر رنگ و طعم ، سرشار از پروتئین و فیبر است ، بنابراین می توانید آن را به عنوان وعده غذایی بخورید یا در وعده های کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای دستور العمل کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، لطفاً نظر خود را به من بگویید!

زردچوبه کینوا با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6 تا 8 وعده مصرف می کند

مولفه:

1 چغندر بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا ، شسته و آبکش کنید
1 1/2 فنجان آب گوشت سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 – 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
1 قوطی (398ml/14 oz) لوبیا یا نخود دلخواه ، آبکش کرده و آبکشی کنید
1 فنجان پارلی خرد شده بسته بندی شده
2 فنجان کلم ریز خرد شده
فلفل سیاه

جهت:

فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی یا روکش های سیلیکونی بچینید. چغندرها را پوست گرفته و به قطعات تاس خرد کرده و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. روی 1 قاشق چایخوری زیتون بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. چغندرها را بریزید تا مطمئن شوید که به طور مساوی با روغن آغشته شده اند. چغندرها را روی سینی فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه تفت دهید (یک بار در نیمه بچرخانید) یا تا زمانی که به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

کینوا ، آب یا آب گوشت و زردچوبه را در یک قابلمه کوچک و متوسط ​​ترکیب کنید. مایع را به جوش بیاورید ، سپس آن را بپوشانید و آن را کم کنید تا جوش بیاید. حدود 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کینوا پخته شود بجوشانید و سپس چند دقیقه از روی حرارت بردارید. سپس کینوا خنک شده را با چنگال پف کنید.

برای تهیه سس ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیژون و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.

برای جمع آوری سالاد ، چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی سس را بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود. طعم و نمک اضافی (در صورت نیاز) و مقدار زیادی فلفل سیاه. از این سالاد به عنوان غذای اصلی گرم یا سرد و یا در وعده های کوچک به عنوان غذای جانبی برای هر چیزی که می خورید لذت ببرید.

به مدت 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم لذت بردید ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، یک دوره تصادف در زمینه سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذای گیاهی. برای اطلاعات برنامه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک بپیوندید ، جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید