ساندویچ مورد علاقه من بدون گوشت و سبزیجات – Osinga Nutrition


هوای گرم دوباره عشقم به ساندویچ ها را به من معرفی می کند! علاوه بر این ، چه کسی می گوید ساندویچ ها نمی توانند در رژیم غذایی سالم جای بگیرند؟ آنها قطعاً می توانند! آنها را با سبزیجات ، چربی های سالم و پروتئین بسته بندی کنید و یک وعده غذایی متعادل برای خود داشته باشید!

کربوهیدراتها در طول این سالها رپ بدی دریافت کرده اند ، اما این بدان معنا نیست که شما باید برای همیشه نان را رها کنید! این دستور العمل های ساندویچ سالم ثابت می کند که می توانید در حالی که از طعم و مزه لذت می برید بهتر غذا بخورید!

هر کدام از این ساندویچ ها دارای فیبر ، پروتئین گیاهی و ریزمغذی ها هستند. من ایده های خلاقانه ای برای هر یک از آنها با طعم متفاوت و همچنین پروتئین های گیاهی مختلف برای شما آوردم-بنابراین هرگز خسته نشوید!

اگر آمادگی خوردن مثل من را دارید ، توصیه می کنم ساندویچ را قبل از خوردن مونتاژ کنید. این به این دلیل است که مواد تشکیل دهنده یک کثیفی نمناک ایجاد نمی کند! تصویر بالا را ببینید – اینگونه است که من تمام ساندویچ ها را در یخچال خود بسته بندی کردم.

بدون بحث بیشتر ، در اینجا دستور العمل های ساندویچ مورد علاقه من است! به من بگویید کدام یک را دوست دارید امتحان کنید و تماشا کنید که چگونه این کار را در اینجا در یوتیوب انجام می دهم!

https://www.youtube.com/watch؟v=s0JPjbX2jns

تمپه BLT

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پختن 20 دقیقه

ماریناد

  • 3 کراچی من سس هستم / تماری
  • 2 کراچی شربت افرا
  • 1 کراچی روغن آووکادو
  • 1.5 قاشق سرکه چرب
  • 1 قاشق دود مایع
  • 0.5 قاشق زیره
  • 0.5 قاشق پودر سیر

مواد تشکیل دهنده ساندویچ

  • 8 تکه نان
  • 8 oz تمپه برش آن
  • 2 فنجان سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی
  • مایو گیاهی
  • ماریناد را با ترکیب سس سویا ، شربت افرا ، روغن ، دود مایع ، سرکه بالزامیک ، زیره و پودر سیر درست کنید.

  • نوارهای تمپه خرد شده را داخل ماریناد بریزید تا کاملاً بپوشند. نوارها را در یک لایه در یک ظرف پخت کم عمق بچینید تا هر قطعه در ماریناد باشد و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • هنگامی که تمپه به مدت کافی در ماریناد باقی ماند ، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نوارهای تمپه را اضافه کرده و در تابه به مدت 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که لبه ها سرخ شوند بپزید. از ماریناد باقیمانده برای براق شدن ماهیتابه استفاده کنید.

  • بیکن تمپه را در تورتیلا با سبزیجات ، گوجه فرنگی و مایونوی گیاهی بچینید. لذت بردن!

عدس شلخته جو

15 دقیقه

کل زمان 15 دقیقه

  • 28 oz گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 کراچی رب گوجه فرنگی
  • 1 کراچی پودر سیر
  • 1 کراچی پودر پیاز
  • 1 کراچی پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق فلفل قرمز
  • 2 فنجان عدس ماسور پخته شده
  • 1 کراچی خردل زرد
  • 1/2 قاشق دود مایع
  • 1 کراچی شربت افرا
  • 8 تکه نان انتخابی
  • 2 فنجان اسفناج
  • همه مواد (به جز نان یا اسفناج) را در قابلمه فوری ترکیب کنید. درپوش را در جای خود قفل کرده و مطمئن شوید که دسته خروجی بخار بسته است. فشار بالا را به مدت 12 دقیقه روی دستی تنظیم کنید. حدود 10 دقیقه طول می کشد تا گلدان فوری به فشار برسد ، زمان سنج شمارش معکوس را پس از رسیدن فشار شروع می کند.

  • پس از اتمام زمان ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود ، این کار حدود 20 دقیقه طول می کشد. پس از این کار ، به آرامی درپوش را بردارید.

  • با اسفناج روی نان دلخواه خود سرو کنید. لذت بردن!

ساندویچ نخود آووکادویی

  • 8 تکه نان انتخابی
  • 2 فنجان نخود پخته
  • 1/3 فنجان گوآکامول
  • 1 قاشق فلفل قرمز
  • 1 قاشق تکه های چیلی قرمز
  • 1 سر کاهو بوستون از ساقه پاره شده است
  • 1 پیاز قرمز برش آن
  • در یک کاسه بزرگ با پوره سیب زمینی ، نخود پخته را با گوآکامول له کنید. پاپریکا و تکه های چیلی را اضافه کنید. له کنید تا مخلوط کمی ترد شود.

  • روی نان بمالید و روی آن را کاهو و پیاز بزنید. لذت بردن!

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 فنجان حمص
  • 8 تکه نان انتخابی
  • 1 فنجان جوانه زده
  • 2 فنجان سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی برش آن
  • 1 پیاز قرمز برش آن
  • 1/2 خیار برش آن

ساندویچ مخلوط نخود

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پختن 10 دقیقه

تقلا گرام

  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1 فنجان آرد نخودچی
  • 2/3 فنجان شیر نارگیل کنسرو شده
  • 2 کراچی مخمر تغذیه ای
  • 1/2 قاشق زردچوبه
  • 1 قاشق خردل
  • 1/2 قاشق پودر سیر
  • 1/2 قاشق پودر پیاز

ساندویچ تاپینگ

  • 1 گوجه فرنگی برش آن
  • 1 پیاز قرمز برش آن
  • 8 تکه نان انتخابی
  • یک تاوا (توری) نچسب را گرم کنید و روغن زیتون و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

  • مخلوط مخلوط خود را با افزودن گرم آرد ، شیر ، مخمر تغذیه ای ، زردچوبه ، خردل دیژون ، پودر سیر و پودر پیاز در یک کاسه بزرگ آماده کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.

  • مخلوط را روی پیازها بریزید و بپزید تا زمانی که مخلوط مانند پنکیک شروع به سفت شدن کند. سپس با کاردک خود آن را خرد کرده و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که کل مخلوط پخته و مرطوب شود.

  • همزن را روی نان بگذارید و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. لذت بردن!

ساندویچ توفو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 15 دقیقه

  • 14 oz توفو شرکت اضافی
  • 1.5 قاشق فلفل قرمز
  • 1 قاشق زیره
  • 1 قاشق پودر سیر
  • 1/4 قاشق پودر فلفل قرمز
  • 1/4 فنجان سس BBQ
  • 8 تکه نان انتخابی
  • 2 فنجان اسفناج
  • 1 پیاز قرمز برش آن
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • بلوک توفو را در چند لایه دستمال کاغذی بپیچید ، سپس روی بشقاب غذا یا تخته برش بگذارید. وقتی فر از قبل گرم شده است ، آن را با یک جسم سنگین مانند ماهیتابه ، قابلمه یا قوطی بزرگ وزن کنید. پس از فشار دادن توفو ، آن را به قطعات برش دهید.

  • در همین حال ، پاپریکای شیرین ، زیره ، پودر چیلی ، پودر سیر ، پاپریکای دودی و سس BBQ را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. توفو را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. توفو را در یک لایه روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.

  • سرخ کنید ، هر 10 دقیقه هم بزنید ، تا به طور یکنواخت بپزد ، تا توفو کاملاً ترد شود ، در کل 30 تا 35 دقیقه.

  • روی نان بگذارید و روی آن را اسفناج و پیاز بگذارید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید