ساندویچ نهایی تابستانی


دستور تهیه توسط چارمین بروتون استایل و عکاسی توسط tamara legero

وقتی دمای تابستان بالا می رود ، آخرین کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که روی اجاق داغ بپزیم. ما عاشق دویدن در ساحل ، پیاده روی در مسیرها ، یا گاب زدن با دختران هستیم و خوشبختانه این دستور ساندویچ تابستانی برای همه این موارد کاملاً مناسب است. این ناهار راضی کننده و بدون فکر را برای هر ماجراجویی که در روز دارید-بدون اجاق گاز ، بسته بندی کنید.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

کل زمان: 2 ساعت 15 دقیقه

باعث می شود 8 گوه

1 عدد گرد گردنی بزرگ یا نان ترش

فنجان سس مایونز

3 قاشق غذاخوری خردل دیژون

3 فنجان سبزیجات دلخواه بسته بندی شده (بچه اسفناج ، آروگولا یا بچه کلم پیچ)

پوند سینه مرغ کبابی ، نازک برش خورده

1 هلو ، نازک ورقه شده (پوست سمت چپ)

1 گوجه فرنگی گوشت گاو ، خرد شده

خیار ، نازک برش خورده

3 اونس پنیر بز خرد شده

1 یک کلاه گرد از نان برش دهید. رزرو بالا داخل و بالای نان را برای تهیه یک کاسه نان خالی کنید (حدود یک اینچ پوسته نان را داخل و روی درپوش بگذارید).

2 سس مایونز و خردل را با هم مخلوط کنید. داخل کاسه نان و درپوش داخلی پهن کنید.

3 سبزیجات را در انتهای کاسه نان قرار دهید. با مواد باقی مانده به طور یکنواخت لایه بزنید. درپوش را دوباره روی ساندویچ قرار دهید و محکم با پلاستیک بپیچید. حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. برای سرو ، پلاستیک را بردارید و به 8 حلقه برش دهید.

را بردار 2021 ژوئیه/آگوست نسخهی مجله تناسب اندام قوی
برای دستور العمل های بیشتر بدون آشپزی.

الان روی دکه های روزنامه فروشی!

دیدگاهتان را بنویسید