سبزیجات گیاهی آسان بریانی – پیشگیری از RD


این هفته … این ماه …

مشکلات من در مقایسه با بسیاری از آنها در حال حاضر ناچیز است … اما باید بگویم ، گذشته اخیر به لگد من ضربه می زند. در محل کار ، در خانه … همه جا. من احساس نکرده ام که در مدت زمان طولانی ، به صفر روز ، کمتر از تعطیلات ، نیاز است. من خودم را در آستانه بیماری احساس می کنم ، آن بیماری پیش از بیماری که در آن می دانید برای بازگشت به حالت اولیه باید 50٪ سرعت زندگی خود را کند کنید.

من چند شب گذشته نمی توانم بخوابم و او برخلاف من خیلی خوب است. من نصف شب به خودم ایمیل می زنم تا زمانی که تنها کاری که باید روز بعد انجام دهم در ساعت 3 صبح در ذهنم باشد ، روز بعد را فراموش نکنم. زیرا بدون شک فراموش می کنم.

اگر به خودم ایمیل نمی زنم ، گاهی به خودم پیام می دهم. و اگر به کار مربوط نمی شود ، در مورد جشن تولد دختران (دوستان شنبه و خانواده در روز یکشنبه) است ، که نگرانی های من در مورد COVID و ایمنی را در رانندگی زیاد می کند و من همه چیز را زیر سوال می برم.

من کاملاً مطمئن هستم که در این مورد تنها نیستم. همه این. سال 2020 سخت بود و به نظر می رسد سال 2021 در سال گذشته یک سال بزرگ بوده است.

با این همه استرس ، افزایش قابل توجه ساعات کاری من و هرج و مرج تولد پاییزی ، آشپزی اخیراً کمی لکه دار شده است. همانطور که در وبلاگ نویسی – متاسفم! این هفته بهتر از هفته قبل در آشپزخانه بود و بر خلاف روزهای گذشته که یخچال ما با غذای باقی مانده پر شده است ، در واقع می توانید پشت یخچال من را ببینید. از آن متنفرم. منظورم این نیست که الان وقت غذا خوردن دارم. من به معنای واقعی کلمه آخرین ناهار خود را ساعت 5 بعد از ظهر خوردم.

بنابراین شبهایی که آشپزی می کنم ، دو برابر می شوم. من در حال تنظیم مجدد هستم حجم میخوام! من این دستور غذا را دوست دارم زیرا بسیار زیاد است! پر از سبزیجات است و سایه زیبایی از زردچوبه طلایی دارد. من با نان سرو کردم و برخی از شیک های پروتئینی سرگرم کننده را برای تغییرات بعدی اضافه کردم. این ظرف قابلمه کمی آماده بود ، اما واقعاً ساده و خوشمزه بود!

مولفه

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 پیاز ، خرد شده

  • 3 حبه سیر ، چرخ کرده

  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل چرخ کرده یا رب زنجبیل

  • 1 گوجه فرنگی ، خرد شده

  • 1/2 فنجان آب

  • نخود فرنگی یخ زده 1 فنجان

  • 2 هویج ، پوست کنده و به صورت سکه خرد شده است

  • 2 عدد سیب زمینی کوچک پوست کنده و رنده شده

  • فلفل دلمه ای سبز ، خرد شده

  • 2 ساقه کرفس ، نازک برش خورده

  • 2 فنجان گل گل کلم

  • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 1/4 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • 2 قاشق چایخوری گارم ماسالا

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده

  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

  • 4 فنجان آب سبزیجات کم سدیم

  • 2 فنجان برنج خام باسماتی

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را در فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود ، حدود 3-4 دقیقه.
  2. سیر ، زنجبیل ، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. به جوش بیاورید و حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید و بجوشانید تا آب بخار شود ، حدود 5-10 دقیقه.
  3. در همین حال ، تمام سبزیجات باقی مانده را آماده کنید.
  4. نخود فرنگی ، هویج ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، کرفس ، گل کلم ، نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گارم ماسالا ، زردچوبه ، زیره و دارچین را به فر هلندی اضافه کنید. حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​افزایش دهید و خوب مخلوط کنید.
  5. آب سبزیجات را اضافه کنید ، هم بزنید و بجوشانید.
  6. برنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. فر هلندی را با درب بپوشانید و حرارت را کم کنید. به مدت 18-20 دقیقه بپزید.
  7. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه قبل از سرو و سرو با درب بسته بماند.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 6
اندازه سرو: دو فنجان

مبلغ در هر وعده:
کالری: 365چربی کل: 7.2 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم: 856 میلی گرمکربوهیدرات ها: 68.2 گرمفیبر: 4.7 گرمقند: 6.5 گرمپروتئین: 9.8 گرم

گیاه خواری؟ به دنبال خوردن بیشتر گیاهان به جلو هستید؟ در اینجا چند دستور العمل گیاهی خوشمزه را امتحان کنید!

خوب باش ،

دیدگاهتان را بنویسید