شربت ریواس + Farm Girl Cosmo


فکر می کنم عاشق نوشیدنی های ترکیبی شده ام. حداقل ، از سبزیجات و میوه های واقعی استفاده می شود. از وقتی این دستور غذا را در Heartland: The Cookbook نوشته Judith Fertig دیدم ، می دانستم که آن را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

فکر می کنم عاشق نوشیدنی های ترکیبی شده ام. حداقل ، از سبزیجات و میوه های واقعی استفاده می شود. از وقتی این دستور رو دیدم هارتلند: کتاب آشپزی توسط جودیت فرتیگ می دانستم که این را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم.

تهیه شربت ریواس

اولین قدم تهیه شربت است. می توانید آن را تا یک ماه در یخچال نگه دارید ، اما ما با چه کسی شوخی می کنیم؟ شما این را در یک دسته بزرگ زیبا از Farm Girl Cosmo استفاده خواهید کرد.

مولفه:

  • 4 فنجان ریواس خرد شده (می توان از تازه یا یخ زده استفاده کرد)
  • 1 فنجان آب
  • 2 پیمانه شکر
  • آب 2 عدد لیمو

جهت:

  1. ریواس و یک فنجان آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. به جوش آوردن ؛ حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید ، روی آن را بپوشانید و بپزید تا ریواس نرم و خمیری شود ، حدود 10 دقیقه.
  2. تفاله ریواس را صاف کرده و آب آن را ذخیره کنید. (تفاله ریواس را دور نریزید ؛ طعم آن عالی است با کمی مربای فریزر توت فرنگی مخلوط می شود!) آب آن را اندازه بگیرید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا در مجموع 2 فنجان مایع داشته باشید. دوباره روی قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید ، شکر را هم بزنید و بپزید تا حل شود ، حدود 8 دقیقه. از روی حرارت بردارید ، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید سرد شود. دوباره صاف کرده و سرد کنید یا ادامه دهید. به به

مخلوط کوسمو

مولفه

  • 3/4 فنجان ودکا
  • 1 فنجان شربت ریواس گل رز (به بالا مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پرتقال (من چاشنی سخاوتمندانه سه ثانیه را جایگزین کردم)
  • 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 8 شاخه ریحان (من این را حذف کردم ، اما ریحان لیمویی من یک افزودنی عالی در نظر من خواهد بود)

خوب ورز دهید. نمی توانم به یاد داشته باشم که دستور غذا را سه برابر یا چهار برابر کرده بودم ، اما از تمام شربت ریواس استفاده کردم و آن را در یک لیوان بنایی نیم گالنی تکان دادم ، یخ اضافه کردم و در کوزه های پینت سرو کردم. من و DH فکر کردیم خوشمزه است اما بسیار خطرناک است – الکل کاملاً پوشانده شده است و کاملاً شیرین است. خیلی خوشمزه است اگر خودم بگویم. من نمی توانم برای مهمانی بعدی صبر کنم ، می توانیم آن را بگیریم!



دیدگاهتان را بنویسید