شکر رژیمی چیست؟ | قند رژیمی کامار


شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های انسان است و از کودکی عطش وصف ناپذیری برای غذاهای شیرین در انسان وجود داشته است. با این حال ، مصرف زیاد قند و شکر می تواند بیماری ها و عوارض جدی و مختلفی را برای بدن انسان ایجاد کند. از دست دادن دندان ، دیابت ، چاقی و بیماری های قلبی و گوارشی نمونه های بسیار رایج هستند. همچنین به دلیل اثرات سوء مصرف قند شناخته شده است. به همین دلیل از قند رژیمی استفاده می کنند.

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

این شکر نوعی شیرین کننده مصنوعی است که در کارخانه ها با استفاده از قندهای طبیعی گیاهی یا شیرین کننده های مصنوعی تولید می شود. میزان شیرینی این قندها بسیار بیشتر از نوع طبیعی آنهاست و این باعث می شود افراد در ازای مصرف کمتر شکر ، به شیرین کننده های دلخواه در وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها دسترسی پیدا کنند. آیا فکر می کنید استویا از همان قند موجود در رژیم کتوژنیک است؟

قندهای طبیعی مانند گلوکز یا قندهای ساده می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. با این حال ، مصرف این قند بر سطح قند خون افراد تأثیر نمی گذارد. ساخارین ، آسپارتام ، آس سولفام ، سیکلامات ، کاندور و نوترا مجموعه ای از محبوب ترین و پرکاربردترین شیرین کننده های مصنوعی هستند.

آن برای چه کاری استفاده می شود؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند قند ، میزان کالری و همچنین ورود قند به بدن را کنترل می کنند و به همین دلیل ، از آنها در تولید بسیاری از محصولات غذایی معمولی و همچنین در رژیم غذایی استفاده می شود. این قند در تولید ژله ، کنسرو ، نوشیدنی های شیرین (مانند نوشیدنی های رژیمی و آب میوه های صنعتی) و شیرینی ها استفاده می شود.

مطالعه: رژیم کتوژنیک

این قند برای چه کسانی مناسب است؟

هدف اصلی از طراحی شیرین کننده های مصنوعی کمک به افراد مبتلا به دیابت و بهبود سطح قند خون آنها بود. با مصرف این قند ، بیماران دیابتی می توانند تشنگی خود را برای شیرینی با مقدار بسیار کمی قند برطرف کنند. از سوی دیگر ، افرادی که چاق هستند یا می خواهند مصرف روزانه قند خود را کاهش دهند ، می توانند این قند را جایگزین بخشی از مصرف طبیعی قند روزانه خود کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های تثبیت کننده وزن

طرز تهیه شکر رژیمی

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها یا با کمک شیرین کننده های مصنوعی و یا با کمک قندهای طبیعی ساخته می شوند. در این قسمت ، یک دستور بسیار ساده برای تهیه این شکر در خانه ارائه می دهیم.

مواد لازم: 1 سر شکر ، 1 قاشق غذاخوری زعفران پودر شده ، 1 قاشق چایخوری طعم دهنده (شامل زنجبیل ، زیره یا هل) ، 2 قاشق غذاخوری گلاب و هفت لیوان آب

طرز تهیه: ابتدا شکر را کاملاً برش داده و در ظرفی با آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت نگه دارید تا خمیر غلیظی به دست آید. گلاب ، زعفران و طعم دلخواه را به خمیر اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

یک قاشق غذاخوری از مواد را روی سینی روح بگذارید. مواد شما باید گرم شوند تا محلول به سینی روح بچسبد. وقتی حرارت لازم را دیدند ، آنها را روی سینی فر بگذارید و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن می توانید آنها را مانند شکر خرد کرده و مصرف کنید.

در ادامه باید گفت:

شکر بدست آمده با این روش شیرینی بسیار بالاتری نسبت به شکر طبیعی دارد و در نتیجه به طور متوسط ​​در هر وعده کمتر از شکر معمولی مصرف می شود. رژیم غذایی می تواند به کاهش قند خون کمک کند. برای مشاهده آن کلیک کنید.

انواع قندها

انواع قندها

این قندها با نوع شیرین کننده مصنوعی که در آنها استفاده می شود شناخته می شوند. انواع مختلف شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از:
استویا
• Advantam
• بی صدا
• سوکرالوز
• آسپارتام
• آس سولفام
• ساخارین

در بخش های بعدی ، برخی از شناخته شده ترین و رایج ترین انواع این قند را معرفی می کنیم.

قند رژیم زنده

این قند زنده با قابلیت حل شدن سریع در آب ، محصول کشور آلمان است. این قند با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و سیکلامات ساخته می شود و جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی بیماران دیابتی است. لازم به ذکر است که این رژیم غذایی دارای چربی قند کم ، کربوهیدرات ، پروتئین و نمک است. آیا دوست دارید رژیم بگیرید؟ برای دریافت رژیم لاغری روی پیوند کلیک کنید.

قند رژیم زنجبیل

این شکر زنجبیل یکی از محبوب ترین شاخه های قند رژیمی است. مطالعات نشان داده است که مصرف زنجبیل می تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کنترل کند. پودر ناشتای این گیاه برای بسیاری از بیماران دیابتی تجویز می شود.

این شکر زنجبیل ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی و زنجبیل است که علاوه بر طعم دلپذیر می تواند برای سلامتی افراد بسیار مفید باشد. مصرف این غذا با چای و قهوه بسیار رایج است. علاوه بر زنجبیل ، طعم دهنده های دیگر مانند زعفران و هل در قندهای رژیمی رایج است.

قند رژیمی کامار

قند رژیمی کامار

این قند بابونه با استفاده از سوکرالوز ، یکی از شناخته شده ترین شیرین کننده های مصنوعی ، تهیه می شود. این شیرین کننده فاقد کالری است ، 600 برابر شیرین تر از قند معمولی است و عوارضی مانند قند خون بالا یا آسیب به دندان و لثه ندارد. برخلاف ساکارز قند طبیعی ، سوکرالوز شیرین کننده در بدن تجزیه نمی شود و بدون هیچ گونه عوارض جانبی دفع می شود. بابونه به عنوان قرص های رژیمی به بازار عرضه می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی افراد باشد.

این قرص قند چیست؟

انواع مختلف شکر که برای اولین بار معرفی شد به عنوان قرص های رژیمی و در بسته های مختلف به بازار عرضه می شود. مصرف این شیرین کننده های مصنوعی با نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه می تواند راه خوبی برای کاهش میزان مصرف قند افراد باشد. این محصولات برای بیماران دیابتی و همچنین افرادی که رژیم های خاصی را با هدف کاهش وزن دنبال می کنند بسیار مثر است.

مزایا و معایب مصرف شکر رژیمی

مانند هر ماده غذایی دیگر ، مصرف این قند می تواند فواید و مضرات مختلفی را برای بدن انسان به همراه داشته باشد. در ادامه ، برخی از این معروف ترین اثرات را بررسی می کنیم.

فواید مصرف شکر رژیمی:

یکی از مهمترین مزایای مصرف شکر رژیمی حفظ سلامت دندان های شما است. در حالی که قندهای طبیعی می توانند به ساختار دندان آسیب برسانند و در طولانی مدت به آن آسیب برسانند ، مصرف قند مصنوعی هیچ خطری برای دندان ها ندارد.
مصرف قند طبیعی نقش بسیار مهمی در اضافه وزن دارد.

جایگزینی آن با شکر مصنوعی می تواند میزان کالری مصرفی روزانه افراد را کاهش داده و در طولانی مدت ممکن است باعث کاهش وزن شود. با این حال ، تحقیقات در این زمینه هنوز ادامه دارد.

مضرات این قند:

مضرات این قند:

قند رژیمی به آرامی در روده ها جذب می شود و بنابراین مصرف آن می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند اسهال و نفخ شود. افرادی که سابقه افت قند خون دارند باید در مصرف این قند بسیار محتاط باشند. بی حالی ناگهانی ناشی از افت قند خون برای این گروه از افراد تهدید کننده است.

اگر تمام قند مصرفی روزانه خود را بر اساس این قند قرار دهید ، به طور متوسط ​​قند طبیعی بدن شما کاهش می یابد و این می تواند سطح قند خون شما را مختل کند. همچنین ، مصرف این قند به شدت برای کودکان و زنان باردار توصیه نمی شود.

اگرچه شکر رژیمی می تواند برای افراد دیابتی و همچنین افراد چاق مفید باشد ، اما مصرف این مواد مصنوعی خطرات و عوارض جانبی دارد. قندهای مصنوعی موجود در آرد ، کربوهیدرات ها و چربی ها می توانند باعث ایجاد اختلالات مانند دیابت شوند زیرا مصرف آنها می تواند یک چرخه معیوب را برای افراد به دنبال داشته باشد.

آزمایشات اخیر دانشمندان همچنین نشان داده است که این قند با تغییر متابولیسم بدن ، سطح قند خون را در برخی از بیماران افزایش می دهد. به همین دلیل است که مصرف این شکر و محصولات مرتبط با آن در بسیاری از کشورهای جهان مانند آلمان ممنوع شده است.

خلاصه مقاله

شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است ، اما مصرف زیاد قند و شکر می تواند منجر به مشکلات فیزیکی متعددی شود. قند خون پایین می تواند باعث خستگی ، غش و بی حالی شود. با این حال ، سطح بالای قند خون می تواند منجر به تعدادی از بیماری ها ، از جمله دیابت شود.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و این قند درمان خوبی برای افرادی است که از دیابت و چاقی رنج می برند. این قند از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و استویا یا از منابع طبیعی قند به دست می آید. نمونه های طعم این محصول نیز به وفور در بازار موجود است.

همچنین امکان تهیه قند رژیمی در خانه وجود دارد. مصرف این قند همچنین می تواند دندان ها را از آسیب محافظت کند. با این حال ، مصرف آن با تعدادی از خطرات شناخته شده همراه است ، از جمله مشکلات گوارشی یا تغییر در متابولیسم بدن. به همین دلیل ، استفاده از آن برای زنان باردار و افرادی که سابقه فشار خون پایین دارند توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید