شکلات سفید نعناع فلفلی – ریشه های جدید من


شکلات سفید نعناع نعناع

دوستان سلام.

خوشحالم که دوباره به این وبلاگ برگشتم. از امسال ، من توجه خود را به آخرین پروژه خود ، My New Roots Grow – جهانی آنلاین از آموزش سلامت – معطوف کرده ام که به زودی راه اندازی می شود. The Grow از زمان کتابهای آشپزی من پر انرژی ترین و بزرگترین پروژه است و بار دیگر احساس می کنم چیزی مهم است. این وبلاگ در حال عقب نشینی است و فضای بیشتری برای Grow to Well، Grow در اختیار شما قرار می دهد ، اما من فکر کردم که با این دسر فوق العاده در تعطیلات حاضر می شوم چون “فصل شکلات نعناع سفید شکلاتی سفید است!

من در واقع این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من به طور خاص در مورد قرار دادن آن روی Grow فکر کردم (از آنجا که بسیاری از مواد تشکیل دهنده دستور من از این به بعد وجود خواهد داشت!) ، اما به دلیل این که بسیار خاص و خوشمزه است ، احساس کردم باید در جهان وجود داشته باشد. با الهام از شکلات تند شکلاتی که در یک مکان تفریحی در مکزیک تهیه کردم (مکان را به خاطر دارید ؟!) ، می خواستم نسخه تعطیلات جشن را با شکلات سفید و نعناع …

پوسته آن شکلات تلخ و پکن است ، بسیار غنی و خوشمزه با مقدار مناسب نمک. داخل آن از بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است ، فضای داخلی آن مخملی صاف و جذاب است. من بوسه نعناع در پر کردن را دوست دارم ، که مطمئناً وجود دارد اما زیاد نیست. من نمی خواستم کسی احساس کند که همزمان شیرینی می خورد و دندان های شما را مسواک می زند!

شکلات سفید نعناع هندی

چند نکته در مورد دستور غذا …

اگر از روغن اسانس نعناع برای طعم دادن به پر کردن استفاده می کنید ، برای من مفید است که ابتدا آن را با یک قاشق چایخوری اندازه گیری کنید ، فقط در صورت تمایل به بطری کردن – بیش از حد قطره از این مواد یک شاخه خوب را خراب می کند. خیلی نعناع! من ترجیح می دهم در کل از 6 یا 7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، راهی برای کنترل مقدار ندارم. اگر از عصاره نعناع استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری شروع کنید و به طعم مناسب خود برسید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن بیشتر قهوه ای/بژ ​​است تا خامه ای. همچنین ، حتما شکلات سفید بدون لبنیات پیدا کنید ، زیرا اکثر شکلات های سفید تجاری دارای مواد جامد شیر هستند. و دوباره ، اگر شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا فقط مبارزه خود را انتخاب کنید!).

شکلات سفید نعناع هندی

تزئین چمدان کاملاً به شما بستگی دارد ، هرچند دانه های انار جلوه ای عالی از شادی تعطیلات دارد! گزینه های دیگر شامل برگ های نعناع تازه ، تکه های کاکائو یا شکلات تلخ تراشیده است. اگر احساس جشن بیشتری دارید ، حتی می توانید همه آنها را درج کنید.

تا زمانی که آماده لذت بردن از آن هستید ، فریزر را در فریزر نگهداری کنید ، سپس 15-20 دقیقه قبل از سرو آن را خارج کنید تا سفت نشود. برش خوردن و خوردن آن وقتی کمی داغ می شود آسان است. از چاقوی سرآشپز صاف و بسیار تیز استفاده کنید و قبل از برش لاک پشت را زیر آب داغ قرار دهید تا سر بخورد.

اگر حوصله درست کردن پوسته را ندارید ، می توانید این دسر را به سادگی با آماده سازی فیلینگ به فدج فریزر تبدیل کنید. مواد را داخل تابه مربع 8 اینچی/20 سانتی متری که با روکش پلاستیکی پوشانده شده است بریزید. روی آن را با یک فنجان/65 گرم پانک برشته ، تکه های کاکائو یا تکه های شکلات بریزید و تا جامد (حدود 2 ساعت) فریز کنید. به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید!

شکلات سفید نعناع نعناع

شکلات سفید نعناع فلفلی تورته

  • برای پوسته:
  • 1 فنجان / 100 گرم آجیل
  • من فنجان / 60 میلی لیتر روغن نارگیل ترجیحاً بدون طعم
  • 3 قاشق بزرگ شربت افرا خالص
  • من قاشق نمک دریایی دانه ریز
  • 1 فنجان / 150 گرم جو دوسر در صورت نیاز بدون گلوتن تقسیم شده است
  • 2 قاشق بزرگ پودر کاکائو
  • پر كردن:
  • 1 فنجان / 200 گرم بادام هندی حداقل 4 ساعت خیس کنید
  • من فنجان / 175 میلی لیتر عسل خامه ای زیر شربت افرا قرار دهید ، اما هشدار دهید که رنگ پرک قهوه ای خواهد بود.
  • یک و نیم فنجان / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 آره / 2.6 اونس شکلات سفید ذوب شده (بدون لبنیات/وگان در صورت تمایل)
  • 2 قاشق عصاره وانیل خالص
  • یک و نیم قاشق نمک دریایی دانه ریز
  • چند قطره اسانس یا عصاره نعناع فلفلی چشیدن
  • انار، نعناع ، نوک کاکائو ، شکلات سیاه تراشیده ، برای تزئین ، اختیاری
  • پوسته را درست کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. ماهی تابه یا ظرف پای 9 اینچی (23 سانتی متری) را به آرامی با روغن نارگیل چرب کنید.

  • در یک غذاساز ، فنجان (50 گرم) جو دوسر را تا زمانی که یک خمیر غلیظ بدست آورید ، یک کاسه کوچک قرار دهید و کنار بگذارید. بدون تمیز کردن دستگاه ، پیکان ها را به قطعه ای خوب با بافت ماسه تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، آرد جو دوسر و پودر کاکائو را اضافه کرده و مجدداً آن را تفت دهید تا خمیر یکدست شود. در آخر ، 1 فنجان جو دوسر و عدس را اضافه کنید تا زمانی که جو دوسر خرد شود اما هنوز کمی بافت داشته باشد. هنگام فشار دادن بین انگشتان ، خمیر باید کمی به هم بچسبد. اگر اینطور نیست ، سعی کنید کمی شربت افرا اضافه کنید یا کمی دیگر آن را پردازش کنید.

  • تقریباً نیمی از خمیر را به صورت یکنواخت خرد کنید. از وسط شروع کنید ، مخلوط را محکم و یکنواخت به قسمت پایین فشار دهید و کناره های ظرف پای را بیرون و بالا ببرید. هرچه قطعات را بیشتر در ظرف فشار دهید ، پوسته بهتر به هم می چسبد. با برداشتن یک قسمت کوچک در یک زمان ، از پوسته باقی مانده برای حرکت به طرفین استفاده کنید تا انجام شود. چند سوراخ چنگال در کف پوسته ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

  • پوسته را بدون پوشش به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا معطر شود و لبه های آن کمی تیره شود. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • چاشنی را آماده کنید: بادام هندی را الک کرده و بشویید. در مخلوط کن با سرعت بالا ، بادام زمینی خیس خورده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و نعناع را با هم مخلوط کنید ، سپس آن را با هم مخلوط کنید تا کاملا پر شود. بسته به مخلوط کن شما ، ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا صاف شود. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) به آن اضافه کنید.

  • مواد را داخل پوسته آماده شده بریزید و قسمت بالایی آن را به طور یکنواخت صاف کنید. خمیر را روی یک سطح یکنواخت در فریزر ، بدون پوشش قرار دهید. چند ساعت فریز کنید و سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداقل به مدت 4 تا 6 ساعت فریز کنید تا زمانیکه نان تورتیلا سفت شود.

  • شیرینی را از فریزر بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش روی پیشخوان بماند. طوری طراحی شده است که سرد سرو شود. در صورت تمایل ، با برگ های نعناع ، دانه های انار ، تکه های کاکائو ، شکلات ذوب شده یا تراشیده تزئین کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم هر کجا که هستید و هر آنچه را که در این ماه جشن می گیرید ، سالم ، سالم و سپاسگزار باشید. امسال همه ما را به بزرگترین حلقه زندگی خود انداخته است ، و شادی های کوچک و پیروزی های کوچک (مانند بیرون رفتن برای هوای تازه ، گذاشتن شام روی میز) به هر حال باعث افتخار من است. تعطیلات بدون شک امسال متفاوت خواهد بود ، اما من می دانم که فقط سپاسگزارم که سقفی روی سرم دارم و با کسانی که دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه دوست عزیز

در نور و عشق ، بهترین آرزوها برای فصل آینده است.

سارا بی

دیدگاهتان را بنویسید