مافین کدو تنبل آرد بادام – تغذیه کلی جونز


هوا سرد شده یعنی … فصل کدو تنبل است! مافین کدو تنبل آرد بادام برای میان وعده قبل از تمرین یا همراه با صبحانه و قهوه خوشمزه است. در حالی که دوستت دارم مافین کدو حلوایی عسلی همچنین ، من دوست دارم انواع دستور العمل های مختلف را امتحان کنم ، و اینها خیلی خوب هستند که نمی توان آنها را به اشتراک گذاشت. علاوه بر این ، آنها فاقد گلوتن و گیاهی هستند!

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

مافین کدو تنبل آرد بادام و توپینگ

آنچه را بیشتر دوست دارم مافین وقتی نوبت به پرکردن و تزیین می رسد چقدر همه کاره هستند. حتی می توانید آن را به صورت دسته ای مخلوط کنید تا بتوانید چند روز غذا بخورید. برخی از افزودنی های مورد علاقه من در مافین کدو تنبل آرد بادام ، نوک کاکائو ، چیپس شکلات تلخ ، نارگیل و دانه های کنف است. با تعدادی از آنها ، پمپاژ کدو تنبل را با افزودن مقداری پوره به عنوان پر کننده آزمایش کردم و این موفقیت بزرگی بود. خیلی امکانات!

من همچنین طرفدار پرتاب کردن مافین هایم با کره آجیل هستم – این راهی عالی برای افزودن کمی پروتئین اضافی ، فیبر و چربی های سالم برای یک میان وعده کمی سیر کننده است. جفت کلوچه هایتان با شیر یا ماست (چه لبنیات و چه غیر لبنی) یک راه دیگر برای افزودن پروتئین و چربی به یک صبحانه سریع است. غذای کوچکبه

مافین کدو تنبل گیاهی

مافین کدو تنبل گیاهی و بدون گلوتن

این مافین های کدو تنبل بادام بدون لبنی ، گیاهی و بدون گلوتن هستند-نیازی به تغییر نیست. پیدا کردن یک دستور العمل که برای هر دوی این الگوهای رژیمی کار کند در حالی که هنوز طعم و بافت را ارائه می دهد دشوار است ، اما آنها کاملاً مرطوب ، کرکی و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادها و مجالس پاییزی عالی هستند زیرا بسیاری از نیازهای غذایی را برآورده می کنند (هر چند مطمئن باشید که آنها را با افرادی که به آجیل حساسیت دارند در میان نگذارید!).

دستور تهیه کدو تنبل آسان
دستور تهیه کدو تنبل آسان

مافین کدو تنبل آرد بادام

این کلوچه های کدو تنبل آرد بادام در عرض چند دقیقه آماده می شوند و راهی گیاهی و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی هستند!

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پختن 25 دقیقه

عادت زنانه میان وعده ، دسر ، غذای جانبی

غذا آمریکایی

  • 1 1/2 فنجان پودر بادام یا آرد
  • 1 قاشق پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق جوش شیرین
  • 2 قاشق ادویه کدو تنبل (من از ترکیبی از Trader Joe’s استفاده می کنم)
  • 2 قاشق دارچین
  • 3 تخم کتان (به 3 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده نیاز دارد)
  • 3/4 فنجان کدو تنبل ارگانیک (خانگی یا قوطی)
  • 1 قاشق عصاره وانیل
  • 3 قاشق شربت افرا ارگانیک خالص (یا 4 قاشق غذاخوری رب خرما)
  • رویه های اختیاری مانند نوک کاکائو و نارگیل خرد شده
  • در یک رامکین یا یک کاسه کوچک ، 3 قاشق غذاخوری دانه کتان را با 8-9 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کرده و بگذارید بماند.

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبه

  • قالب مافین را کمی با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید.

  • همه مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر ، تمام مواد مرطوب ، از جمله تخم مرغ کتان را با هم مخلوط کنید.

  • اضافه کنید تا خشک شود و هم بزنید تا قوام یکدست اما مرطوب به دست آید.

  • مقدار نخود در یک قالب مافین برابر است – در آن باید 12 مافین یا 20 تا 24 مینی مافین نگه دارید.

  • اختیاری: مرکز مافین را با کاردک لاستیکی فشار دهید و 1 قاشق غذاخوری پوره کدو اضافه کنید.

  • مزه های دلخواه را اضافه کنید

  • در فر قرار دهید و به مدت 22-25 دقیقه برای مافین معمولی و 15 دقیقه برای مینی مافین بپزید.

  • قبل از برداشتن از قالب های مافین ، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

کلید واژه ها مافین کدو تنبل آرد بادام ، بدون گلوتن ، گیاهی

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

دستور العمل های پاییز بیشتر!

در اینجا برخی دیگر از دستور العمل های پاییزی وجود دارد که من دوست دارم آنها را وقتی در خارج سرد می شود تهیه کنم!

و برخی از دستور العمل های پاییزی خودم:

دیدگاهتان را بنویسید