ماهی قزل آلا سیاه با 50/50 برنج مرکبات و لیمو


توسط دستور العمل ها دان جکسون بلاتنر ، RDN ، CSSD | یک ظاهر طراحی شده توسط لیندسی گاسکوت
عکاسی توسط گربه پل

بیایید با واقعیت روبرو شویم: ماهی قزل آلا و برنج در چرخش هفتگی شام اصلی شما تبدیل شده اند ، و تهیه آن بسیار سریع و آسان است. به همین دلیل ما می دانیم که شما با این نسخه جدید آشنا خواهید شد.

تعویض برنج معمولی خود با این نسخه 50/50 یک تغییردهنده جدی بازی است. این برنج قهوه ای را با برنج گل کلم مخلوط می کند و در بخش طعم دهنده با آهک و گشنیز خوش رنگ بسته بندی می کند. همراه با چربی های امگا 3 موجود در ماهی ، این شام ساده یک هفته ای نه تنها خوشمزه نیست ، بلکه برای سلامت شما نیز مهم است.

ماهی قزل آلا سیاه با 50/50 برنج مرکبات و لیمو

زمان آماده سازی: 5 دقیقه کل زمان: 45 دقیقه باعث می شود: 4 وعده

برنج 50/50:
برنج قهوه ای خام فنجان
1 فنجان آب
3 فنجان برنج گل کلم منجمد
فنجان گشنیز ، خرد شده
1 لیمو ، پوست و آب میوه
قاشق چایخوری نمک دریا
قاشق چایخوری فلفل سیاه

ماهی:
ماهی قزل آلا 16 اونس
قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری ماسالای سیاه
چاشنی زدن: 1 عدد آووکادو ، ورقه شده

  1. با توجه به دستورات بسته برنج را بپزید. پس از پخت ، برنج گل کلم یخ زده را اضافه کنید ، دوباره بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. با چنگال کرک کنید و گشنیز ، پوست لیمو ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید.
  2. در حین پخت برنج ، فر را روی 375 درجه سانتیگراد گرم کنید. پوست ماهی را روی یک ورقه پخت با روکش پوست قرار دهید ، ماهی را با روغن مالیده و چاشنی سیاه بپاشید.
  3. 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا ماهی مات شود و دمای داخلی آن به 145 درجه برسد. با برنج گشنیز و لیمو و آووکادو خرد شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید