مهمانی یک شبه جو دوسر! 6 دستور العمل خوشمزه – Osinga Nutrition


آیا طرفدار جو دوسر یک شبه هستید؟ مطمئنم که هستم !! تقریباً هر روز آنها را برای صبحانه می خورم.

با این حال ، برای جلوگیری از کسالت ، سعی می کنم طعم ها را تا حد ممکن مخلوط کنم. بنابراین امروز من این طعم های جالب جدید را برای شما می آورم!

اگر تا به حال بلغور جو دوسر را در طول شب نخورده اید ، آنها در اصل یک دستور العمل بدون طبخ برای تهیه جو دوسربه بنابراین به جای پختن جو دوسر روی اجاق گاز یا در مایکروویو ، جو دوسر خام را با شیر خیس کنید. این فرآیند خیساندن به جو دوسر اجازه می دهد مایع را جذب کرده و آنقدر نرم کند که بدون پختن خورده شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که جو دوسر را خیس کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. اما ، اگر آن را یک شبه خیس کنید ایده آل است … بنابراین به آن جو یک شبه می گویند!

صبح روز بعد شما یک آماده خوردن ، کاسه یا شیشه خوشمزه ، خامه ای یا “فرنی”. قوام مانند فرنی یا پودینگ است. این یک صبحانه راحت و راحت تهیه می کند که بافت متراکم تر و کرم تری نسبت به بلغور جو دوسر گرم دارد.

به من اطلاع دهید که می خواهید کدام را امتحان کنید!

جو دوسر نارگیلی توت فرنگی

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 فنجان توت فرنگی برش آن
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 2 قاشق نارگیل خرد شده

جو کدو تنبل یک شبه

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1 موز له شده
  • 1/2 فنجان پوره کدو تنبل

جو دوسر شبانه موز انبه

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1/2 فنجان انبه جمع آوری شده
  • 1 موز
  • انبه و موز پوره شده را با هم در مخلوط کن بریزید.

  • همه مواد دیگر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. لایه ای با پوره میوه. لذت بردن!

موز کره بادام جو دوسر یک شبه

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1 موز برش آن
  • 1/8 فنجان کره بادام

جو دوسر جو دوسر یک شبه

  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک یونانی یا گیاهی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 موز له شده
  • 1 قاشق دارچین
  • 1/4 فنجان چیپس شکلات تلخ

جو سیب زمینی یک شبه

  • 1 سیب قطعات
  • 2 قاشق دارچین
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 1/2 فنجان جو دو سر
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان کشک یونانی یا گیاهی
  • یک قابلمه را با روغن اسپری کرده و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب های خرد شده را با شربت افرا و دارچین بریزید. سرخ کنید تا سیب نرم شود ، حدود 10 دقیقه.

  • در همین حال ، تمام مواد باقی مانده را با هم مخلوط کنید.

  • روی جو دو سر را با سیب های پخته شده پر کنید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید