میله های بلغور جو دوسر سالم: بدون گلوتن


میله بلغور جو دوسر

میله های بلغور جو دوسر که به راحتی پخته می شوند و طعم بهتری نسبت به فروشگاه دارند و برای صبحانه ، دسر یا حتی میان وعده مناسب هستند. چه بگویم ، من عاشق یک صبحانه همه کاره هستم و اینها هستند. هر زمان که آنها را می سازم ، آنها به سرعت ناپدید می شوند و فقط دو نفر ما اینجا هستیم ، بنابراین می دانید آنها خوب هستند. مملو از پر کردن زغال اخته مربا و رویه جو دوسر ، طعم آنها بسیار فرسوده تر از آنچه هست. این میله های بلغور جو دوسر زغال اخته که در حداقل مواد ، یک کاسه و حدود یک ساعت آماده شده اند ، بهترین درمان برای لذت بردن هستند.

میله بلغور جو دوسر

یکی از چیزهایی که من در مورد این جو دوسر بلوبری دوست دارم این است که چقدر متنوع هستند. اگر می خواهید آنها را گیاهخوار نگه دارید ، می توانید کره را حذف کرده و از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. به علاوه آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند ، فقط مطمئن شوید که از جو دوسر و آرد جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.

مولفه

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به بیکینگ پودر و نمک نیز احتیاج دارید.

جو دوسر / آرد جو دوسر: در صورت نیاز به اطمینان از فاقد گلوتن ، از جو دوسر و آرد جو دوسر بدون گوشت استفاده کنید. من مارک Bob’s Red Mill را برای جو و آرد جو دوسر دوست دارم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای: با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این تخته های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این میله های بلوبری Crumble Bars را گیاهخواری نگه دارید ، می توانید با یک کره گیاهی دلخواه جایگزین کنید.

بلوبری: زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. در صورت استفاده از یخ زده ، قبل از آن کمی ذوب کنید.

مربای بلوبری: من شخصاً این میله ها را در ترکیب با زغال اخته و مربا بلوبری دوست دارم. مربا قوام بهتری می بخشد و این میله های خرد شده را بسیار مات می کند – بله لطفا!

آرد پیکان: مقداری آرد پیکان به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

مواد قرار داده شده

چگونه می توان ساخت

درست کردن این میله های جو دوسر بلوبری آسان تر نیست. تنها چیزی که نیاز دارید مواد اولیه ذکر شده و یک کاسه است.

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

در مرحله بعد ، جو دوسر ، آرد جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن با هم استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشار داده شود ، خرد شود و به هم بچسبد.

یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را در قابلمه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روی آن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

مخلوط جو دوسر را داخل تابه فشار دهید

کاسه را با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا ، زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

مواد مرطوب در کاسه

مخلوط بلوبری را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق بردارید.

رویه بلوبری روی پایه ریخته می شود

با استفاده از انگشتان دست خود ، مخلوط جو دوسر را روی بلوبری خرد کنید تا روی آن جمع شود. مقداری فضا بگذارید تا کل کار به طور کامل پوشانده نشود.

مچاله شدن

در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود و مواد پر از حباب شود.

قبل از جدا کردن و برش دادن ، اجازه دهید حدود یک ساعت کاملاً خنک شود.

میله بلغور جو دوسر

چگونه میله های بلوبری خود را ذخیره کنید

هنگامی که میله های بلغور جو دوسر بلوطی کاملاً سرد شدند و آنها را برش دادید ، می توانید آنها را در ظرفی محکم نگه دارید. می توانید آنها را به مدت یک تا دو روز روی پیشخوان بگذارید و سپس آنها را در ظرف در بسته به یخچال منتقل کنید.

یخ زدگی: می توانید آنها را چند ماه در فریزر نگه دارید (اگر اینقدر دوام آوردند!) آنها را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ، در کاغذ روغنی پیچیده یا در یک ظرف در بسته ، در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپیچید.

میله بلغور جو دوسر

جایگزینی

  • کره: با خیال راحت از کره گیاهی به جای آن استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند م workثر باشد ، اما ممکن است لازم باشد کمی کمتر از آن استفاده کنید تا روغن آن زیاد نشود. من با روغن نارگیل کامل امتحان نکرده ام ، اما اگر امتحان کردید ، به من اطلاع دهید!
  • آرد جو دو سر: آن را با آرد دیگری مانند آرد بادام ، آرد همه منظوره یا آرد همه منظوره بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: آن را با شکر قهوه ای روشن یا تیره جایگزین کنید.
  • مربای بلوبری: اگر می خواهید میوه ها را مخلوط کنید ، از مربا متفاوت استفاده کنید. می توانید تمام زغال اخته را حذف کرده و فقط استفاده کنید ، اگرچه من دوست دارم از مقداری مربا مخلوط با آنها استفاده کنم.
  • آرد پیکان: آن را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ، به شدت برای غلیظ شدن در نظر گرفته شده است.
میله بلغور جو دوسر

نکاتی در مورد ساخت بهترین میله های بلغور جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از اینکه به صورت مربع بریده شوند کاملاً خنک شوند: این امر به شما اطمینان می دهد که آنها به درستی کنار هم قرار گرفته و به شما این امکان را می دهد که آن برش های کامل بلغور جو دوسر بلوبری را تهیه کنید.
  • از میوه های مختلف استفاده کنید: آن را با گیلاس بدون هسته یا ترکیبی از زغال اخته و توت سیاه در عوض امتحان کنید. یا میله های خرد شدن سیب من را امتحان کنید!

من این میله های بلغور جو دوسر را خیلی شیرین یا خیلی سیر کننده نمی دانم. من فکر می کنم آنها را بیشتر به عنوان میان وعده دوست دارم تا میان وعده ، اما شما هم دوست دارید!

میله بلغور جو دوسر

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر این جو دوسر جو دوسر بلوبری سالم درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید ، و/یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمی هزینه کمی برای شما بدون هیچ هزینه اضافی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. اینجا فاش شد.

میله های جو دوسر جیمی بلوبری

این میله های بلغور جو دوسر بلوط یک میان وعده عالی هستند ، به علاوه آنها فقط در یک کاسه درست می شوند و تهیه آنها کمتر از یک ساعت طول می کشد.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  2. سپس جو دوسر ، آرد جو دوسر ، شکر نارگیل ، کره ذوب شده ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. از یک کاردک برای مخلوط کردن با هم استفاده کنید تا زمانی که بین انگشتان شما فشار داده شود ، خرد شود و به هم بچسبد.

  3. یک تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بچینید. مخلوط جو دوسر را داخل قابلمه بریزید و حدود 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روی آن ذخیره کنید و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دستان خود در تابه فشار دهید.

  4. کاسه را با جو دوسر کمی با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط زغال اخته را روی پوسته بریزید و با پشت قاشق بردارید.

  6. با استفاده از انگشتان دست خود ، مخلوط جو دوسر را روی بلوبری خرد کنید تا روی آن جمع شود. مقداری فضا بگذارید تا کل کار به طور کامل پوشانده نشود.

  7. در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی شود و مواد پر از حباب شود. قبل از برداشتن و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش حداقل یک ساعت ، باید در یخچال نگهداری شود.



دیدگاهتان را بنویسید