نان موز بلوبری بدون گلوتن با آرد جو دوسر


این نان موز کم قند (به طور طبیعی شیرین) را با زغال اخته آبدار بپزید! این روتی فوری با آرد جو دوسر برای صبحانه سالم بدون گلوتن در هر زمان از روز تهیه می شود!

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، باید این نان موز شکلاتی و شکلات موز مورد علاقه من را امتحان کنید!

آرد جو دوسر نان موز بلوبری ، برش های ضخیم ، در زمینه سفید

من آماده هستم تا با پلیس چین در مورد دستورهای مافین و نان فوری تماس بگیرم.

آیا متوجه دستور العمل های کدو تنبل ، کدو سبز و نان موز شده اید که حاوی مقادیر ناشایست قند هستند؟ دستور العمل ها ، و به طور یکسان در فروشگاه ، ما همه گیر یک بمب کیک مافین/نان سریع داریم!

این مشکل به چند دلیل وجود دارد:

  1. تنها چیزی که مزه می کنید شکر است! دلتان برای ظرافت های کدو خاکی ، موز به طور طبیعی شیرین ، مهره ترد ، زغال اخته شیرین تنگ شده است.
  2. ما مافین و نان های تند را نسبتاً سالم می دانیم. برش ها را در جعبه های ناهار بچه هایمان می پیچیم و می چسبانیم. آنها برای شروع صبح به عنوان یک غذای قوی برای صبحانه سرو می شوند و در واقع فقط یک تکه کیک هستند.

بگذارید واضح صحبت کنیم – من با دسر و کیک مشکلی ندارم ، فقط مافین و نان های سریع خود را در یک دسته قرار می دهم.

من اینجا هستم تا این معضل را برطرف کنم! مافین ها و دستور العمل های سریع نان را که شهر دیوانه ای خوشمزه و کم قند است ، هم بزنید. پیروزی!

چالش سختی نیست دوستان من!

  • همیشه می توانید یک صفحه از کتاب من بردارید و قند موجود در دستور غذا را کاهش دهید. من همیشه این کار را انجام می دهم.
  • همچنین جایگزینی شکر تصفیه شده با شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا ، عسل یا شکر نارگیل را در نظر بگیرید.
  • در حالی که این میوه به طور طبیعی شیرین است ، هنگام افزودن موز ، انواع توت ها یا هر میوه دیگر می توانید قند موجود در دستور غذا را به راحتی کاهش دهید.

هنگامی که قند خود را کاهش می دهید ، بدن شما تنظیم می شود و احساس می کنید یک سیستم هشدار داخلی برای مواردی که خیلی شیرین است دارید. ممکن است زبان شما سوزن سوزن شود ، ممکن است دچار سردرد شوید. نکته نهایی این است که ما در مورد میزان قند موجود در بدن خود انتخاب داریم. از کار بر روی دستور العمل هایی که حاوی شیرین کننده های تصفیه نشده و مقدار قابل توجهی از مواد مغذی هستند بسیار هیجان زده هستم ، به طوری که هر چیزی که روی جعبه و میز ناهار بچه قرار می دهید ، به خانواده شما تغذیه ای را می دهد که سزاوار آن هستند.

بیا آشپزی کنیم!

مواد لازم برای تهیه نان موز بلوبری تهیه شده از آرد جو دوسر

مواد تشکیل دهنده و گزینه ها

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • موز – طبیعتاً به خودی خود شیرین است! دستور العمل های زیادی وجود دارد که از موز به تنهایی به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. برای داشتن نان موز خوب ، باید مطمئن شوید که موز قهوه ای یا حداقل قهوه ای رنگ است. این یک مقدار شیرینی به آن می افزاید و اطمینان می دهد که موز به راحتی له می شود!
  • جو دو سر جو دوسر برای این دستور غذا بهتر است یا آرد جو دوسر. با مخلوط کردن جو دوسر ، یک خمیر سریع جو دوسر تهیه خواهید کرد. توصیه می کنم از “جو دوسر سریع” دوری کنید. وقتی مخلوط و در غذاهای پخته استفاده می شود ، می تواند کمی چسبناک باشد.
  • تخم مرغ – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ.
  • شکر نارگیل این انتخاب مورد علاقه من برای شکر تصفیه نشده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو – روغن نارگیل نیز کار می کند ، یا کره
  • شیر جو دوسر – یا هر شیری که در دست دارید.
  • عصاره وانیل و بادام اضافیT – افزودن کمی عصاره بادام به نان موز یک جادوی محض است.
  • بلوبری من در این دستور غذا از تازه استفاده کرده ام ، اما شما به راحتی می توانید از یخ زده نیز استفاده کنید.

ابزارهایی که استفاده می کنید:

نان موز بلوبری ساخته شده از آرد جو دوسر تازه در فر در یک تابه نان آبی

طرز تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن با آرد جو دوسر

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • یک قالب استاندارد نان را با کاغذ روغنی بچسبانید.
  • موزها را با چنگال در یک کاسه مخلوط کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر و عصاره را مخلوط کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مواد خشک: آرد جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را در مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

آرد زغال اخته موز ساخته شده از آرد جو دوسر با زغال اخته

  • روی زغال اخته تا کنید و مقداری را ذخیره کنید تا روی آن تزئین شود.
  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز بیرون بیاید ، بپزید.

خمیر نان موز بلوبری تهیه شده از آرد جو دوسر

نکاتی در مورد تهیه نان مرطوب بدون گلوتن از موز بلوبری

  1. زیاد پخت نکنید این قانون طلایی است. اگر آن را برای مدت طولانی در فر بگذارید نان خشک می شود و رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. دستور العمل را دنبال کنید و همه مواد مایع را در آن قرار دهید. این باید اطمینان حاصل کند که نان موز مرطوب و نرم دارید.
  3. خمیر را زیاد کار نکنید. پس از مخلوط کردن مواد ، خمیر را در قالب بریزید و بپزید. خمیر بیش از حد ساخته شده از آرد جو دوسر می تواند بافتی چسبناک ایجاد کند.

نمایی از نان موز بلوبری آرد جو دو سر از آن جدا شده استسوال کلی:

طرز تهیه آرد جو دوسر:

به سادگی 1 فنجان جو دوسر را اندازه بگیرید ، در مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و مخلوط کنید تا جو دو سر شبیه آرد شود. این ساده است!

چه چیزی باعث می شود این دستور نان موز بلوبری فاقد گلوتن باشد؟

این نان موز بلوبری از آرد جو دوسر تهیه شده است که می توانید با جوشاندن جو در مخلوط کن تهیه کنید. مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

جو دوسر به طور طبیعی حاوی گلوتن نیست ، اما اغلب در مراکزی که گندم را پردازش می کند و/یا نگرانی هایی در مورد آلودگی متقابل وجود دارد ، پردازش می شود.

آیا برای تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن باید از آرد جو دوسر استفاده کنم؟

شما می توانید از هر نوع آرد بدون گلوتن استفاده کنید ، اما من دوست دارم یک دستور العمل به طور خاص با استفاده از آن آرد پیدا کنم. این دستور غذا با استفاده از آرد جو دوسر آزمایش شد.

خرده های ضخیم نان موز بلوبری که از آرد جو دوسر تهیه شده استآیا می توان از بلوبری یخ زده برای نان موز بلوبری استفاده کرد؟

بله ، می توانید از زغال اخته یخ زده استفاده کنید ، اما بهتر است آن را یخ زده و مایع اضافی را تخلیه کنید.

نحوه سرو نان موز بلوبری

نان موز را به عنوان کلوچه یا اسفنج سرو کنید. کره و مربا یا پنیر خامه ای که به عنوان اسپری سرو می شود ، همراه خوبی برای این نان است. همچنین می تواند به عنوان دسر با قهوه یا چای سرو شود.

بهترین راه برای ذخیره نان موز بلوبری

کالاهایی که با استفاده از آرد جو دوسر پخته می شوند به سرعت خراب می شوند. حداکثر 5 روز در یخچال و تا 2 روز در بالای میز (خوب بسته بندی شده) نگهداری کنید.

آیا می توانم نان موز بلوبری بدون گلوتن را فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد می شود. توصیه می کنم نان را در سارن بپیچید و سپس نان را در کیسه فریزر قرار دهید. این روش باعث می شود که نان به خوبی منجمد شود. برای ذوب شدن ، نان را از فریزر خارج کرده و بگذارید چند ساعت روی پیشخوان آب شود.

حفظ:

  • آرد جو دوسر یک جایگزین عالی در محصولات پخته شده است.
  • بلوبری نان موز را بهتر می کند
  • نان موز خود را بیش از حد نپزید
  • همیشه هنگام نگهداری نان موز خود را به درستی بپیچید ، محصولات پخته شده آرد جو دوسر بهتر است در یخچال نگهداری شوند
  • این نان موز یک میان وعده عالی در پایان روز با یک فنجان چای است

بلوبری روی سطح سفیدNerd Corner Corner

زغال اخته (معروف به شکوفه) قدرت آنتی اکسیدانی شما:

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد مضر ، مزایای سلامتی زیادی را به همراه دارند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و ممکن است در برابر بیماری های مزمن محافظت کنند.

بلوبری حاوی انواع خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام فنول ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

آنتی اکسیدان های موجود در غذا با چیزی به نام مقیاس ORAC اندازه گیری می شود. ORAC ، مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن ، یک آزمایش آزمایشگاهی است که “تلاش می کند” ظرفیت آنتی اکسیدانی کل یک غذا را اندازه گیری کند.

محققان ORAC از مرکز ژان مایر پیشنهاد می کنند که افزایش مصرف روزانه بین 3000 تا 5000 واحد ORAC تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت آنتی اکسیدان های پلاسما و بافت دارد.

زغال اخته وحشی دارای ارزش ORAC 9،621 (در هر فنجان) و بلوبری غیر وحشی 46669 است. هم نمره بسیار بالایی دارد و هم راهی عالی برای به دست آوردن آنتی اکسیدان های حمایتی برای سلامتی است.

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور غذا:

این دستور فاقد گلوتن و گیاهی است.

  • گیاه خواری – در این دستور ، تخم مرغ های سنتی را با تخم کتان جایگزین کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را جایگزین آرد جو دوسر کنید.

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت:

اسکون خامه ترش بلوبری

بلغور جو دوسر و کرم پخته شده

کیک زغال اخته Bundt بدون گلوتن

کلوچه هلو و بلوبری

نمای نزدیک نان موز بلوبری آرد جو دوسر با مقدار زیادی زغال اخته اضافی در بالا

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این نان موز بلوبری بدون گلوتن را با دستور آرد جو دوسر امتحان کنید! وقتی درست کردید ، یک عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را نشان دهم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کردند!

آرد جو دوسر نان موز بلوبری ، برش های ضخیم ، در زمینه سفید

نان موز بلوبری بدون گلوتن با آرد جو دوسر

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

این نان موز فوق مرطوب و بدون گلوتن کاملاً با زغال اخته آبدار می ترکد. یک مربا با آرد جو دوسر و روغن آووکادو ، یک تکه از این نان موز بلوبری راهی عالی برای شروع روز شماست.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پختن 45 دقیقه

عادت زنانه خوب پخته شد

غذا آمریکایی

وعده های غذایی 8 ضخامت برش

کالری 242 کیلوکالری

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  • یک تابه نان را با کاغذ روغنی بچینید.

  • موز را در یک کاسه خرد کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، عصاره بادام ، عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. خوب بزنید تا مخلوط شود
  • در یک کاسه جداگانه ، آرد جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را روی آن بریزید تا خشک شود و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • در بلوبری تا کنید.

  • خمیر را در قالب نان آماده شده بریزید ، روی آن شکر نارگیل بپاشید.

  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز بیرون بیاید ، بپزید.

یادداشت

باقی مانده و ذخیره سازی:
برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

خدمت: 1قطعهکالری: 242کیلوکالریکربوهیدرات ها: 36آرهپروتئین: 5آرهچربی: 10آرهچربی های اشباع شده: 1آرهچربی های غیر اشباع: 2آرهچربی اشباع شده: 6آرهچربی های ترانس: 1آرهکلسترول: 47میلی گرمسدیم: 270میلی گرمپتاسیم: 298میلی گرمفیبر: 4آرهقند: 14آرهویتامین A: 113IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 40میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه ریزی غذا به شما کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان (عمدتا گیاهی) من ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه برای شما مناسب است



دیدگاهتان را بنویسید