نان نارگیلی گیلاس – ترکیب کلی


نان نارگیلی گیلاس

نان نارگیل گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا روی زمین نیست؟

این نان فاقد گلوتن ، لبنی و گیاهی است و دارای خواص پپیتا ، سیب و گیلاس شیرین است. توصیه می کنم آن را خرد کرده و با روغن نارگیل در بالا (اموم) برشته کنید.

نکته حرفه ای: دو نان بپزید ، یکی را منجمد کنید و وقتی برای ناهار نیاز دارید با کاپای بعد از ظهر خود آن را برش دهید. البته گرم دیگر را بخورید.

gf/df/وگان
(10 برش ایجاد می کند)

مولفه:

1 فنجان آرد GF Self Rising
1 فنجان شیر بادام
3 قاشق غذاخوری شکر نارگیل
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 پیمانه پپیتاس
1 سیب بزرگ ، رنده شده
فنجان نارگیل (خشک شده)
گیلاس گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر 180*.

یک قالب نان به ابعاد 13 در 23 سانتی متر را با کاغذ پخت بچینید.

همه مواد (به جز گیلاس) را در یک کاسه مخلوط کنید. خوب ورز دهید. گیلاس را به آرامی داخل مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و 40 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود.

قبل از برش دادن اجازه دهید کمی سرد شود. از گرم یا سرد لذت ببرید.

برای خوشمزه شدن چای بعد از ظهر ، این مربع های نارنجی کنجد یا حتی میله های صبحانه Cherry Crumble را امتحان کنید. اما اگر دوست دارید شیرین کننده عصرانه خود را بنوشید ، اسموتی موز بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید