پای موس کره کره بادام زمینی شکلات


کل زمان:*خیساندن مورد نیاز است

  • مواد تشکیل دهنده پوسته:
  • 18 شکلات جو بدون گلوتن تریدر جو (Sub Newman’s Own Newman O یا Oreos)
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • مواد پر کننده:
  • 1 فنجان بادام زمینی خام
  • 19 اونس توفو متوسط (معمولاً فقط می گوید “توفو” ؛ بافت بین ابریشمی و سفت است)
  • 6 قاشق بزرگ پودر کره بادام زمینی (من از PB2 Pure استفاده می کنم ، در زیر پیوند خورده است)
  • 3/4 فنجان کره بادام زمینی بدون شیرین بدون نمک
  • 1/2 فنجان شیرین کننده گرانول Monkfruit
  • 1 فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق عصاره وانیل
  • جایگزین: بادام زمینی بو داده برای عسل *غیر گیاهی *
  • تجهیزات خاص قالب کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. بادام زمینی ها را در یک کاسه مخلوط کن بریزید و با آب دمای اتاق بپوشانید. روی پیشخوان در مکانی سایه دار قرار دهید تا 4-6 ساعت خیس بخورد. آبکشی و تخلیه کنید.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (در صورت استفاده از سیلیکون لازم نیست. روی ورقه پخت قرار دهید.
  4. کوکی ها را به یک زیپلاک یک گالنی اضافه کنید ، آب بندی کنید و با استفاده از چکش گوشت یا سایر اجسام سنگین به حالت خمیری در آورید (فقط مطمئن شوید که چیزی شکستنی نیست!) در یک کاسه مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. تکان دهید تا ترکیب شود. باید شبیه ماسه مرطوب باشد. توجه: این فرآیند را می توانید در غذاساز نیز انجام دهید.
  5. پوسته را محکم روی قالب کیک خود بفشارید و آن را به صورت یکدست درآورید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. کنار بگذارید تا 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود ، سپس در حین پر کردن در یخچال قرار دهید.
  6. در مخلوط کن پرقدرت ، بادام زمینی خیس خورده و تمام مواد باقی مانده موس را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا کاملاً صاف و ابریشمی شود ، با استفاده از دستکاری و/یا خراش دادن. وقت بگذارید – ما موس ضخیم نمی خواهیم!
  7. پوسته را بردارید و مواد را روی آن بریزید. در صورت استفاده ، یک لایه سخاوتمندانه بادام زمینی بو داده عسل اضافه کنید.
  8. روی پای را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب آن را فریز کنید. صبح: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کرده اید ، می توانید قالب را فوراً بردارید و پای را در یک بشقاب بزرگ/ظرف سرو بریزید. اگر از قالب معمولی استفاده می کنید ، می توانید بگذارید یک ساعت بماند ، سپس داخل قالب برش بزنید تا برداشته شود.
  9. غذاهای باقیمانده در یخچال تا یک هفته نگهداری می شوند یا تا 4 ماه در یخچال نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید