پخت ماکارونی بیسکویت بیسکو بیسکی پنیر با پروتئین بالا


من انواع مختلف ماکارونی را آزمایش کرده ام – پروتئین بسیار بیشتری و اغلب قابل هضم تر از ماکارونی سنتی گندم. برخی از پروتئین نخود ساخته شده اند ، برخی از عدس استفاده می کنند ، برخی دیگر از دانه ها و آرد کنیاک با محتوای بسیار کم کالری تهیه شده اند (نسخه من آنها را رشته فرنگی صفر می نامد – دقیق نیست ، اما اصل آن را می فهمید) دریافت کنید). غالباً پروتئین های اصلی با پروتئین بالا هنوز بر پایه گندم هستند اما به شکل آرد ، جو و جو دوسر یا نخود فرنگی تکمیل می شوند.

من با هضم ماکارونی مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران WLS این کار را انجام می دهند ، بنابراین این تغییرات می تواند ماکارونی را در منوی بعد از عمل که در آن فراخوانده شده است ، قرار دهد. من از زمانی که با پروتئین زیاد و “نیش” اضافی هنگام پختن اغوا می شوم ، آنها را امتحان می کنم.

من به دنبال یک دستور العمل بودم که تقریباً همه را از نظر مناسب نشان دهد و معتقدم که این یک جامع خوب است. این شامل یک سس گوشت است – با استفاده از گوشت گاو ، اما سس به سبک کباب نیز حاوی بیکن است که سپس با مقداری پنیر سرو می شود و پخته می شود (با ماکارونی تا زمانی که طلایی و حباب دار شود). می توانید آن را خیلی زودتر آماده کنید و در صورت تمایل می توانید تمام ظرف را فریز کنید. من دوست دارم سس را درست کنم و آن را فریز کنم و سپس وقتی وقت دارم ماکارونی را تازه برای مونتاژ بپزم ، اما به هر صورت کار می کند.

من از بیکن دودی برای طعم بیشتر کباب استفاده می کنم و روی آن پنیر سفت نیمه چرب قرار می دهم – شما می توانید از دودی استفاده کنید تا دود بیشتری از بین برود ، اما بگذارید به خوبی ذوب شود تا خنک شود. لازم است. فکر نمی کنم به غذاهای جانبی احتیاج داشته باشد ، کمی سالاد ذخیره کنید ، اما اگر دوست دارید می توانید سبزیجات سبز پخته شده را اضافه کنید. و البته اگر می توانید تحمل کنید و از آن لذت ببرید ، می توانید آن را با ماکارونی ساده درست کنید.

پخت ماکارونی بیسکویت بیسکو بیسکی پنیر با پروتئین بالا

مولفه

متریک/ایالات متحده

4 برش بیکن دودی ، چربی بریده و خرد شده

450 گرم / 1 پوند گوشت گاو چرخ کرده بدون چربی اضافی

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / فنجان پاساتا (گوجه فرنگی خرد شده)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا شربت بدون قند)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا لعاب بالزامیک

4 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی

1 قاشق چایخوری خردل درست شده

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

250 گرم پاستای پروتئینی دلخواه (من از پن پروتئین بالا استفاده کردم)

100 گرم / 4 اونس پنیر سخت کم چرب ، خرد شده یا خرد شده

2 پیاز سبز ، خرد شده

روش

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد/400 درجه فارنهایت/گاز 6 گرم کنید.
  2. بیکن را در یک تابه نچسب قرار دهید و روی شعله متوسط ​​بپزید تا طلایی رنگ شود و ترد شود. با قاشق شکاف دار بردارید و کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای و نرم شوند.
  4. گوجه فرنگی و 350ml/1½ فنجان آب ، رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت شکر ، پاپریکا ، خردل ، سیر ، ترشی و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بیکن پخته را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و بجوشانید ، گاهی اوقات هم بزنید تا کمی غلیظ شود ، حدود 15-20 دقیقه.
  5. در همین حین ، ماکارونی را طبق دستور بسته (تا زمان دندانه) بپزید و کنار بگذارید.
  6. پاستا را با سس پخته مخلوط کرده و به یک ظرف پخت بزرگ منتقل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی مخلوط کرده و بقیه را روی آن بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و کمی طلایی شود در فر بپزید.
  7. برای سرو با پیاز سبز بپاشید.

خدمت می کند 6

بخش WLS:

*مناسب برای انجماد

کالری در هر وعده: 285

پروتئین: 31.8 گرم

کربوهیدرات: 18.5 گرم (5.5 گرم قند)

چربی: 8.9 گرم

دستور و تصویر © کپی رایت Bariatric Cookery (UK) Ltd.

دیدگاهتان را بنویسید