چاشنی گیاهی با کلم پیچ و پیکن


هر چیزی که شما می توانید بسازید ، من می توانم گیاه خوار کنم … حتی در تعطیلات! به همین دلیل من می خواستم یک غذای گیاهی خوشمزه و رضایت بخش با Kale and Pecans تهیه کنم که فقط از 9 ماده اصلی (به علاوه نمک ، روغن و غیره) برای ارتقاء غذای معمولی تعطیلات استفاده می کند.

به عنوان یک متخصص تغذیه و گیاه خوار ، نظرات قوی در مورد غذاهای تعطیلات دارم. اولین؟ آنچه ما به عنوان غذای جانبی تعطیلات می نامیم در واقع ستاره نمایش است. تنوع طعم و بافت و رنگ در بشقاب من همیشه مورد علاقه من بوده است. دومین؟ این که باید هر چیزی را که بیشتر برای غذاهای تعطیلات خود دوست دارید ، بخورید ، خواه سرخ کرده های آب نبات شده ، رولت های نرم ، یا سالاد کلم پیچ.

برای من ، این بدان معناست که من غذاهای اصلی مورد علاقه خود را مانند سبزیجات و نان های جوانه زده آماده کنم تا مانند همه غذاهای اصلی تعطیلات غنی ، خوش طعم و به یاد ماندنی باشند. بنابراین ، من بسیار هیجان زده هستم که اولین دستور تهیه چاشنی گیاهی خود را با همکاری دوستانم در نانوایی Silver Hills به اشتراک بگذارم.

آنچه شما برای تهیه چاشنی گیاهی نیاز دارید

مانند بسیاری از جاهای تعطیلات ، چاشنی ها اغلب “به اشتباه گیاهی هستند”. بنابراین من آن را با کلم پیچ lacinato ، که شیرین تر از پسر عموی فرفری اش ، و پیکانی غنی و خوش طعم است ، پوشیدم.

جدا از مواد اصلی مانند نمک و روغن ، این چاشنی فقط به 9 ماده اصلی و زمان پخت حدود 30 دقیقه نیاز دارد. فرض کنید روغن ، نمک دارید ، مخمر تغذیه ایپودر سیر و پودر پیاز در خانه ، موارد زیر را در لیست مواد غذایی خود قرار دهید:

  • نان غلات جوانه زده Silver Hills: نان برش خورده مورد علاقه من. استفاده از نان جوانه زده بافت دلپذیر و هرگز نمدار را تضمین می کند و فیبر بالایی دارد که به سیر و راضی نگه داشتن شما کمک می کند!
  • لاسیناتو کلم: این نوع جوانه ناهموار و برگ بلند از کلم پیچ فرفری غنی تر و شیرین تر است و برای شکاکان کلم پیچ نیز عالی است.
  • پیاز و سیر: این طعم دهنده ها فوق ستاره های غنی از مواد مغذی هستند که به ایجاد رطوبت نیز کمک می کنند تا مواد شما خشک نشوند.
  • جعفری: معطر و خوشمزه ، کرفس برای بافت بسیار مهم است. آیا کرفس را دوست ندارید؟ پیاز رازیانه را امتحان کنید!
  • گردوی آمریکایی: شیرین و ترد ، آنها برای من عطر و طعم بسیار خوبی هستند. سعی کنید گردو را جایگزین کنید ، اما ممکن است بخواهید برای مقابله با هرگونه طعم تلخ ، یک قطره کوچک (شاید 1-2 قاشق چای خوری) شربت افرا به مخلوط سبزیجات خود اضافه کنید.
  • مریم گلی تازه و آویشن: اینها واقعاً طعم آن چاشنی را می دهند. شما می توانید خشک شده را کاملاً جایگزین کنید ، اما تازه حتی خوشمزه تر است.
  • کنسانتره Bouillon: سلاح مخفی من برای ایجاد سلیقه “گوشتخواران مورد تأیید”. من استفاده می کنم بهتر از بولون مرغ گیاهخواری در اینجا تمرکز دارد ، اما شما می توانید آب سبزیجات سنتی را جایگزین آب و ترکیب غلیظ کنید.
چاشنی گیاهی

نکات تعطیلات گیاهخواری

اگر برای اولین بار در طول تعطیلات برای مهمانی گیاه خوار یا گیاهی غذا می پزید-یا شاید این اولین تعطیلات شما فقط برای گیاهان باشد-ممکن است سوالی داشته باشید! من نکاتی را در اینجا دارم ، اما با خیال راحت هر گونه سوال در مورد آشپزی در تعطیلات را در نظرات بنویسید و من خوشحال می شوم که به آنها پاسخ دهم تا بتوانید یک جشن فوق العاده خوشمزه از گیاهان را داشته باشید!

اول کار های مهم: همانطور که در بالا گفتم ، شما احتمالاً در نیمه راه رژیم غذایی پر از گیاه هستید ، زیرا بسیاری از غذاهای جانبی سنتی مانند سس کرنبری و پوره سیب زمینی به اشتباه گیاهی هستند یا در واقع گیاهخواری هستند ، مانند دوغ یا شیر گیاهی. با تعویض ساده نزدیک است به آن

دوم ، در اصلی شما. چند راه برای نمایش سناریوی غذای اصلی وجود دارد. ساده ترین؟ از Tofurky Roast یا چیزی شبیه آن استفاده کنید. آنها فنجان چای همه نیستند ، اما من سالهاست آنها را می خورم ، آنها برای من مورد علاقه نوستالژیک هستند. یک گزینه دیگر این است که یک غذای اصلی را از ابتدا درست کنید ، مانند نان عدس ، فلفل دلمه ای یا گل کلم سرخ شده کامل.

اما میدونی چیه؟ اگر 3-4 ظرف سبزیجات روی میز دارید … واقعاً به چیز دیگری احتیاج ندارید! مخصوصاً اگر این چاشنی را می خورید. از آنجا که با نان جوانه زده تهیه می شود ، فیبر و پروتئین گیاهی را به شما می دهد که در واقع عالی است. با سالاد ، آب میوه و یک یا دو ظرف سبزیجات ، ممکن است تصمیم بگیرید که ایده پروتئین اصلی را به کلی کنار بگذارید.

آشپزی برای شرکت مختلط؟ من واقعاً تنها گیاهخوار در خانواده ام هستم … بنابراین روشی که ما در گذشته انجام داده ایم این است که همه دستور العمل های خانواده من به جز پروتئین ، گیاهی هستند. اگر به طور معمول بوقلمون می پزید اما مهمانان گیاهی دارید ، از مواد گیاهی برای تعطیلات معمول خود استفاده کنید تا آنها بتوانند از انواع غذاها بدون یک تن کار اضافی لذت ببرند.

آیا شما مهمان گیاهی در یک شام تعطیل هستید؟ من از طرفداران زیادی هستم که وقتی میزبان خود را مطلع می کنید که گیاه خوار هستید یا گیاه خوار ، یک غذای بیاورید. این چاشنی علاوه بر سبزیجات و سالاد ، یک گزینه عالی و پر کننده نیز خواهد بود. به علاوه ، وقتی همه آن را بچشند ، متوجه می شوند که تعطیلات گیاهی چقدر می تواند خوش طعم باشد! نکته داغ: مقداری آجیل برشته بخرید تا در ساعت کوکتل نیز عرضه شود. اگر همه چیزهایی که روی میز است سرخ کرده باشد ، آنها شما را سیر نگه می دارند.

به دنبال دستور العمل های تعطیلات گیاهی بیشتر هستید؟ اینها را امتحان کنید:

چاشنی کلم گیاهی گرم

دستور چاپ
دستور پین

چاشنی گیاهی با کلم پیچ و پیکن

این غذای گیاهی خوشمزه و آسان برای تهیه ، مطمئناً مورد علاقه تعطیلات خواهد بود.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پختن45 دقیقه

کل زمان1 منابع انسانی 15 دقیقه

عادت زنانه: غذای اصلی ، غذای جانبی

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلید واژه ها: کلم پیچ ، Pecans ، دانه های جوانه زده ، چاشنی

ترجیح رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 8 وعده های غذایی

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مولفه

  • 10 تکه نان غله ای نانوایی Silver Hills من از mac flax استفاده کردم
  • 1 دسته بزرگ کلم پیچ lacinato ساقه ها و برگها از هم جدا می شوند
  • من فنجان روغن زیتون خالص اضافی جداگانه، مجزا
  • 1 پیاز زرد بزرگ قطعات
  • 2 دنده کرفس دنده قطعات
  • 4 میخک ها سیر بریده نشده
  • 1 فنجان گردوی ریز ریز شده
  • 1 قاشق سوپخوری مریم گلی خرد شده تازه یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ مریم گلی خشک شده
  • 1 قاشق سوپخوری آویشن خرد شده تازه یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) آویشن خشک شده
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق کوچک نمک
  • یک و نیم قاشق کوچک پودر سیر
  • یک و نیم قاشق کوچک پودر پیاز
  • 1 فنجان اب
  • 1 قاشق کوچک کنسانتره آبگوشت وگان “مرغ” من بهتر از Bouillon استفاده کردم

دستورالعمل ها

  • نان را به مکعب های تقریباً یک اینچی برش دهید و بگذارید یک شب خشک شود.

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید و یک ظرف پخت 9 * 13 را کمی با روغن چرب کنید. ساقه های کلم پیچ را ریز خرد کنید و برگها را به قطعات 1/2 اینچی (1 سانتیمتر) برش دهید.

  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ، ساقه کرفس و کلم پیچ را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و براق شود ، در حالی که گهگاه هم می زنید (حدود 7-10 دقیقه).

  • برگ کلم پیچ و سیر را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا کلم پیچ نرم شود (حدود 2-3 دقیقه). مریم گلی ، آویشن ، مخمر تغذیه ای ، نمک ، پودر سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. یک دقیقه تکان دهید تا مخلوط شود. از روی حرارت بردارید

  • مکعب های نان را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کنسانتره بولین را با آب مخلوط کرده و روی نان بریزید و روی آن بریزید. مخلوط سبزیجات را به نان اضافه کرده و بریزید.

  • مواد را در یک ظرف چرب شده قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) باقی مانده روغن را روی آن بریزید. ظرف را محکم در فویل قلع بپیچید. به مدت 30 دقیقه بپزید ، فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا بالای چاشنی قهوه ای طلایی و ترد شود.

یادداشت

این چاشنی را می توانید صبح تهیه کنید و درست قبل از سرو درست کنید ، اما حتی در دمای اتاق مزه آن عالی است. بنابراین اگر بیش از حد برای مدت زمان فرار می کنید ، آن را قبل از بقیه ظرف های خود بپزید و قبل از سرو بگذارید بماند.
من آن را پیدا می کنم بهتر از بولون بسیار خوشمزه تر از آب بسته بندی شده است ، اما اگر آن را ندارید ، فقط 1 فنجان آب سبزیجات را جایگزین آب + کنسانتره کنید.

دیدگاهتان را بنویسید