چگونه می توان «آبجو» را با کره محلی تهیه کرد


هر پاییز ما می خواهیم همه فیلم های هری پاتر را ببینیم. شخص دیگری؟

نقاط ضعف زیادی برای این فیلم ها وجود دارد ، و ما برای این کار اینجا هستیم! که ، با توجه به اینکه ماه سپتامبر است و همه ، به همین دلیل است که این کتاب آشپزی توجه ما را به خود جلب کرد (طرفداران HP متحد شوید!):

پنجاه دستور ساده و جادویی برای جادوگران و جادوگران جوان؟ بله لطفا! از صبحانه گرفته تا دسرها ، از میان وعده ها تا غذاهای اصلی ، کتاب آشپزی غیر رسمی هاگوارتز برای کودکاناین چنین است ، بسیار سرگرم کننده و آموزنده است. شما و بچه های خود اصطلاحات جدید آشپزی و آشپزخانه را با دستور العمل هایی که دارای پیچیدگی زیادی هستند ، خواهید آموخت تا همه سرآشپزهای بچه و معجون گران آنها (والدین AKA) بتوانند کاری شگفت انگیز انجام دهند.

یک دستور العمل ساده و سرگرم کننده برای “آبجو” کره ای که توجه ما را به خود جلب کرد – که به دلیل این که برای بچه ها است – در واقع اصلا آبجو نیست. در عوض ، این یک لیوان پر از خوبی است که می توانید در حالی که تظاهر می کنید در Three Broomsticks Inn یا هر نوار جادوگری فانتزی دیگری هستید ، آن را میل کنید.

آبجو کره ای در یک لیوان

عکس از روزنامه اولیس پرس منتشر شده است

خوشمزه به نظر می رسد ، اینطور نیست ؟! آنقدر کوبنده و سرگرم کننده. و ما می خواهیم شما آن را امتحان کنید!

خوشبختانه ، به ما اجازه داده شد که این دستور خوشمزه “آبجو” را از ناشر با شما به اشتراک بگذاریم. بنابراین ، بهترین جادوگر یا کلاه جادوگر ، روپوش و لیوان بزرگ خود را بگیرید و بیایید برای Butterbeer تشویق کنیم!

دستور پخت کره “آبجو”

این غذای مورد علاقه جهان شگفت انگیز ، این دستور العمل “آبجو” به شما امکان می دهد هر زمان که می خواهید ، از یک فنجان پر از نعناع خوشمزه لذت ببرید ، حتی اگر در یک بار جادوگری نیستید.

عادت زنانه: نوشیدنی

کلید واژه ها: آبجو ، آب کره

خدمات: 4

  • 1/2 فنجان کره (1 عدد)
  • 1 فنجان شکر قهوهای
  • 1 قاشق نمک کوشر
  • 2 قاشق عصاره وانیل
  • 1 فنجان کرم شلاق سنگین
  • 20 oz لیموترش سودا لیمو
  • یخ
  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​تا کم ، کره را ذوب کنید.

  • وقتی کره ذوب شد ، شکر قهوه ای ، نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.

  • مخلوط را به مدت 5 دقیقه بپزید ، تا شکر قهوه ای کاملاً حل شود.

  • خامه را با همزن برقی بزنید و به مدت 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

  • اجازه دهید این مخلوط به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

  • وقتی سرد شد ، به 4 لیوان بزرگ نیمه پر از یخ تقسیم کنید.

  • به آرامی نوشابه را پر کنید ، اما مراقب باشید که بیش از حد پر نشود ، زیرا مخلوط حباب زده و کف می کند! هم بزنید تا مخلوط شود و لذت ببرید.

با تشکر فراوان از آلنا الحطالانی و Ulysses Press که به ما اجازه دادند این دستور “آبجو” باترسکوت را به اشتراک بگذاریم. غذاهای مورد علاقه دیگر خانواده شما چیست؟ این قطعاً یکی از موارد مورد علاقه جدید ما خواهد بود! –جین

گزیده ای از کتاب آشپزی غیر رسمی هاگوارتز برای کودکان نوشته آلنا الحطلانیبه حق چاپ © 2021 Ulysses Press. با مجوز Ulysses Press تجدید چاپ شد. نیویورک ، نیویورک همه حقوق محفوظ است.

دستور العمل های خوشمزه تر پاییز



دیدگاهتان را بنویسید