کاسه نخود کبابی فلافل – امی لونگارد



کاسه نخود پخته فلافل

4 تا 6 وعده مصرف می کند

مولفه:

مواد لازم سالاد:
نخود بو داده فلافل (دستور تهیه را در زیر ببینید)
1 – 2 فنجان غلات دلخواه ، پخته شده
4-6 فنجان سبزیجات برگ دار مخلوط
1 خیار ، ورقه شده
1 پیمانه گوجه فرنگی انگور ، نصف شده
چغندر ترشی ، ترشی یا سایر سبزیجات ترشی یا تخمیر شده ، برای تزئین
نعناع یا جعفری خرد شده ، برای تزئین
کنجد یا قلب کنفی ، برای تزئین

پانسمان تاهینی:
1/3 فنجان تاهینی
آب نصف لیمو
سیر خرد شده 1-2 حبه
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/4 قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل قرمز

جهت:

برای تهیه سس تاهینی: یا همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود یا همه مواد را در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری با هم مخلوط کنید. آب بیشتری اضافه کنید تا پانسمان شل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید. به یک ظرف بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شود.

برای جمع آوری سالاد: ابتدا با اضافه کردن 1/4 فنجان غلات دلخواه و 1/4 فنجان نخود بو داده فلافل به یک کاسه سوپ بزرگ (این مواد را می توان گرم یا سرد مصرف کرد) اضافه کنید. سپس حدود 1 فنجان سبزیجات برگ دار و یک مشت خیار و گوجه فرنگی اضافه کنید. قسمت بالایی از پانسمان را روی آن بریزید و کاسه خود را با هر تعداد چغندر ترشی و جعفری که مناسب می دانید تزئین کنید. روی آن مقداری دانه کنجد بپاشید.

****

نخود بو داده فلافل

مولفه:

2 قوطی نخود یا 3 فنجان نخود پخته
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب نصف لیمو
1/2 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
3 حبه سیر ، چرخ کرده
1 1/2 قاشق چایخوری زیره
گشنیز 1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
کمی فلفل قرمز

جهت:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا یک لایه سیلیکونی بپوشانید. در صورت استفاده از کنسرو نخود ، نخودها را بشویید و آبکش کنید.

نخود ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پیاز ، سیر ، زیره ، گشنیز ، نمک ، فلفل و سرخ کرده را در یک کاسه متوسط ​​تا بزرگ بریزید و هم بزنید تا همه نخودها به طور یکنواخت پوشیده شوند.

نخودها را به ورقه پخت آماده شده منتقل کرده و به صورت یکنواخت پهن کنید.

به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید ، هر بار نصف راه را هم بزنید. بسته به میزان خشک و ترد بودن آن ، ممکن است لازم باشد نخودها را حتی بیشتر بپزید. این بستگی به ترجیحات شخصی و همچنین گرمای فر شما دارد. معمولاً 40 دقیقه کافی است ، اما من آنها را حتی بیشتر تفت داده ام تا یک ترد خوب داشته باشم!

از این نخودها به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا میان وعده لذت ببرید. آنها را در ظرف دربسته در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم لذت بردید ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، یک دوره تصادف در زمینه سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذای گیاهی. برای اطلاعات برنامه اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید بپیوندید انجمن دستیابی به موفقیت گیاهی در فیس بوک جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید