کرانک کاکائویی توت فرنگی #یکشنبه شام ​​#FL توت فرنگی


این پست حمایت مالی می شود توت فرنگی فلوریدا در ارتباط با کمپین رسانه های اجتماعی از طریق Sunday Supper LLC. همه نظرات متعلق به من است.

در حالی که بهار در میشیگان فاصله زیادی دارد ، من می توانم فصل را با توت فرنگی از فلوریدا میل کنم. فصل آنها از دسامبر تا آوریل است ، و من توت فرنگی های خوشمزه (و فروش) در فروشگاه های مواد غذایی محلی خود می بینم.

فروش توت فرنگی در جشن های خانوادگی

پس چرا از فروش استفاده نکنید و انبار نکنید؟ یک راه آسان برای حفظ طعم این است که آب آنها را کم کنید.

چگونه آب توت فرنگی را کم کنیم

توت فرنگی شسته شده. بسیار زیبا!

توت فرنگی را بشویید و برش دهید.

در یک لایه روی سینی دستگاه خشک کن غذا قرار دهید.

درجه حرارت را روی 135 درجه فارنهایت تا 140 درجه فارنهایت تنظیم کنید و به مدت 7 تا 15 ساعت یا تا زمان خشک شدن آب بدن را خشک کنید. برای آزمایش خشکی ، چند برش را بردارید و بگذارید سرد شوند. رطوبت را با نصف کردن آن بررسی کنید. می تواند انعطاف پذیر باشد اما نباید چسبناک باشد.

هنگامی که خشک شد ، به مدت 30-60 دقیقه در یخچال قرار دهید و در یک ظرف محکم بسته بندی کنید.

در 7 تا 10 روز آینده ، روزانه تکان دهید و تراکم را بررسی کنید. هنگامی که همه آنها خشک و نرم شدند ، بسته بندی محکم تر برای ذخیره سازی است (زیرا هوا در یک کیسه پلاستیکی خارج می شود). بهتر است در مدت یک سال استفاده شود.

کرانک کاکائویی توت فرنگی

یکی از چیزهایی که من در مورد گرانول دوست دارم این است که این یک راه خوشمزه و آسان برای استفاده از هر نوع آجیل/دانه/آردی است که از پروژه های دیگر دارید. برای این دستور غذا تصمیم گرفتم از مواد زیر استفاده کنم. با خیال راحت بسته به آنچه دارید آجیل/دانه های دیگر را جایگزین کنید. اگر پودر کاکائو ندارید ، با خیال راحت پودر کاکائو را جایگزین کنید ، اما باید مقدار آن را دو برابر کنید.

من این کار را درست قبل از رفتن به سفر انجام دادم ، و وقتی برگشتم ، شوهرم فقط نصف ظرف را به عنوان صبحانه خورده بود! او گفت: “خوشمزه بود.” فکر کنم باید چیز دیگه ای درست کنم باید با او موافق باشم ، اما طعم شکلات دارد و توت ها تضاد خوبی با شربت افرا شیرین دارند.

کرانک کاکائویی توت فرنگی

مولفه

  • 3
    فنجان
    آرد جو
  • 1
    فنجان
    قلب دانه کنف
  • 1
    فنجان
    بادام خرد شده
  • 1
    فنجان
    غذای بادام
  • 1
    فنجان
    تکه های نارگیل
  • 2
    کراچی
    پودر کاکائو
  • 1
    قاشق
    دارچین
  • 1
    قاشق
    وانیل
  • 1
    فنجان
    شربت افرا خالص
  • 1
    فنجان
    توت فرنگی خشک شده

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 300F گرم کنید.

  2. در یک کاسه بزرگ ، همه مواد خشک را مخلوط کنید.

  3. وانیل و شربت افرا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  4. روی ورقه بیسکویت بمالید و به مدت 30-60 دقیقه بپزید (بسته به میزان نازکی پوسته ، می توانید در یک تابه 9×13 بپزید) ، اغلب هم بزنید. زیاد کار نکنید

  5. بگذارید کاملاً خنک شود ، بدون مزاحمت. اگر آن را هم نزنید و بگذارید خنک شود ، تکه تکه می شود.

  6. وقتی کاملاً سرد شد ، میوه های خشک را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دربسته و در یک مکان تاریک و خنک به مدت 1-2 هفته نگهداری کنید ، یا چند ماه در فریزر نگه دارید.

  7. روی شیر یا ماست دلخواه سرو کنید.

برای الهام بیشتر از توت فرنگی ، این دستور العمل ها را از وبلاگ نویسان شام یکشنبه بررسی کنید:

{شام یکشنبه HTML}

نحوه نگهداری توت فرنگی

کنسرو کردن

روند آبگیری

جامدسازی

اسید شویی

جنبش شام یکشنبهجنبش شام یکشنبه متعهد است دستورهای خوشمزه ای را برای خوانندگان ما به ارمغان بیاورد که آنها را تشویق می کند تا دور میز خانواده جمع شوند و با هم غذا بخورند. مطالب مورد علاقه خود را در وب سایت شام یکشنبه ما بیابید. همچنین برای ایده ها و الهام بیشتر تابلوی یکشنبه شام ​​Pinterest را بررسی کنید.

آیا دوست دارید به جنبش شام یکشنبه بپیوندید؟ این آسان است با کلیک روی اینجا کلیک کنید: حرکت شام یکشنبه.

در مورد توت فرنگی فلوریدا در اینجا بیشتر بدانید:

فیس بوک – https://www.facebook.com/flastrawberries/

اینستاگرام – https://www.instagram.com/flastrawberries/

Pinterest – https://www.pinterest.com/Flasrawberries/

توییتر – https://twitter.com/FlaStrawberries

YouTube – https://www.youtube.com/user/FLASstrawberrySue/



دیدگاهتان را بنویسید