کلوچه چیپس کره کره بادام زمینی – ترکیب کلی


بیسکویت چیپس کره بادام زمینی

آیا کسی دستور پخت شیرینی با کره بادام زمینی را داده است؟ آره! کتری را روی مردم بیندازید ، زیرا اینجاست!

این بیسکویت های ترد (نه ترد) و کاملاً خوش طعم با کره بادام زمینی فاقد گلوتن و پر از خواص هستند. آنها را (یا دیگران) بسازید.

در حال حاضر ، توصیه من برای کره بادام زمینی همیشه 100 pe بادام زمینی است – هیچ کدام از مشاغل شکر و روغن نباتی اضافه شده ، درست است؟ این کوکی ها کاملاً پروتئینی هستند و تا زمانی که از آنها در حد اعتدال استفاده شود ، امیدوارم پخته شوند چرخش زیاد در محل شما!

12 عدد کوکی درست می کند.

100 گرم پودر بادام
100 گرم شکر نارگیل
250 گرم کره بادام زمینی (برای این دستور غذا ترد ترجیح داده می شود)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
30 گرم آرد ساده بدون گلوتن
2 عدد تخم مرغ
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
80 گرم چیپس شکلات تلخ

بیسکویت چیپس کره بادام زمینی

روش:

فر را روی 180*تنظیم کنید.

یک سینی فر را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر تشکیل شود. مخلوط را حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید – در حالی که فر داغ می شود.

خمیر را به 12 توپ بغلتانید ، آنها را داخل سینی فشار دهید. به مدت 10 دقیقه بپزید.

بگذارید سرد شود

لذت بردن!

PS ؛ اینها ترد هستند (ترد نیستند) بنابراین برای جویدن بیشتر آنها را در یخچال نگه می دارم.

مراقب کوکی های بیشتری هستید؟ این کوکی های عسلی تاهینی بادام زمینی ، یا این کوکی های افرا ، نارنج و خشخاش چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید