کوکی های شکلاتی شکلاتی بدون آرد را خود انتخاب کنید-ماجراجویی-امی لونگارد


مولفه:

3 عدد موز له شده
2 فنجان جو دوسر (من از جو دوسر استفاده کردم ، اما جو دوسر فوری کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی نرم یا ترد (1/2 فنجان PB و 1/2 فنجان tahini یا 1 فنجان آجیل یا کره دانه دیگر به دلخواه)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل خرد شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
چیپس شکلات تلخ بدون لبنیات (کم و بیش به اندازه دلخواه)
نمک دریا (فقط چند قاشق غذاخوری برای افزودن به دستور غذا یا پاشیدن روی آن)

جهت:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا روکش سیلیکونی بپوشانید.

همه اجزا رو باهم مخلوط کن. می توانید مواد لازم برای سایر کره های آجیل یا دانه یا هر ترکیبی از کره های مهره/دانه مورد علاقه خود را اضافه یا حذف کنید و/یا کره بادام زمینی را جایگزین کنید (لطفاً توجه داشته باشید که اگر از کره جایگزین استفاده می کنید – مانند تاهینی – بنابراین ممکن است لازم باشد شیرینی را با شربت افرا یا چیپس شکلات اضافی کمی تنظیم کنید). در عکس بالا می بینید که من تخمه کدو اضافه کرده ام. من دانه های چیا و مقداری دارچین را نیز اضافه کردم. بار دوم که این دستور غذا را تهیه کردم ، کتان ، کنف ، گردو و/یا کشمش را اضافه کردم. خلاق بودن! مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید زیرا این دستور کوکی سنتی شما نیست و بسیار بخشنده است.

وقتی مواد را خوب مخلوط کردید ، مایه را بچشید تا مطمئن شوید که به دلخواه شما است ، سپس گلوله هایی با اندازه یکسان (معمولاً من حدود 20 تا 24 کوکی می گیرم چون طرف کوتاه را نگه می دارم) تهیه کنید و آنها را روی ورقه پخت خود قرار دهید. آنها را با چنگال یا دست خود کمی صاف کنید. ورق را به فر منتقل کنید. به مدت 16-18 دقیقه بپزید. این کوکی ها واقعاً منبسط نمی شوند یا پف نمی کنند ، اما در قسمت پایینی کمی ترد می شوند.

پس از خنک شدن می توانید آنها را در ظرف دربسته و در دمای اتاق به مدت یک هفته یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید