کیک Crumble کتانی توت فرنگی – لورا لی متعادل


کل زمان:40دقیقه20دقیقه

  • مواد لازم کیک:
  • 2 1/2 فنجان توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان ذوب شده تا منجمد)
  • 3/4 فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده میوه مانک (شکر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1 فنجان آرد جو دو سر (من این را در خانه با Vitamix یا غذاساز تهیه می کنم!)
  • 1/2 فنجان غذای کتان (اگر فقط بذر کتان دارید ، آنها را در ویتامیکس یا غذاساز بکشید تا آرد بادام اضافه شود)
  • 3/4 فنجان آرد بادام سفید شده
  • 1/2 قاشق پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق کوچک جوش شیرین
  • 1/4 قاشق کوچک نمک
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1 قاشق کوچک عصاره بادام
  • مواد لازم برای خرد شدن:
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1/4 فنجان شیرین کننده میوه مانک (زیر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1/2 فنجان آرد بادام سفید شده
  • 2 قاشق بزرگ آرد جو دو سر
  • 1/2 فنجان بادام خرد شده
  • تجهیزات خاص:
  • 9 “ قالب کیک سیلیکونی (می تواند از فلز استفاده کند ، اما خارج شدن از آن دشوارتر است)

  1. فر را روی 350 درجه گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (من قالب سیلیکونی خود را نیز اسپری می کنم). روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی ها را به “قطعات” برش دهید و در یک کاسه به همراه 1 قاشق غذاخوری مونک فروت قرار دهید. بریزید تا بپوشد و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، آرد جو دوسر ، آرد تخم کتان ، آرد بادام سفید شده ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
  4. در یک کاسه مخلوط جداگانه ، فنجان باقی مانده مونک فروت ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد مرطوب را اضافه کرده تا خشک شوند و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. توت فرنگی را تا کنید. مخلوط را به قالب کیک خود اضافه کنید ، با یک کاردک مرطوب در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
  6. در یکی از کاسه های خود مخلوط کنید. روغن نارگیل ، شکر قهوه ای و آرد بادام را با هم مخلوط کنید تا به ماسه مرطوب برسد. بادام را با هم مخلوط کنید ، سپس خرد کردن را به طور مساوی روی کیک پخش کنید و به آرامی به خمیر فشار دهید.
  7. به مدت 40 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود و لبه های آن سفت شود. 30 دقیقه قبل از برداشتن از قالب سرد کنید. یک بشقاب بزرگ یا یک ورقه پخت را روی آن قرار می دهم و آن را ورق می زنم و از دو طرف آن را فشار می دهم تا به هم بچسبد. در این مرحله ، کیک وارونه است ، بنابراین من آن را با یک بشقاب یا ورقه پخت دیگر تکرار می کنم. قبل از برش دادن با چاقوی تیز ، 20 دقیقه دیگر خنک شوید. کیک باقی مانده تا 5 روز در یخچال محکم بسته می شود. قبل از لذت بردن ، برش ها را به مدت 10 ثانیه در مایکروویو قرار می دهم. من انجماد را پیشنهاد نمی کنم.



دیدگاهتان را بنویسید