گوجه فرنگی سوخته گازپاچو – آشپزخانه ابرا


نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و گیاهان تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در روزهای گرم تابستان.

اگر عاشق دستور العمل های گوجه فرنگی هستید ، این سالاد گوجه فرنگی و این خورش گوجه فرنگی کینوآ را ببینید.

2 کاسه گزپاچو chard سالم روی زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من محصول گوجه فرنگی دارم!

قبل از اینکه به مزرعه جدید خود نقل مکان کنیم ، صاحب قبلی 4 بوته بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت ، و پاداش رسید!

سبد بزرگ گوجه فرنگی روی چمن سبز - سالم چارد گازپاچو

از بین تمام دستور العمل های گوجه فرنگی که در انتظار رسیدن گوجه ها بودم ، این گازپاچو یک امر ضروری بود! گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ ، به ویژه سرد و فوق العاده تازه سرو می شود.

گازپاچو مرا به یک روز داغ داغ در سویا اسپانیا باز می گرداند ، این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو هفته گشت و گذار ، غذا خوردن و ماجراجویی بود. خسته شده بودم و از هر نظر خوشحال بودم. ما در یک بالکن هتل کوچکمان برای استراحت بعدازظهر با لیوان های فوق العاده بلند گازپاچو مستقر شدیم. خیابانهای زیر هرج و مرج بود ، زیرا روز یکشنبه نخل ها بود و هزاران نفر برای جشن گرفتن به سویا فرود آمدند. ما با گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و سرکه گازپاچو را نوشیدیم ، به جمعیت نگاه کردیم و فکر کردیم … خوب ، این لحظه عالی است.

شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • آسان! 10 دقیقه وقت دارید؟ خنک ، پس شما زمان کافی برای تهیه یک دسته گازپاچو سوخته سالم دارید. به طور جدی ، این دستور العمل آسان است
  • مواد اولیه فصلی – بیشتر از این فصلی نمی شود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، در بازار کشاورزان خریداری کردم. از آنچه در دسترس دارید استفاده کنید ، جایگزین های زیر را ببینید.
  • کمی تند و دودی – من گازپاچو را دوست دارم که کمی ادویه دارد و طعم دودی ناشی از سوزاندن سبزیجات دارد

بیا آشپزی کنیم!

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، Jalapeno در زمینه سفید

ترکیبات و گزینه ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ برای این دستور غذا به گوجه فرنگی تازه رسیده فصلی نیاز دارید. پس از همه ، gazpacho همه چیز مربوط به آن گوجه فرنگی است! می توانید از گوجه فرنگی روما (نوع مورد علاقه من برای گازپاچو) یا گوشت گاو بزرگ استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچک با پوست زیاد استفاده نمی کنم.
  • ژالاپنو یا فلفل دلمه ای – من فلفل هالاپینو را دوست دارم زیرا گرما را دوست دارم ، اگر از غذاهای تند اجتناب می کنید به جای آن از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید.
  • سیر از 4 حبه بزرگ سیر استفاده کنید. این دستور سیر را سرخ می کند بنابراین ملایم و شیرین و دودی است.
  • پیاز – 1 پیاز بزرگ ، هر نوع پیاز کار می کند ، کمی پوسته نیز کار می کند.
  • سرکه گیلاس – سرکه گیلاس در گازپاچو اسپانیایی سنتی است ، شما به راحتی می توانید سرکه شراب قرمز را جایگزین کنید.
  • خیار در این دستور ، خیار را خرد کرده و از آن به عنوان چاشنی در هر کاسه استفاده کنید.
  • تکه های نان سرخ شده خانگی بهترین است ، و باور کنید کروتون های خمیر ترش روی گازپاچو مانند یک رویا می شوند! سوپ گازپاچو سنتی به نان بیات اضافه می کند تا غلیظ شود. من دوست دارم گازپاچو من کمی نازک و پر از سبزیجات با کروتون ترد در بالای آن باشد.
  • گیاهان تازه – همیشه اختیاری است ، اما گیاهان تازه همه چیز را بهتر می کنند. من مقدار زیادی پیازچه در باغ دارم بنابراین از آن استفاده کردم اما ریحان ، آویشن ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون خالص اضافی – روغن زیتون خوب برای نم نم کردن روی آن. وقت آن است که به آن بطری گران قیمت روغن زیتون که برای غذاهای خاص پس انداز کرده اید برسید. این یک غذای خاص است.
  • نمک دریایی پوسته پوسته – مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهایی که استفاده می کنید:

تابه گریل یا چدنی

مخلوط کن

ورق تابه

دستورالعمل ها:

یک کاسه گازپاچو سوخته سالم

  • شروع به چرای سبزیجات کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را روی کوره انجام دهید. پوست را روی پیاز و سیر بگذارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد

ماهیتابه چدنی با گوجه فرنگی و پیاز و Jalapeo

  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) بکارید و مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر از مواد لازم برای دستور پخت گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • آن را مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید کمی روستیک تر بمانید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

2 کاسه گزپاچو chard سالم روی زمینه سفید

  • با خیار ورقه شده ، پیازچه تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستور تهیه کروتون خانگی مراجعه کنید)
  • روغن زیتون و نمک دریایی پوسته شده را روی آن بریزید

سوالات متداول و نکات تخصصی برای این دستور:

سوال کلی ؛

آیا می توانید بدون نان گازپاچو درست کنید؟

آره! در واقع ، این دستور بدون نان تهیه می شود ، من کروتون را در بالا اضافه کرده ام ، اما کاملاً اختیاری است. گازپاچوی سنتی از نان تمام روز برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من متوجه می شوم که سوپ بدون نان نیز به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست که باشد و گازپاچویی که من در اسپانیا داشتم به ندرت تند بود. من دوست دارم کمی به گازپاچو ضربه بزنم ، اما اگر به ادویه حساس هستید ، از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل دلمه ای قرمز شیرین به جای ژالاپنو استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! تعداد زیادی از محصولات فصلی ، منظورم این است که بهتر از این نمی شود!

نکات:

  1. از گوجه فرنگی های واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم به این اندازه استرس داشته باشم!
  2. از روغن زیتون واقعا خوب استفاده کنید – وقتی فقط چند ماده در دستور غذا وجود دارد ، می خواهید مطمئن شوید که هر یک از مواد فوق العاده است!

یک قاشق غذاخوری سالم Chard Gazpacho را از نزدیک ببینیدحدس زدن:

یک کاسه سرد گازپاچو و یک سالاد تابستانی عالی ایده من از یک غذای کامل است. در اینجا چند سالاد وجود دارد که به زیبایی ترکیب می شوند:

سالاد مدیترانه ای با پنیر هالومی

سالاد کرانچ یونانی

سالاد فرار با بادمجان

ایده های برتر:

  • کروتونهای ترش (به نکات دستور تهیه کروتون خانگی مراجعه کنید)
  • خیار خرد شده
  • شوید تازه ، پیازچه ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • فلفل قرمز سرخ شده
  • میگوی کبابی
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های متنوع:

  • هندوانه گازپاچو
  • هلو گازپاچو
  • توماتیلو / سبز گازپاچو
  • چغندر گازپاچو
  • خیار گازپاچو / سفید گازپاچو
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های نگهداری/انجماد:

ذخیره سازی -به مدت 2 تا 3 روز در یخچال در محفظه ای بدون هوا و بدون هوا نگهداری کنید

جامدسازی – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور غذا:

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • بدون گلوتن – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا کروتون ها را با هم حذف کنید
  • کل 30/Paleo/Keto – کروتون ها را بردارید

دستور العمل های سوپ بیشتری که دوست خواهید داشت:

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مغذی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

یک کاسه گازپاچو سالم را نزدیک کنید

نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پخت گازپاچو را امتحان کنید! وقتی درست کردید ، یک عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم یک عکس به شما نشان دهم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کردند!

2 کاسه گزپاچو chard سالم روی زمینه سفید

chard gazpacho

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و گیاهان تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در روزهای گرم تابستان.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 8 دقیقه

عادت زنانه پیش غذا ، سوپ

غذا آمریکایی ، اسپانیایی

وعده های غذایی 6 وعده های غذایی

کالری 42 کیلوکالری

مولفه

  • 5 بزرگ گوجه فرنگی
  • 1 بزرگ هالاپینیو
  • 4 میخک ها سیر
  • 1 بزرگ پیاز
  • 2 قاشق سرکه گیلاس
  • تکه های نان سرخ شده
  • پیازچه
  • روغن زیتون خالص اضافی
  • نمک دریایی پوسته پوسته

دستورالعمل ها

  • شروع به چرای سبزیجات کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی حرارت زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را روی کوره انجام دهید. پوست را روی پیاز و سیر بگذارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد ، مراقب سبزیجات باشید و مرتباً بچرخید.
  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) بریزید و همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید

  • با خیار ورقه شده ، پیازچه تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستور تهیه کروتون خانگی مراجعه کنید) با روغن زیتون و نمک دریایی پوسته شده بریزید

یادداشت

نکته تغذیه ای: حقایق تغذیه ای بدون کروتون ، روغن زیتون و روکش خیار محاسبه می شود.
ذخیره سازی -به مدت 2 تا 3 روز در یخچال در محفظه ای بدون هوا و بدون هوا نگهداری کنید
جامدسازی – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
برای تهیه کروتون خانگی:
فر را روی 375 درجه گرم کنید. پیش گرم کنید
نان را به 2 قطعه تقسیم کنید
نان را در یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. با روغن آووکادو یا روغن زیتون اسپری کنید (یا بریزید و بریزید)
تا قهوه ای طلایی بپزید ، تا نیمه پخته شود. معمولاً حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از اجاق گاز خارج نموده و بگزارید تا سرد شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

خدمت: 1کاسهکالری: 42کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9آرهپروتئین: 2آرهچربی: 1آرهچربی های اشباع شده: 1آرهچربی های غیر اشباع: 1آرهچربی اشباع شده: 1آرهسدیم: 9میلی گرمپتاسیم: 412میلی گرمفیبر: 2آرهقند: 5آرهویتامین A: 1289IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه ریزی غذا به شما کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان (عمدتا گیاهی) من ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه اینها برای شما است



دیدگاهتان را بنویسید