10 دروغ بزرگ که در مورد تغذیه رایج است! – مشاوره تغذیه تلفنی


10 دروغ بزرگ که در مورد تغذیه رایج است!

اطلاعات غلط زیادی در زمینه تغذیه وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را لیست می کند ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از کوه اطلاعات غلط است. در اینجا 10 دروغ بزرگ تغذیه ای آورده شده است.

  1. تخم مرغ یک غذای ناسالم است.

یکی از مواردی که بسیاری از افراد را موفق کرده است شوخی آنها در مورد غذاهای بسیار سالم است. بدترین مثال تخم مرغ است که گفته می شود به دلیل دارا بودن کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. اما اخیراً ثابت شده است که کلسترول در رژیم غذایی کلسترول خون را افزایش نمی دهد. در حقیقت ، تخم مرغ در درجه اول کلسترول “خوب” را افزایش می دهد و با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط نیست.

واقعیت این است که تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهای روی زمین است. تخم مرغ سرشار از بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای “پرچرب” است ، اما خوردن تخم مرغ برای صبحانه در مقایسه با یک دسر صبحانه باعث کاهش وزن قابل توجهی شده است.

  1. چربی اشباع شده برای شما مضر است.

ده ها سال پیش ، تصمیم گرفته شد که استفاده بیش از حد از چربی اشباع شده را به عنوان یک بیماری همه گیر قلبی در نظر بگیرند. این بر اساس مطالعات بسیار ناقص و تصمیمات سیاسی بود که اکنون کاملاً اشتباه ثابت شده است. یک مقاله مروری جامع که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را با 347،747 نفر مورد بررسی قرار می دهد. نتیجه: هیچ ارتباطی بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی وجود ندارد.

این ایده که چربی اشباع شده خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد یک نظریه تأیید نشده بود که تا حدودی متداول شد. خوردن چربی اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را در خون افزایش می دهد و LDL را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تبدیل می کند که خوش خیم است. هیچ دلیلی برای ترس از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل وجود ندارد.

  1. غلات را همه باید بخورند.

این ایده که انسانها باید رژیم غذایی خود را بر اساس غلات و دانه ها بنا کنند ، منطقی نیست. انقلاب کشاورزی به تازگی در تاریخ تکامل انسان اتفاق افتاده است و ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. مواد مغذی غلات در مقایسه با سایر غذاهای طبیعی مانند سبزیجات نسبتاً کم است. آنها همچنین سرشار از ماده ای به نام اسید فیتیک هستند که به مواد معدنی ضروری روده متصل شده و از جذب آنها جلوگیری می کند. رایج ترین غلات در رژیم غذایی مناطق مختلف جهان گندم است … و گندم می تواند مشکلات سلامتی جزئی و شدید ایجاد کند.

گندم حاوی مقادیر زیادی پروتئین به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش قابل توجهی از مردم به آن حساس هستند. خوردن گلوتن می تواند به روده ها آسیب برساند و باعث درد ، نفخ ، اسهال ، یبوست و خستگی شود. مصرف گلوتن همچنین با اسکیزوفرنی و آتاکسی مخچه ارتباط دارد که هر دو اختلالات جدی مغزی هستند.

  1. خوردن مقدار زیادی پروتئین برای استخوان ها و کلیه های شما مضر است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری های کلیوی ارتباط دارد. درست است که خوردن پروتئین باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان ها در کوتاه مدت می شود ، اما مطالعات طولانی مدت در واقع تأثیر معکوس را نشان می دهند. در دراز مدت ، پروتئین با افزایش سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی ارتباط دارد. علاوه بر این ، مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در افراد سالم نشان نمی دهد.

در واقع ، دو عامل خطر اصلی برای نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا است که هر دو با رژیم غذایی با پروتئین بالا تشدید می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی کلیه و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم کم چرب برای شما مفید است.

آیا می دانید وقتی چربی از غذا خارج می شود چه طعمی دارد؟ خوب ، طعم آن شبیه مقوا است. هیچ کس طعم آن را دوست نخواهد داشت. تولیدکنندگان مواد غذایی این را می دانند ، بنابراین چیزهای دیگری را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا کمبود چربی را جبران کنند. چربی هایی مانند شکر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام اغلب جایگزین چربی می شوند. اما فراموش نکنید که شیرینی ، اگرچه کالری نیست ، اما بهتر از شکر نیست.

در واقع ، چندین مطالعه مشاهده ای ارتباط ثابت و چشمگیری از شیرینی را با انواع بیماری ها ، از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، بیماری های قلبی ، زایمان زودرس و افسردگی نشان داده اند. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم با موادی جایگزین می شوند که بسیار مضر هستند.

  1. شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید.

این ایده که شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید تا “متابولیسم خود را حفظ کنید” یک باور رایج است که منطقی نیست. درست است که غذا خوردن در حین غذا خوردن کمی متابولیسم بدن شما را افزایش می دهد ، اما این مقدار کل غذا است که میزان مصرف انرژی را تعیین می کند ، نه تعداد وعده های غذایی.

این مسئله در واقع بارها آزمایش و رد شده است. در یک مطالعه کنترل شده ، هر دو گروه مقادیر مشابهی از غذا را با وعده های غذایی زیاد و کم مصرف کردند ، اما هیچ تفاوتی در متابولیسم آنها وجود نداشت.

نتایج حاصل از مطالعه بر روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه 6 وعده غذایی احساس سیری کمتری نسبت به گروه 3 وعده غذایی داشتند. این نوع غذا خوردن نه تنها برای برخی افراد بی فایده است بلکه برای برخی مضر است.

طبیعی نیست که بدن انسان به طور مداوم تغذیه شود.

وقتی مدتی غذا نخورده ایم ، یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی مواد زائد را از سلول های ما پاک می کند. خوردن یا نخوردن هر از گاهی برای شما مفید است. چندین مطالعه مشاهده ای افزایش 90 درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ (چهارمین سرطان شایع که باعث مرگ های متعدد می شود) را در افرادی که چهار وعده غذا در روز می خورند ، نشان می دهد ، در مقایسه با دو مورد.

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی این است که همه باید رژیم کم چربی داشته باشند و کربوهیدرات ها حدود 60-50 از کل کالری را تشکیل می دهند. این نوع رژیم غذایی شامل مقدار زیادی غلات و قندها و غذاهای چرب بسیار کمی مانند گوشت و تخم مرغ است. این نوع رژیم ممکن است برای برخی افراد ، به ویژه افرادی که به طور طبیعی لاغر هستند ، خوب عمل کند. اما برای افرادی که چاق هستند یا مبتلا به سندرم متابولیک یا دیابت هستند ، این مقدار کربوهیدرات کاملاً خطرناک است. این موضوع به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات با رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات مقایسه شد. نتایج به طور مداوم رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات را ترجیح می دهد.

  1. روغن های گیاهی و دانه های امگا 6 برای شما عالی هستند.

چربی های اشباع نشده به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می شوند زیرا برخی از مطالعات نشان می دهند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند. اما انواع مختلفی از چربی های اشباع نشده وجود دارد و همه آنها یکسان نیستند. مهمتر از همه ، ما هم اسیدهای چرب امگا 3 و هم اسیدهای چرب امگا 6 داریم.

امگا 3 ضد التهاب است و خطر بسیاری از بیماری های التهابی را کاهش می دهد. در حقیقت ، انسان باید نسبت خاصی از امگا 6 و امگا 3 دریافت کند. اگر امگا 6 در این نسبت بسیار زیاد باشد ، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. تا کنون بزرگترین منابع امگا 6 در رژیم غذایی فرآوری شده ، روغن های دانه و گیاهی مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان است. در طول تکامل ، انسان هرگز چنین فراوانی چربی امگا 6 نداشته است. این برای بدن انسان غیر معمول است.

امگا 3 بخورید و از مکمل های روغن کبد ماهی ماهی استفاده کنید ، اما از دانه های صنعتی و روغن های گیاهی خودداری کنید.

  1. رژیم کم کربوهیدرات خطرناک است.

رژیم های کم کربوهیدرات یک درمان بالقوه برای بسیاری از شایع ترین مشکلات سلامتی در کشورهای مختلف است. رژیم های کم چرب مضر هستند و بدون آن نمی توانید بسیاری از مواد مغذی را به درستی جذب کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های کم کربوهیدرات (که توسط متخصصان تغذیه و متخصصان تغذیه استفاده می شود) نتایج بهتری را نشان می دهد.

نتایج تحقیقات کنترل شده در مورد رژیم های کم کربوهیدرات نشان می دهد که:

  • کاهش بیشتر چربی بدن در مقایسه با رژیم های کم کالری ، این رژیم ها همچنین محدودیتی در میزان غذای مصرفی ندارند.
  • آنها فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
  • آنها قند خون را کاهش می دهند و علائم دیابت را در مقایسه با رژیم کم چرب بهبود می بخشند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را بیش از حد افزایش می دهند.
  • کاهش قابل توجه تری گلیسیرید در مقایسه با رژیم کم چرب وجود دارد.
  • این الگوی کلسترول LDL (بد) را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تغییر می دهد که خوش خیم است.
  • رعایت رژیم های کم کربوهیدرات بسیار ساده تر از رژیم های کم چرب است زیرا نیازی به محدودیت کالری ندارند و در طول روز گرسنه نخواهید بود.

اگرچه بسیاری از متخصصان بهداشت و تغذیه معتقدند که این رژیم ها مضر هستند و رژیم کم چرب و پر کربوهیدرات را توصیه می کنند ، اما واقعیت این است که رژیم های پر کربوهیدرات برای شما بیش از یک مزیت است.

  1. غذای چرب شما را چاق می کند.

خوردن چربی شما را چاق می کند. چیزهایی که زیر پوست ما جمع می شوند و باعث می شوند نرم و پف کرده به نظر برسد چربی هستند. خوب ، خوردن چربی قطعاً بدتر خواهد شد. اما این کار چندان آسان نیست. با وجود این واقعیت که چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به کربوهیدرات یا پروتئین دارد ، رژیم های پرچرب باعث چاقی افراد نمی شود. مانند همه چیز ، بستگی به شرایط دارد.

رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی می تواند شما را چاق کند ، اما هیچ ارتباطی با چربی ندارد. در حقیقت رژیم های پرچرب و کم کربوهیدرات نسبت به رژیم های کم چرب منجر به کاهش چربی بسیار بیشتری می شوند.

مشاور با شما صحبت می کند

در این مقاله ، که ترجمه آن در اختیار شما بچه ها قرار گرفته است ، فقط 10 مورد از چندین نادرستی که در اعتماد عمومی رایج است ذکر شده است. انتخاب و تصمیم گیری از میان حجم وسیع اطلاعات موجود بسیار مشکل است. به ویژه اکنون که تفاوت های زیادی بین طب سنتی ، طب اسلامی و تغذیه مدرن در زمینه تغذیه وجود دارد. اما فراموش نکنید که بهترین گزینه ایجاد تنوع و تعادل در مصرف غذا است. آزمایشات سالانه و ارجاع به متخصصان مربوطه را برنامه ریزی کنید. در این میان ، مشاوره با مشاور تغذیه یا مشاور تغذیه ورزشی و همچنین مربی ورزشی ، بهترین گزینه برای داشتن اندامی کامل و مهمتر از همه سلامت جسمی و روحی شما خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجاتی

منبع: Healthline

دیدگاهتان را بنویسید