۲۳۰ آرامش با شراب را پیشنهاد می کند جردن کو


۳ جولای ۲۰۱۷

جردن کوو یک مربی معتبر شراب، مراقبه و یکی از بنیانگذاران Be Wineful است. جردن یکی از تقریباً چهارصد نفر در سراسر جهان است که از زمان آغاز به کار آن در سال ۱۹۷۷ به طراحی Certified Wine Educator دست یافته است.

کنفرانس ها و رویدادها در سراسر آمریکای شمالی که علاقه به شراب های منحصر به فرد و ناشناخته را گسترش می دهد. جردن همچنین سال ها از اختلال پانیک و آگورافوبیا رنج می برد [a fear of going outside]. اشتیاق او برای موفقیت در دنیای شراب و داشتن زندگی شاد، او را به ایجاد سیستم Winefulness هدایت کرد. او اکنون خود را وقف گسترش شادی، شادی و آرامش با شراب کرده است.

[show-notes-bio]

اطلاعات تماس

  • شرکت: شراب باشید
  • وب سایت: BeWineful.com
  • فیس بوک/توئیتر: @BeWineful

تاثیرگذارترین فرد

  • استیو آبما، درمانگر من.

تاثیر بر احساسات

  • من بسیار آرام تر شده ام، بسیار کمتر واکنش نشان می دهم، بنابراین عصبانیت را تجربه نمی کنم. خوب من گاهی اوقات انجام می دهم، اما خیلی طول می کشد. اما منظورم این است که خشم زیادی را تجربه نمی کنم. من احساسات شدید زیادی را تجربه نمی کنم. من فقط همیشه دلپذیر و شاد هستم.

افکاری در مورد تنفس

  • تنفس ضروری است. شما همیشه در حال نفس کشیدن هستید بنابراین همیشه نفس خود را همراه خود دارید.
  • اگر در محیطی هستم که شروع به کار کردن یا استرس می کنم، همیشه می توانم به نفس خود برگردم و فقط می توانم همه چیز اطرافم را ببندم و فقط روی نفسی که وارد و خارج می شود تمرکز کنم. بینی من.
  • در این مرحله می توانم در وسط یک ساختمان شلوغ مدیتیشن کنم. من می توانم روی یک نیمکت در وسط کازینو اینجا بنشینم. دیشب برای شام رفتیم، من هول شدم و فقط روی نیمکت وسط این همه آدم نشستم. من توانستم به مدیتیشن بروم و از نفس استفاده کردم.

منابع پیشنهادی

علم

  • بروس: پس اردن چه علمی پشت این است؟ آیا علمی وجود دارد که در مورد ترکیب شراب و ذهن آگاهی به ما بگوید؟ علم چیست؟
  • اردن: خوب این ترکیبی از چیزها است. منظورم جنبه حسی مدیتیشن بسیار مهم است. بنابراین تا آنجا که مراقبه ذهن آگاهی توانایی کمک به بسیاری از چیزها را دارد، به طور گسترده گسترش یافته است.
  • تا آنجا که اضطراب، استرس زیاد، تا آنجا که افسردگی، تمرکز حواس در آنجا جای می گیرد. اکنون تنها چیزی که در گذشته به آن اشاره شده است، مخصوصاً برای افراد مبتلا به اختلال کمبود توجه که من هستم، از این رو می توانم به راحتی حواسم پرت شود. تنفس معمولی، تمرکز، و چیزهایی از این قبیل همیشه خوب کار نمی کند.
  • من خیلی راحت حواسم پرت می شود و آنها ناامید می شوند. بنابراین داشتن روش دیگری در مدیتیشن برای آنها بسیار مفید است. بنابراین منظورم بدیهی است که در یک محیط بالینی آنها از شراب استفاده نمی کنند، آنها سعی می کنند تا با سیستم های دیگری بیایند.
  • برای کسی که به محرکی شدید نیاز دارد تا او را در مسیر نگه دارد، این یک جنبه فوق العاده است. طرف دیگر آن، شراب از دیدگاه علمی، برای خود مراقبه است. بدیهی است که مقدار کمی الکل باعث می شود افراد کمی شل شوند. این به افراد اجازه می دهد تا به روی ایده های جدید باز شوند. به مردم اجازه می دهد چیز متفاوتی را بپذیرند. این افراد را در اکثر موارد برای شروع در حالت بسیار شاد و آرام قرار می دهد.
  • جنبه جالب دیگر در مورد شراب، به عنوان یک دیدگاه علم شراب، این یکی از تنها میوه هایی است که وقتی آن را تخمیر می کنید، قندهای پیچیده و ترکیبات آلی پیچیده، به چیزهایی تجزیه می شوند که بویی شبیه به چیزهای دیگر دارند.
  • وقتی یک شراب زغال اخته یا هلو را تخمیر می کنید، دقیقا بوی زغال اخته یا هلو می دهند. اما به دلیل نحوه تکامل مخمر، در واقع می تواند برخی از اجزای پیچیده تر شراب را تجزیه کند. و بنابراین وقتی یک شراب را برمی دارید صدها رایحه مختلف از آن لیوان متصاعد می شود.
  • شما به کسی چیزی در مقابل او می دهید که در آن واکنش های احتمالی زیادی وجود دارد و چیزهای زیادی در مقابل او وجود دارد که او را مجبور می کند در برابر محرک باز شود. بنابراین شما فقط یک عطر به آنها بدهید، آنها بو می کنند و کارشان تمام است.
  • مغز می تواند جایی را که شما آنها را در آنجا بنشینید با شراب خاموش کند، مانند بینی آنها و آنها آن را بو می کنند. فقط با آن می نشینند. مدام در حال تغییر است.
  • دائماً چیزهای جدیدی در مغز آنها اتفاق می افتد. این باعث ایجاد خاطرات جدید، تحریک احساسات جدید می شود.
  • شما می توانید ۱۵ دقیقه آنجا بنشینید و مغز شما همیشه یک محرک جدید خواهد داشت. این برای من مهم است.