Rotisserie Chicken Stroganoff – Laura Lee Balanced


  • 8 اونس رشته فرنگی تخم مرغ pappardelle
  • 2 قاشق بزرگ روغن زیتون ، بعلاوه بیشتر برای رشته فرنگی
  • 1 فروشگاه خریداری شده مرغ روتیسری (به دنبال نمک و فلفل ساده باشید)
  • 1/2 پیاز زرد، به قطعات 1/4 اینچ برش دهید
  • 1 اونس قارچ های دکمه سفید برش خورده ، خاک اضافی را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید
  • 4 حبه سیر ، چرخ کرده
  • 2 قاشق خردل دیژون
  • 1 1/2 قاشق سس ووسترشر
  • 1/4 قاشق کوچک نمک ، به علاوه بیشتر به مزه
  • 1/2 قاشق کوچک فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق کوچک فلفل قرمز
  • 1 1/2 فنجان آب مرغ سدیم کم
  • 1 قاشق کوچک نشاسته پیاز یا نشاسته ذرت
  • 2 قاشق بزرگ کره بدون نمک
  • 1 فنجان ماست یونانی Phage Bestself ساده بدون لاکتوز

  1. نودل تخم مرغ را در آب نمک به صورت دندانه طبق دستور بسته (1 دقیقه کمتر از حداقل زمان توصیه شده) بپزید. نصف فنجان آب ماکارونی را ذخیره کنید. برای جلوگیری از چسبیدن مقداری روغن زیتون بریزید.
  2. در حالی که آب رشته فرنگی در حال جوشیدن است ، مرغ روتیسری را به نوارها یا تکه هایی به اندازه لقمه بکشید. من شخصاً پوست را حفظ می کنم. برای لغو.
  3. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن به سرعت در اطراف ماهیتابه چرخید ، پیاز و قارچ را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا اندازه قارچ ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد و لبه های آن قهوه ای طلایی شود ، حدود 10 دقیقه.
  4. مقدار را به مقدار متوسط ​​کاهش دهید و آب ، سیر ، خردل ، ووستر شایر ، نمک ، فلفل و مقداری پاپریکا به آن اضافه کنید. 30 ثانیه مدام هم بزنید ، سپس 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. به جوش آورده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید ، تا زمانی که بیشتر مایع از بین برود. حرارت را در پایین ترین حالت تنظیم کنید.
  5. در یک کاسه کوچک ، آب گوجه فرنگی و نشاسته را با هم مخلوط کنید ، سپس کره ، ماست و آب ماکارونی باقی مانده را اضافه کنید.
  6. هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود و بتواند پشت قاشق را بپوشاند. داخل مرغ و سپس رشته فرنگی بریزید. برای ادویه بیشتر بچشید و بلافاصله لذت ببرید!
  7. مواد باقی مانده تا 5 روز یا حداکثر 2 ماه در یخچال محکم بسته می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید