دیگ مرغ خردل هلو و خردل تایلندی با بری بریل


  • 6 قاشق بزرگ خردل دیژون
  • 1/4 فنجان عسل
  • 2 قاشق بزرگ سس
  • 1 قاشق سوپخوری تمر هندی کم سدیم یا سس سویا
  • 3 حبه سیر ، چرخ کرده
  • 1/4 قاشق کوچک فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق کوچک پودر پیاز
  • 1/2 فنجان آب مرغ سدیم کم
  • 2 پوند ران مرغ بدون استخوان و پوست
  • 2 قاشق بزرگ روغن آووکادو
  • 3 پخته شده پیش گوجه فرنگی ، به قطر نیم ماه ضخامت 1/2 اینچ
  • 4 اونس پنیر بری
  • جایگزین: ریحان تازه برای تزئین

  1. در یک کاسه مخلوط خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تمر هندی ، سیر خرد شده ، پاپریکا و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP خود را روی ‘Sauté’ قرار دهید و مطمئن شوید که روی تنظیمات ‘Medium’ و روغن باشد. وقتی روغن شروع به پاشیدن کرد ، نصف ران مرغ و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت 6-8 دقیقه بپزید یا تا زمانی که بتوانید آنها را با یک کاردک فلزی یا انبر فلزی از قالب جدا کنید (وقتی پروتئین ها آماده چرخاندن می شوند “آزاد می شوند”). ما رنگ قهوه ای طلایی خوب می خواهیم.
  3. ران ها را روی یک بشقاب قرار دهید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را در قابلمه فوری بریزید و از یک کاردک برای تکه تکه شدن آن استفاده کنید. رانها را دوباره به IP اضافه کرده و مخلوط خردل و هلو را روی آن بریزید. هم بزنید تا همه چیز یکنواخت شود ، سپس درب را ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه روی “دستی” تنظیم کنید. طبخ کنید ، سپس به طور طبیعی تحت فشار بگذارید (دستی رها نکنید).
  6. “Cancel” را فشار دهید و IP را روی “Sauté” قرار دهید. اجازه دهید سس کاهش یابد ، مرتباً هم بزنید ، 10-12 دقیقه ، تا زمانی که به طور قابل توجهی غلیظ شود. اگر مرغ را جدا نکرده اید ، آن را با چنگال خرد کنید.
  7. مخلوط را به یک ظرف پخت یا ماهیتابه مناسب فر اضافه کنید و برش های بری (با هر ضخیمی که ترجیح می دهید) روی آن بریزید. پنیر را تا قهوه ای طلایی و حباب دار سرخ کنید. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقی مانده تا 4 روز در یخچال محکم بسته می شوند یا تا 3 ماه منجمد می شوند. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید