شش روش منحصر به فرد برای لذت بردن از حمص – تغذیه اوسینگا


این پست از وان بزرگ هوموس که در یخچالم داشتم و در حال انقضا بود الهام گرفت.

به علاوه ، شما فکر می کنید مورد علاقه من شماره 6 است ، زیرا من دستورالعمل ها را در گروه های شش نفره ارسال می کنم – اسموتی ، جو دوسر یک شبه ، ساندویچ و موارد دیگر. من نمی توانم بگویم که من یک شماره مورد علاقه دارم – درست است؟

به هر حال ، برگردیم به هوموس. هوموس دقیقا چیست؟ حمص یک شیب و گسترش فوق العاده محبوب در خاورمیانه است.

معمولاً از مخلوط نخود (لوبیا گاربانزو) ، تاهینی (کنجد آسیاب شده) ، روغن زیتون ، آب لیمو و سیر در غذاساز تهیه می شود.

حمص نه تنها خوشمزه است ، بلکه همه کاره و سرشار از مواد مغذی-فیبر ، ویتامین B و موارد دیگر است.

به هر حال ، بدون هیچ گونه مزاحمت بیشتر – دستور العمل های هوموس مورد علاقه من را بررسی کنید!

پاستا حمص پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پختن 40 دقیقه

  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو تنبل برش آن
  • 1 حبه های سیر بریده نشده
  • 1 سرد سرد برش آن
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 فنجان حمص
  • 1 قاشق روغن زیتون
  • 8 oz ماکارونی خشک
  • 1 قاشق پونه کوهی
  • 1 قاشق ریحان خشک شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس در یک ظرف پخت بزرگ ، گوجه فرنگی گیلاس ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی خشک شده و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • در وسط ظرف پخت خود یک چاه درست کنید و حمص را در آن بریزید. روی هموس را ریحان خشک شده ، پونه کوهی و روغن زیتون باقیمانده را بگذارید ، سپس در فر قرار دهید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند ، بپزد.

  • در همین حال ، ماکارونی را طبق دستور بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر خود را با چنگال له کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس هموس را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید. ماکارونی پخته شده را مخلوط کرده و میل کنید.

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 فنجان حمص
  • 8 تکه نان انتخابی
  • 1 فنجان جوانه زده
  • 2 فنجان سبزهای مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی برش آن
  • 1 پیاز قرمز برش آن
  • 1/2 خیار برش آن

هموس ذوب می شود

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پختن 10 دقیقه

  • 1 شیرینی مافین انگلیسی به نصف تقسیم شود
  • 1/4 فنجان حمص
  • 1/2 فنجان پنیر وگان
  • 3 گوجه فرنگی انگور برش آن
  • 1/2 فلفل قرمز برش آن
  • تکه های فلفل قرمز
  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.

  • روی مافین های انگلیسی هموس بریزید و روی آن پنیر گیاهی ، فلفل و گوجه فرنگی بگذارید.

  • در دمای 400 درجه به مدت حدود ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید. من دوست دارم 1-2 دقیقه دیگر بجوشانم تا پنیر کاملاً ذوب شود. (توجه: در صورت تمایل پنیر بیشتری اضافه کنید!)

  • آن را با برش زدن و تکه های فلفل قرمز سرو کنید.

چرخ دنده های تمپه

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پختن 10 دقیقه

  • 1/4 فنجان حمص
  • 1 بزرگ تورتیلا
  • 1 گوجه فرنگی ریز خرد شده
  • 4-6 نوارها بیکن تمپه
  • یکی از تورتیلا ها را صاف قرار دهید. با استفاده از پشت قاشق ، مقدار زیادی هوموس را در اطراف تورتیلا بمالید.

  • گوجه فرنگی خرد شده ، تمپه خرد شده و کاهو را روی آن بپاشید.

  • با استفاده از شکاف های یک چاقوی دندانه دار ، رول های زیبا و محکم درست کنید. بلافاصله سرو کنید

لقمه گوجه فرنگی انگور

  • 12 گوجه فرنگی انگور
  • 1/4 فنجان حمص
  • 1 پیازچه بریده نشده
  • گوجه فرنگی ها را نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید. نصف گوجه فرنگی را با حوله های کاغذی خشک کنید تا چسبندگی اضافی گوجه فرنگی از بین برود.

  • هوموس را در هر گوجه فرنگی بریزید. روی آن را با پیاز سبز خرد شده بریزید.

همه چیز خیار خیس شیرین

  • 1 خیار برش آن
  • 1/4 فنجان حمص
  • همه چیز ادویه بیگل

دیدگاهتان را بنویسید