شکلات تلخ تمشک وگن مگنوم میله


این میله های شگفت انگیز ساده وگن مگنوم با یک خامه تمشکی شیرین و خامه ای خوب پر شده و با شکلات رو به زوال پوشانده شده است. تنها چیزی که نیاز دارید قالبهای خاص مگنوم و مخلوط کن است تا یک غذای به یاد ماندنی ایجاد کنید! بدون گلوتن ، بدون آجیل و FODMAP کم.

من قبلاً عاشق Magnum Bar بودم. به یاد دارم وقتی کوچک بودم و در اروپا سفر می کردم ، بعد از شام به مغازه گوشه می دویدم تا یک بار مگنوم بگیرم. آنها سقوط محض هستند – و گاهی اوقات ، این همان چیزی است که شما می خواهید.

پس از دیدن چند میله مگنوم گیاهی که در اینترنت شناور هستند ، فکر کردم ساختن آن برایم جالب خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم بستنی با طعم میوه تهیه کنم – که شما زیاد آن را نمی بینید. این معمولا بستنی وانیلی با چرخش میوه است زیرا میوه آب اضافی را به میله اضافه می کند که می تواند آن را یخ زده کند. اما هرجا اراده باشد راهی هست …

من روی اینها خیلی زحمت کشیدم … و از نحوه شکل گیری آنها واقعا خوشحالم! پایه ای به سبک “خامه خوب” آنها را میوه ای ، شیرین و کرم دار می کند بدون یک تن خامه نارگیل! چنین غذای سرگرم کننده تابستانی و تهیه آن بسیار آسان است! اگر بتوانید از گزینه گیاهی خوبی استفاده کنید ، با شکلات سفید نیز خوشمزه خواهد بود.

آنچه شما برای تهیه این میله های مگنوم گیاهی سالم نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها کرم خوب است ، این میله های Magnum علاوه بر اینکه FODMAP کم هستند فاقد مهره هستند! تمشک FODMAP کم در یک فنجان و موز رسیده دارای FODMAP کم در یک وعده است. این یک دسر FODMAP عالی برای یک روز گرم است!

با فرض اینکه در خانه نمک دارید ، این 8 ماده را بردارید … و چند قالب تهیه کنید!

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

از کجا می توان قالب های سیلیکون مگنوم را پیدا کرد

شما می توانید اینها را به طور کامل در قالب های دیگر بستنی تهیه کنید ، اما قالب بندی سیلیکونی به سبک مگنوم که حذف آنها را نیز آسان می کند ، بسیار دوست داشتنی است.

دروغ نمی گویم: این جایی است که آمازون به آن کمک می کند. من قالب های بستنی Silicomart Classic را از آمازون خریداری کردم (پیوند وابسته ، بدون حمایت) پس از اینکه نتوانستم آنها را به صورت محلی در هیچ جای دیگر پیدا کنم.

چگونه یک لایه شکلاتی مگنوم کاملاً صاف بدست آوریم

متوجه خواهید شد که روکش شکلاتی در این عکس ها کمی روستایی است. زیرا ، خوب ، این زندگی واقعی است و این گونه است که من آنها را برای خانواده ام می سازم. اما من می دانم که برخی از شما می خواهید به همان اندازه که در فروشگاه می خرید براق و بکر به نظر برسد ، بنابراین نحوه انجام این کار به شرح زیر است:

تکنیک یک: روش فرو بردن

  • وقتی بستنی های خود را فریز کردید ، سه دسته شکلات آماده کنید. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود و سپس به سرعت تمام تخته را در شکلات فرو کنید. اجازه دهید مقدار اضافی آن چکه کند و روی یک ورقه پخت با روغنی بگذارید و برای چند دقیقه فریز کنید. (این روش ، همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید ، کمی شکلات اضافی ایجاد می کند. می توانید آن را به پوست شکلات تبدیل کنید!)

تکنیک دو: روش قالب گیری

  • قبل از تهیه بستنی ، شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک کفگیر سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید و مراقب باشید که شکاف چوب بستنی را نپوشاند. در حین پرکردن قالب ها را در فریزر قرار دهید و شکلات را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بعد از پر شدن و جامد شدن ، شکلات را در دیگ بخار گرم کنید و سپس روی آن را صاف کنید. طبق معمول یخ بزنید.

بیشتر دسرهای گیاهی

میله های شکلاتی تیره تمشک وگن مگنوم

دستور چاپ
دستور پین

شکلات تلخ تمشک وگن مگنوم میله

این نوار مگنوم وگان دارای پایه کرم خامه ای تمشکی میوه ای است و با شکلات تلخ رو به رو شده است. تهیه آن بسیار آسان است ، فقط 8 ماده ، بدون آجیل و FODMAP کم نیز دارد!

زمان آماده سازی15 دقیقه

زمان خنک کننده6 زمان

کل زمان6 زمان 20 دقیقه

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، گیاهخواری ، گیاهخواری

کلید واژه ها: دسر ، صبحانه سالم ، صبحانه گیاهی ، بار گیاهی مگنوم
ترجیح رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، FODMAP کم ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 4 میله 90 میلی لیتر

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مولفه

میله های مگنوم

  • 1 متوسط موز رسیده جمع آوری شده
  • 1 فنجان تمشک جمع آوری شده
  • یک و نیم فنجان کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق سوپخوری قند
  • 1 قاشق کوچک آب لیمو تازه فشرده شده
  • خرج کردن نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2 فنجان چیپس شکلات تلخ
  • 1 قاشق کوچک روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در مخلوط کن با سرعت بالا بزنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم (1-2) شروع کنید و به تدریج با ترکیب 5 به 5 افزایش دهید ، ممکن است لازم باشد مقدار بیشتری از دستکاری خود را اضافه کنید.

  • خامه خوب را در قالبهای مگنوم بریزید. روی قسمت پایین ضربه بزنید تا برابر شود. چوب ها را داخل قالب ها قرار دهید. حداقل 6 ساعت منجمد کنید.

  • هنگام آماده شدن برای پوشاندن ، یک قابلمه کوچک با 1 اینچ آب به همراه یک کاسه شیشه ای کوچک مقاوم در برابر حرارت قرار دهید تا یک دیگ بخار دوگانه ایجاد شود. حرارت را تا حد متوسط ​​کاهش دهید ، شکلات و روغن نارگیل را به یک کاسه اضافه کنید ، مرتباً هم بزنید تا یکدست و کاملاً ذوب شود. اگر آب شروع به بخار شدن کرد ، حرارت را کم کنید.

  • با دقت پاپ ها را از قالب ها خارج کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس روی نوار مگنوم آب نمک بپاشید ، فرو کنید یا بریزید … نکات موجود در پست وبلاگ را بخوانید!

  • میله را روی ورقه پخت کوچکی که با پوست پوشانده شده است قرار دهید و به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از تنظیم ، برای نگهداری یا سرو کردن به کیسه های فریزر قابل بسته شدن منتقل کنید!

دیدگاهتان را بنویسید