مافین قلع پیتزا بمب + منوی هفتگی – Prevention RD


آخر هفته روز کارگر آمد و رفت و رسماً به نظر می رسد تابستان به پایان رسیده است. اینجا ، در منطقه ما ، فردا مدرسه شروع می شود و روز کار من نیز در ابتدای مدرسه شروع شد – برچسب زدن به وسایل مدرسه ، گذاشتن برچسب اتوبوس روی کوله پشتی ها ، و آخرین روز تابستان که به طور جمعی وظایف تابستانی را انجام می داد ، تمام شده بود.

البته ، همه کسانی که در همان روز مدرسه را شروع می کنند کمی مرتب خواهند بود ، بنابراین شیعه فردا ساعت 1 بامداد شروع می کند.قبیله برنامه ریزی شده نمرات در حالی که پایپر روزهای چهارشنبه و جمعه این هفته وارد مرحله Pre-K می شود ، چهارشنبه روز تولد او خواهد بود چه دختر خوش شانس است که روز اول تولد خود را در اولین روز مدرسه اش جشن گرفت! ما به طور کامل بسته بندی کرده و جشن تولد او را آماده کرده ایم.

قبل از شروع بزرگسالی امروز ، ما توانستیم از قایق سواری ، یک روز طولانی استخر و یک بازی دیروز و عصر لذت ببریم. و با این حال ، گاهی اوقات هوا کاملاً پاییزی بود ، به ویژه در عصر و صبح زود.

شنبه شب ما از یک بازی فوتبال عصرگاهی در صفحه نمایش بزرگ در زیرزمین لذت بردیم که شامل آبجو ، تنقلات و چنگ زدن به همراه سگ بود. بعد از گذراندن زمان خواب ، بیشتر از باخت ایلینی در UTSA ناراحت بودیم – ugggh. اما هنوز هم لذت بردن از فوتبال زنده دانشگاهی در عصر است. زمان بازی پرایم تایم نادر است وقتی که همیشه یک تیم مبارز مثل ایلینی هستید

در اوایل روز ، وقت جدی را در آشپزخانه گذراندم. من Dick Pickle Chex Mix (نه برای وبلاگ بلکه خوب!) ، تکرار کوکی های Almond Joy ، اولین مسابقه چیلی امسال و این بمب های پیتزا را تهیه کردم. آنها یک روز بازی در رادار من بودند و همانطور که می دانستم خدمه ام آن را دوست خواهند داشت.

عاقلانه ، من دستور غذا را دو برابر کردم. آنها بسیار جویده شدند و همه از آنها لذت بردند. حتی غذای باقیمانده در آخر هفته به نتیجه نرسید! اگرچه راه اندازی اینها مدتی طول می کشد ، اما تلاش آن ارزش دارد. من خوشحال شدم که چقدر خوب ظاهر شدند. آنها برای عزیزان من که عاشق پیتزا هستند یک چیز معمولی خواهند بود!

مولفه

  • اسپری آشپزی غیر چسبناک

  • 1 پوند خمیر پیتزا آماده ، در دمای اتاق

  • 1 1/3 فنجان سس مارینارا ، تقسیم شده

  • پنیر موزارلا تازه 6 اونس ، به 12 قطعه برش دهید

  • 24 برش پپرونی بوقلمون ، نصف شده

  • 4 قاشق غذاخوری کره ، آب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده

  • 2 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

دستورالعمل ها

  1. فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب مافین را با اسپری مخصوص نچسب پاشیده و کنار بگذارید.
  2. با چاقو خمیر را به 12 قسمت مساوی برش دهید. به صورت توپ درآورید و سپس به شکل گرد 3 تا 4 اینچی شکل دهید. 1 قاشق چایخوری مارینارا ، 1/2 اونس پنیر و 4 نصف پپرونی را در مرکز قرار دهید.
  3. لبه های گرد را تا کنید تا به شکل توپ درآید و مارینارا ، پنیر و پپرونی را در مرکز خمیر محکم کنید. با مواد باقی مانده این کار را تکرار کنید و 12 بمب پیتزا درست کنید.
  4. کره را در یک کاسه کوچک در مایکروویو قرار دهید تا آب شود. پودر سیر را هم بزنید. هر بمب پیتزا را در کره بغلتانید و در قالب مافین آماده شده بریزید.
  5. روی هر بمب پیتزا را با چاشنی پارمزان و ایتالیایی قرار دهید.
  6. به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. قبل از سرو با 1 فنجان باقیمانده مارینارا (گرم شده مجدد در مایکروویو) از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

یادداشت

دستور العمل کمی از Ever So Kitchen اقتباس شده است

اطلاعات تغذیه:

بازده: 12
اندازه سرو: 1 بمب پیتزا آماده با مارینارا

مبلغ در هر وعده:
کالری: 174چربی کل: 7.3 گرمکلسترول: 21 میلی گرمسدیم: 365 میلی گرمکربوهیدرات ها: 19.2 گرمفیبر: 1.0 گرمقند: 1.7 گرمپروتئین: 7.4 گرم

فصل فوتبال مبارک اینجاست! با همه غذاهای سرگرم کننده لذت ببرید!

منوی هفتگی: 5 تا 9 سپتامبر

  • یکشنبه: شام در استخر – آخرین فصل
  • دوشنبه: مرغ و کدو سبز کبابی با سیب زمینی پخته و سالاد
  • سهشنبه: سالاد اسفناج توت و مرغ (+چوب ماهی برای کودکان)
  • چهار شنبه: گلدان + کیک ادامامه و شکلات برای دختر تولد!
  • پنج شنبه: غلتک های کاهو Tex-Mex

خوب باش ،

دیدگاهتان را بنویسید