همه چیز در مورد حساسیت ، حساسیت و اگزمای غذایی کودک – اوه عزیزم



آیا کوچولوی شما تا به حال به چیزی که خوردند واکنش نشان داده است؟ یا شاید شما تازه شروع به خوردن مواد جامد کرده اید و می خواهید بدانید چگونه غذاهای حساسیت زا را به درستی معرفی کنید؟ تشخیص دقیق واکنش کودک به غذاهای خاص می تواند چالش برانگیز باشد.

اصطلاحات “حساسیت غذایی” و “حساسیت غذایی” اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند. این به این دلیل است که هر دوی آنها دارای برخی از ویژگی های همپوشانی هستند که می تواند تفسیر نادرست آنها را آسان کند. با این حال ، هر یک از آنها نیاز به مدیریت متفاوتی دارند-به این معنی که گام هایی که برای آلرژی برمی دارید با اقدامات شما برای حساسیت ها ، چه در کوتاه مدت و چه درازمدت متفاوت است.

شناسایی حساسیت های غذایی: فوری – 2 ساعت

واکنش مربوط به آلرژی غذایی به سرعت اتفاق می افتد – اغلب در عرض چند دقیقه ، اما می تواند در هر زمان ظرف 2 ساعت پس از مصرف غذای ماشه ای رخ دهد. اگر کودک شما پس از این دوره 2 ساعته علائم را نشان داد ، احتمالاً یک حساسیت غذایی واقعی نیست.

مزایای حساسیت در مقابل منفی

طرفداری: زمان واکنش سریع می تواند تشخیص آلرژن ها را آسان کند.

منفی: واکنشهای آلرژیک شدید آنافیلاکتیک می تواند زندگی را تهدید کند. علاوه بر این ، برخی از آلرژی ها مادام العمر هستند که می توانند تأثیر جدی و پایداری بر زندگی فرزند شما داشته باشند.

من

شناسایی حساسیت های غذایی: 2+ ساعت – 3 روز

واکنش مربوط به حساسیت غذایی تأخیر بیشتری دارد و علائم آن بین چند ساعت تا 3 روز ظاهر می شود.

جوانب مثبت و منفی حساسیت

طرفداری: حساسیت های غذایی نشانه واضح عدم عملکرد صحیح روده است ، که می تواند نعمتی در ظاهر باشد ، زیرا حساسیت ها معمولاً هنگامی که سیستم گوارشی و ایمنی بدن به درستی حمایت می شوند برطرف می شوند. من

منفی: تاخیر در علائم ، تعیین حساسیت های غذایی را دشوارتر می کند.

معرفی غذاهای حساسیت زا

معرفی غذاهای حساسیت زا بخش مهمی از معرفی مواد جامد است و مهم این است که شما نحوه انجام کار را بدانید.

دستورالعمل های قبلی پیشنهاد می کرد که معرفی غذاهای پرخطر تا بعد از اولین تولد کودک به تعویق بیفتد. با این حال ، تحقیقات فعلی نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض اولیه غالب است. در واقع ، دادن غذاهای آلرژی زا بین 6 تا 12 ماهگی در واقع خطر احتمالی نوزاد شما را کاهش می دهد.

در حالی که هر غذایی پتانسیل ایجاد واکنش آلرژیک را دارد ، 8 غذای حساسیت زای پرخطر وجود دارد که 90 درصد از کل واکنش ها را در کودکان تشکیل می دهند. ساختن یا شکستن نیست ، اما من شخصاً دوست دارم آنها را به این ترتیب ارائه کنم:

زرده تخم مرغ> آجیل درختی> بادام زمینی> ماهی> صدف> سویا> سفیده تخم مرغ> لبنیات> گندم.

(می بینید که عدد 9 است نه 8 ، زیرا پیشنهاد می کنم زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت جداگانه سرو کنید ، زیرا سفیده تخم مرغ بیشتر باعث واکنش می شود.)

نحوه دادن غذاهای آلرژیک برتر به نوزادان:

  • هر یک از غذاهای حساسیت زا را یک به یک (بدون کره بادام زمینی در بالای نان گندم) در ابتدای طولانی ترین دوره بیداری نوزاد (بنابراین نه فقط قبل از خواب) برای ارائه واکنش ها ارائه دهید.

  • خیلی زود پیشنهاد نکنید برای شروع با یک مزه کوچک شروع کنید ، 10 دقیقه منتظر واکنش فوری باشید ، سپس بیشتر (بیش از 2 قاشق چای خوری) ارائه ندهید.

  • 4 روز کامل منتظر بمانید تا پاسخ تاخیری را زیر نظر داشته باشید.

  • این مراحل را با یک وعده غذایی ، در مجموع 3 مقدمه ، تکرار کنید.

  • به سراغ غذای آلرژیک بعدی بروید.

غذاهای کم خطر

سایر غذاهای کم خطر ممکن است با سرعت بیشتری یا در ترکیب با غذاهای دیگر معرفی شوند. من همچنین توصیه می کنم اولین آشنایی کودک با غذاهای جامد با غذای کم خطر انجام شود ، نه یکی از 8 غذای حساسیت زا. در حالی که قرار گرفتن در معرض عوامل آلرژی زا مهم است ، شما می خواهید اولین گاز کودک شما تا حد امکان بدون استرس و لذت بخش باشد.

دنبال چه چیزی میگردی؟

باز هم ، به یاد داشته باشید که اقدامی که باید انجام دهید بستگی به زمان بروز واکنش دارد:

اگر فرزند شما آلرژی دارد چه باید کرد؟

در صورتی که کودکان دارای سابقه آلرژی غذایی ، اگزمای متوسط ​​تا شدید و/یا آسم باشند ، کودکان در معرض خطر خاصی برای ابتلا به آلرژی غذایی قرار دارند.

هنگامی که کودک شما با یک غذای خاص بدون هیچ گونه واکنشی آشنا شد ، تصور نکنید که این غذا “واضح” است. اغلب قبل از تشخیص علائم چند مورد نیاز است ، زیرا ممکن است واکنش ها با هر وعده غذایی بعدی بدتر شوند.

اگر کودک شما واکنش آلرژیک دارد ، چه باید بکنید:

  • خوردن را متوقف کنید ، آنها را از غذا جدا کنید.

  • دست و صورت آنها را پاک کنید.

  • با آنها بمانید و از نظر تورم +/یا بی حالی تحت نظر باشید.

  • بسته به شدت ، یک آنتی هیستامین دوستدار کودک مانند بنادریل مایع تجویز کنید.

  • اگر علائم خفیف/متوسط ​​هستند: با پزشک خود تماس بگیرید.

  • در صورت شدید بودن علائم: با 911 (یا پزشک اورژانس محلی خود) تماس بگیرید.

آیا فرزند شما برای همیشه آلرژی دارد؟

با بالغ شدن بدن و سیستم ایمنی بدن ، کودکان ممکن است از آلرژی خود بیشتر شوند.

حساسیت به بادام زمینی ، آجیل درختی ، ماهی و صدف معمولاً مادام العمر است. تنها 10 تا 20 درصد از کودکانی که این حساسیت ها را دارند می توانند از آنها بیشتر شوند.

بسیاری از مردم در اولین تولد خود به شیر ، تخم مرغ ، گندم یا سویا حساسیت دارند ، اما می توانند بین 5-9 سال باقی بمانند. با این حال ، این آلرژی ها نیز کمتر از دهه های گذشته برطرف می شوند. من

اگر کودک شما حساسیت غذایی یا اگزما دارد چه باید بکنید؟

حساسیت های غذایی و اگزما ناشی از یک چیز هستند … چیزی که به عنوان “روده نشت کننده” شناخته می شود.

روده به عنوان یک سد عمل می کند و ذرات هضم نشده غذا را در داخل دستگاه گوارش نگه می دارد ، اما افراد مبتلا به روده نشت کننده شکاف کوچکی بین سلول های پوشش روده دارند. این اجازه می دهد تا ذرات غذا از داخل روده از طریق پوشش روده به جریان خون “نشت” کنند ، که معمولاً می تواند علائم مختلفی از جمله اگزما را ایجاد کند.

کرم های موضعی می توانند به کاهش علائم ظاهری اگزما کمک کنند ، اما آنها فقط یک راه حل کمکی برای پوشاندن علائم هستند-به این معنی که به “علت اصلی” نمی رسند. هیچ چیز بیشتر از یک درمان جامع از درون به بیرون کمک نمی کند. حمایت از شکم کودک شما جزء مهمی در رفع حساسیت های غذایی و اگزما است ، زیرا روده نوزاد سالم تر ، هضم و سیستم ایمنی بدن او بهتر است.

پروتکل حساسیت به غذا و اگزما

این یک نسخه بسیار فشرده از پروتکل پشتیبانی روده OBN است. این به بسیاری از بچه های کوچک از جمله خود من کمک کرده است!

1. غذاهای محرک را از طریق رژیم حذف حذف کنید

از بین بردن غذاهای محرک بالقوه 3-4 هفته+

2. میکروبیوم را بسازید

  • پروبیوتیک ها: به ویژه سویه هایی که به هیستامین کمک نمی کنند. من عاشق بچه پروبیوتیک Smiz هستم (که قبلاً توسط Organic GutPro Infant Probiotic نامیده می شد).

  • پری بیوتیک ها: غذایی برای باکتری های مفید من Probiota Immune by Seeking Health را دوست دارم.

  • غذاهای تخمیر شده: در صورت عدم تحمل هیستامین.

3. تقویت روده

  • گلوتامین: اسید آمینه کلیدی برای جلوگیری از التهاب روده و ترمیم روده نشت شده است.

    • غذاسرشار از گلوتامین ، مانند: آب استخوان ، پروتئین های حیوانی (به ویژه گوشت اندام) و کلم ترش (در صورت عدم تحمل هیستامین).

  • پودر کلاژن: پروتئین اصلی ساختاری است که بافت همبند دستگاه گوارش را تشکیل می دهد و به ترمیم پوشش محافظ آن کمک می کند.

4. پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن

  • تا جایی که ممکن است تماس با سموم را به حداقل برسانید (محصولات خانگی).

  • روغن کبد ماهی: التهاب را در بدن کاهش می دهد در حالی که از سلامت روده و ایمنی نیز حمایت می کند.

  • غذاهای ضد التهابی و غنی از مواد مغذی: به تعادل سیستم ایمنی کمک می کند و می تواند اگزما/التهاب در روده را تسکین دهد.

  • خواب کافی و نور خورشید: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

5. کرم خارجی برای اگزما

“علت اصلی” را برطرف نمی کند ، اما ممکن است تسکین دهد. من با لانولین درجه دارویی بهترین نتایج را دیده ام.

بعد از حمام:

دیدگاهتان را بنویسید