پنکیک گندم کامل | عشق و اشتیاق


پنکیک گندم کامل از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک گندم کامل از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

ما عاشق خوردن پنکیک در اطراف خانه خود هستیم. دیشب صبحانه را برای شام صرف کردیم زیرا من این دستور کلاسیک را که از سال 2011 در سایت وجود داشت ، بازآفرینی کردم. چه چه

پنکیک گندم کامل از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

به خاک سپرده شد ، بنابراین من باید آن را از بایگانی ها بیرون آورم و به آن جان تازه ای بدهم. این یک دستور العمل بود که من بعد از دویدن با اریک ، همانطور که بچه داشتیم ، تهیه کردم.

مخلوط پنکیک گندم کامل

آه ، دلم برای آن روزهای شیرین مسابقه و پیست تنگ شده است. در اینجا یک متخصص کوچک از پست اصلی Memories وجود دارد…

“صبح امروز تمرینات پیست خوبی انجام دادم. ساعت زنگ دار ساعت 5:15 به صدا در آمد و من واقعاً احساس نمی کردم که امروز قصد دویدن دارم. من تا حدودی از مایل های آخر هفته خسته شده ام ، بنابراین هنگام اشتباه کردن در حال برنامه ریزی برای انجام حرکات کششی و انجام یوگا بود. خوب ، بعد از گرم شدن پاهایم شل شد و من توانستم تمرین را با او به پایان برسانم. و سپس او درخواست پنکیک کرد “…

پنکیک گندم کامل با موز و تمشک

در حالی که من تعداد زیادی پنکیک بدون گلوتن در سایت خود دارم ، این یک دستور غذایی مغذی کلاسیک است ، آرد گندم کامل برای بچه ها بسیار مغذی است ، بنابراین این دستور تهیه با 100٪ آرد گندم کامل و کتان ضروری است. نوار است.

راحت تر نمی توان آنها را درست کرد و کاملاً در تابه پف کرد.

نکات پخت آرد گندم کامل

  • اگر پنکیک نرم و کرکی می خواهید ، مطمئن شوید که از آرد گندم تازه نرم و نرم استفاده می کنید. مورد علاقه من آرد گندم کامل 100٪ سفید است.
  • نصف نصف برو اگر می خواهید راه خود را برای خوردن آرد گندم کامل راحت کنید ، می توانید به راحتی 1/2 آرد گندم کامل و 1/2 آرد همه منظوره استفاده کنید.
  • با خیال راحت سایر غلات کامل را به این دستور غذا اضافه کنید .. این به راحتی سازگار است.

امیدوارم این کلوچه های گندم کامل همان شادی را در زندگی شما به ارمغان بیاورد که برای ما به ارمغان می آورد!

احساس؛ عقیده؛ گمان

پنکیک گندم کامل از دانه کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک گندم کامل


  • نویسنده: کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی:
    5 دقیقه

  • زمان پخت:
    5 دقیقه

  • کل زمان:
    10 دقیقه

  • بازده:
    9 پنکیک 1ایکس

مقیاس

مولفه

  • 1 فنجان 100٪ آرد گندم کامل
  • 1/4 فنجان دانه کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شکر نارگیل
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریروغن آووکادو
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک – آرد گندم کامل ، دانه کتان آسیاب شده ، بیکینگ پودر ، نمک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، روغن و شیر را هم بزنید ؛ مخلوط شیر را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر به دست آید. باتری کمی توده ای خواهد بود. وقتی تاوا یا تاوا گرم شد ، اجازه دهید خمیر حدود 3-5 دقیقه غلیظ شود.
  3. تابه را با کره بپوشانید و آن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1/4 فنجان از خمیر را روی تابه بریزید. پنکیک ها را درست قبل از اینکه حباب دار و طلایی رنگ شوند ، برگردانید. لذت بردن!

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: بالای اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه سرو: 1/9 دستور غذا (1 عدد پنکیک)
  • کالری: 109
  • قند: 2G
  • سدیم: 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • چربی اشباع نشده: 4G
  • چربی های ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 2G
  • پروتئین: 4G
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلید واژه ها: پنکیک ، گندم کامل ، دانه کتان

اشتراک گذاری مراقبت است!

دیدگاهتان را بنویسید