کوکی های شکلاتی شکلاتی آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن


کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

من کوکی ها را خیلی جدی می گیرم. زیرا اگر بخواهیم قبول کنیم ، اگر بخواهیم از برخی کوکی ها لذت ببریم ، باید طعم خوبی داشته باشند. و این کوکی های شکلاتی آرد بادام فوق العاده خوشمزه هستند. نرم و جویدنی با تکه های شکلات تلخ و کره قهوه ای طعم بدی به سبک نانوایی می دهد.

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

چگونه کوکی های بی نقص درست کنیم

این کوکی ها چندین بار تکرار شده اند. من واقعاً می خواستم طعم آنها شبیه یک کوکی عالی باشد. و یک شیرینی پخته شده مناسب برای من این است:

  • طعم غنی و شیرین
  • نرم و جویدنی
  • استخرهای شکلات تلخ
  • نمک پاشیده (برای آن طعم شیرین و شور)
  • آسان برای ساخت

بنابراین اگر شما هم از موارد بالا استفاده می کنید ، فکر می کنم این کوکی های شکلاتی بدون دانه را دوست خواهید داشت.

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

مولفه

همراه با مواد ذکر شده در زیر ، به نمک و جوش شیرین نیز احتیاج دارید.

نمک پوسته پوسته:

نمک پوسته پوسته برای مواد افزودنی بسیار توصیه می شود! این به کاهش شیرینی و صادقانه کمک می کند ، آنها فقط طعم بسیار بهتری دارند. من دوست دارم از نمک پوسته پوسته مالدون در بالا استفاده کنم و آنها را بلافاصله پس از پخت در حالی که هنوز از فر داغ هستند اضافه می کنم. اگر آن را ندارید می توانید نمک پوسته پوسته شده را حذف کنید.

آرد بادام:

توصیه می کنم برای بهترین نتیجه از آرد بادام بسیار آسیاب شده استفاده کنید. من عاشق این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب هستم.

آرد تاپیوکا:

هر زمان که چیزهای بدون گلوتن می پزم ، استفاده از بیش از یک آرد را ضروری می دانم. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دست دارم. همچنین توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یک چیز هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آن دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است و برای غلیظ کردن سس ها ، سوپ ها یا هر چیز دیگری که نیاز به غلیظ شدن دارد بسیار مناسب است. برای پخت و پز ، به جوانی و تردی کمک می کند ، دو مورد که برای هر دستور کوکی مهم است.

کره:

بیشتر چیزها با کره بهتر است. کره این کوکی ها را خوشمزه می کند و طعم نیز می بخشد. اگر نمی توانید از کره استفاده کنید ، ghee نیز کار می کند. من اینها را با روغن نارگیل آزمایش نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که به همان شیوه عمل کند. در این دستور کره برای طعم بیشتر قهوه ای می شود. اگر می خواهید از گیاهی استفاده کنید ، این روغن کره قهوه ای را امتحان کنید!

شکر نارگیل:

برای این کوکی های شکلاتی آرد بادام سالم تر ، از مخلوطی از شکر نارگیل و کمی شکر سفید استفاده می کنم. قند نارگیل نسبت به شکر سفید معمولی کمی طعم بیشتری می بخشد. در صورت وجود می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را حذف کرده و از تمام شکر نارگیل نیز استفاده کنید.

شکر سفید:

مقدار کمی در این دستور غذا استفاده می شود و در صورت نیاز می توان آن را حذف کرد.

تخم مرغ:

من این دستور را بدون تخم مرغ آزمایش نکرده ام ، زیرا آنها کلید اتصال این کوکی ها و تأمین رطوبت آن هستند.

عصاره وانیل:

کمی عصاره وانیل طعم بیشتری می بخشد.

شکلات تلخ:

شما می توانید چیپس شکلات تلخ را جایگزین این دستور غذا کنید ، اما من دوست دارم به جای آن از شکلات تلخ استفاده کنم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات خرد شده را به این دستور غذا ترجیح می دهم. من عاشق این مارک شکلات تلخ هستم!

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

چگونه می توان ساخت

شما شگفت زده خواهید شد اگر بدانید این کوکی های شکلاتی شکلاتی Paleo چقدر آسان تهیه می شوند. تنها با 10 ماده و یک کاسه ، تنها چند دقیقه با بهترین کوکی های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید! سخت ترین قسمت این است که خمیر کوکی را یک ساعت قبل از پخت سرد کنید.

کره را قهوه ای کنید

کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در کل حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس آن را از روی شعله بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای آب شد

مواد مرطوب را کنار بگذارید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را در کاسه هم بزنید

به مواد خشک اضافه کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر کاملا مخلوط شود.

مواد خشک ریخته گری شده و مخلوط می شوند

تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید.

تکه های شکلات به مخلوط کوکی اضافه شد

قاشق بریزید و بپزید

فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (یا از یک قالب پخت سیلیکونی استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

خمیر بیسکویت به صورت توپ در آمده است

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. هنگامی که آنها را از فر بیرون آوردید ، نمک پوسته پوسته بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت آنها در تابه ادامه می دهند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

به مدت چند روز در ظرفی محکم روی پیشخوان نگهداری کنید و در صورت نیاز در یخچال یا فریزر بیشتری نگه دارید.

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

نکات

  • بگذارید کوکی ها خنک شوند: مهمترین نکته هنگام تهیه این کوکی ها این است که آنها را حداقل 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگه دارید. کره قهوه ای نیاز به زمان دارد تا خنک شود تا خمیر به درستی سفت شود. اگر آن را به مدت کافی در یخچال قرار ندهید ، کوکی ها پهن می شوند و خیلی شل می شوند.
  • هر دسته را به تنهایی بپزید: اطمینان حاصل کنید که هر دسته را روی ورقه کوکی یا سینی مخصوص پخت خود می پزید ، سعی نکنید دو سینی را همزمان انجام دهید.
  • دستها را کمی مرطوب کنید تا: اگر خمیر هنوز کمی چسبناک است ، هنگام آماده شدن برای پخت از دستهای کمی مرطوب برای صاف کردن خمیر استفاده کنید.
کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

جایگزینی

بدون کره: توصیه می کنم در صورت نیاز از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. کوکی ها در نتیجه روغن نارگیل می توانند بسیار چرب باشند. همچنین می توانید از ghee استفاده کنید.

ارد: من آردهای دیگر را آزمایش نکرده ام بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

بدون شکر سفید: رد کنید و با شکر نارگیل/قهوه ای بیشتری جایگزین کنید.

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر آنها را بسازید کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام، من دوست دارم از شما بشنوم. با خیال راحت مرا در اینستاگرام برچسب گذاری کنید ، و/یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمی هزینه کمی برای شما بدون هیچ هزینه اضافی دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. اینجا فاش شد.

همچنین من اکیداً توصیه می کنم اینها را در شیر غوطه ور کنید ، خوش آمدید!

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

این بیسکویت های شکلاتی با آرد بادام به راحتی تهیه می شوند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها

  1. کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس آن را از روی شعله بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر کاملا مخلوط شود. تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کرده و حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید.

  4. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بریزید و با دستان خود کمی صاف کنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. هنگامی که آنها را از فر بیرون آوردید ، نمک پوسته پوسته بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت آنها در تابه ادامه می دهند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

    برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد ، نگهداری کنید و در صورت نیاز در یخچال یا فریزر بیشتری نگه دارید.



دیدگاهتان را بنویسید